- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi yazarhanim35
Bitmiş gitmiş ilişki tekmeyi de sen basmışsın harbi kaldırmış olursun bu taraflarını 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de aldatılmak sadece ten ile olmaz, düşüncesi de yeter, aldatmak işte ya kandırmak , yalan söylemek.
Ama hesap sorma boşver, kendini birşey sanar. Zaten bitiren onun ne olduğunu anlayan şenmişsin.
Bitmiş gitmiş ilişki tekmeyi de sen basmışsın harbi kaldırmış olursun bu taraflarını![]()
O da olmasın o bu kızgınlığı kendine göre yorumlarbitiren benim şuan ona kızgınlık dışında hiç bir hissiyatım yok açıkçası
olmamalı zatenO da olmasın o bu kızgınlığı kendine göre yorumlar
kime güveneceğim ki ben artık diye sorguluyorumBu kadar ayrıntılı düşünürsek herkes birbirini aldatıyor olur.
Ayrilmissiniz artık bence kurcalama.
Niye ki kendisi dünyanın en güvenilir insanı mıydı? Bu kadar dramatize etme bence. İlla guvenirsin istedikten sonra.kime güveneceğim ki ben artık diye sorguluyorum
bu sene içinde 2. aldatılışımNiye ki kendisi dünyanın en güvenilir insanı mıydı? Bu kadar dramatize etme bence. İlla guvenirsin istedikten sonra.![]()
Aldatmak, sadece fiziki olan bir şey midir sizce? Hani aldatmak için illa ten teması yahut karşılıklı oturup konuşmak mı lazım. Bir kişiyle sevgiliyken başkasını düşünmek onu unutmamakta aldatmak değil midir?
Sırf aile kuzusu diye ayrıldım sevgilimin meğerse hiç kalbinde olmadığını, 3 senedir unutamadığı biri olduğunu düşüncelerinde o kişinin olduğunu öğrendim.
Bir yanım çığlık çığlığa hesap sor derken diğer yanım zaten bitiren sensin sus otur yerine kaldırma bir yerlerini diyor. Avaz avaz diyebiliyorum aldatılmışım meğerse diye.
Hesap mı sormalıyım, susup oturmalıyım?
Adam seni yara bandı niyetine kullanmak istemis ama tutturamamış demek ki.
Hesap soracak kadar nazınız olduğu bir adam değilmiş zaten.
Sorma.
şükrediyorum zaten hani iş ciddiye kadr gitseydi yanmdaki adamın yllar sonra başkasını sevdiğini öğrenseydim bu daha kötü olurdu benim için.Zaten ayrılmışsın . işin açıkçası bu gün hesap sorarsan bu olayları biliyordu yine de devam etti şimdi kuyruk acısı var yediremiyor diyecekler buda dayanılmaz gerçekten . Sen şuan gururlu mağdur ama ayakta duran profilinde bir kadınsın ve bunu hiç çizmeye gerek yok . ( şuan profile çok önem veriyormuş gibi duruyor olabilirim ama bazı insanlar gerçekten buradan vuruyorlar ) . Birde seni fikirsel olarak dahi aldatan biriye neyin hesabı kardeş ? hani en çok bedenen aldatanlara takılırız ama en kötüsü fikirsel aldatmadır beim içinAllaha havale et gitsin . Ben bitirdim , ben kurtuldum diye de şükret
şükrediyorum zaten hani iş ciddiye kadr gitseydi yanmdaki adamın yllar sonra başkasını sevdiğini öğrenseydim bu daha kötü olurdu benim için.
bedensel aldatmayı da affedemem düşünce olarak da çnkü daha haziran başında aldatıldım. yanyana gelmiş bu kişi sarılmış etmiş yeni yeni toparlıyorum derken bir ondan sonrakinin de beni aldattığını öğrendim
Amaaaan okuz ölmüs ortaklik bitmis
Ne kurcalican sektir et
ya hani belki kabaolacak ama ilk '' abovv '' gibi bir tepki verdim. senin bu erkeklerden çektiğin ne ya ama bak böyle işte tanımış oluyorsun buda bir avantaj bu işin sonunda en adam gibi adamı sen bulursuninan bana
Edit : bedenseli affet demedim zaten kuzu bende affetmem ama fikirsel aldatma daha acı verici be
konuşup konuşmadığı meçhul kim bilir belki de arkadaşlarından biridir kız bu konu hakkında pek bir bilgim yokÇok sinir bozucu bir durum ama aldatma değil. Elbette aldatma sadece fiziksel olmaz ama insanın düşüncelerine gem vurulamaz. Yani o kızla siz birlikteyken konuşsaydı bile aldatma sayabilirdik ama sadece düşünmesi aldatmak olmaz, aldatılmadınız kendinizi üzmeyin.
Ondan zaten vazgeçmişsiniz. İyi de olmuş. Buna sevinin. Şahsen ben çok acıdım eski sevgilinize. Üzüldüm de haline. Siz de üzülün en fazla ve yeni aşklara yelken açın hazır olduğunuzda.
konuşup konuşmadığı meçhul kim bilir belki de arkadaşlarından biridir kız bu konu hakkında pek bir bilgim yok