aslinda nasil baslicagimi bile bilmiyorum. ama neyseki biryerden baslamam lazim. ben esimle 23 senelik evliyim. 2 kizim var. ..
2 hafta önce esim telefonu evde unutmus. ilk önce ilgimi cekmedi sonra biray karistirdim. biraz eski resimlere girdim ne göreyim bir kadin. öpücük atiyor. 1 dak sonra baska bir resim cekilmis budefa esim gülerek resim yollamis. 3 -4 tane bunlara benzer resim vardi. sonra telefona silinmis resimleri geri getirme programi yükledim. benzer resimler ama en itici kadin yatakta resim yollamis ama sadece yüzü belli. güya dalmis gitmis. beynimden vurulmasa döndüm. mecbur ise gittim ama o gün aksam edemedim.
sonra aksam oldu konusalim dedim. ne oldu. telefonumu karistirdin dedi evet dedim bana anlatmak istedigin birsey varmi dedim. cevap veremedi. anlat bana herseyi dedim. sinirlendi. ama ben gercekten cok sakin konusuyorum. ona söyledim bak bana dürüst ol. herseyi bilmek istiyorum diye. sonra anlatmaya basladi bu kadin esimin calistigi sirkette muhasebede calisiyormus. esim tir söförü. bu sene sirketin yaz partisinde kadin esime yakin olmaya calismis. demesine göre esim ve diger is arkadasi ve öteki kadin ve onun yaninda calisan kadin bunlara sürekli resim yollamaya baslamislar. bunlar basta olmaz biz evliyiz demisler. ama kadinlar rahat durmamis
sonra bunlarla konusmaya gitmisler o kadin esimi öpmeye calismis güya esim izin vermemis am a resim atilmaya devam ediliyor anlamiyorum bunlara cevap bekliyorum. bana kurana basarak yemin ediyor seni asla andatmadim diyor. ona diyorum birbirinize resim yollamaniz bile aldatmak diyorum kabul etmiyor. sizce beni aldattimi simdi. aldatmak nerde baslar. diyorum o kadinla konumak istiyorum diyorum tamam güya beni yüzlestirmek istiyor. gurumu cigneyip o kadinla görüssem mi. cünkü kafamda o kadar sorular varki. esimin verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor.