• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmakmıdır bu?çok kötüyüm

o zamanlar ilişkinin başıymış şimdi çok daha baglıymış o zamandan sonra giriş yapılmamış ama beni çok büyük hayal kırıklıgına ugrattı
asıl ilişkinin başında insanın içi kıpır kıpır olur.. başka hiç kimse seni mutlu edemez gibi hissedersin.. henüz sorunlar kavgalar başlamamıştır sürekli sırıtık gezersin..

daha seni bile tanımadan nasıl başkasına heves etmiş?

sen ona aşkım canım derken o yüzüne rol mü yapmış onca gün?

gerçekten sevmek böyle bir şey değil.. açıkca sevmemiş...

Hayır tabiki de sadece ilişkinizi rüya gibi görürseniz bu gibi olaylarda yıkımınız iki kay fazla olur. Ama olduğu gibi görürseniz zaten sürekli sorun yaşıyorduk böylesi daha hayırlı oldu diyebilirsiniz. Sizi kırmak istemedim. Bi şeye dikkat çekmek istemiştim sadece. OTE="homeostas, post: 38524191, member: 520347"]amacınız ne mutlumu oluyosunuz düşen birine bidaha vurarak[/QUOTE]
Hay

Bu aldatmakmi diye soru mu olurmuş senin karakterin dusunce yapin yok mu ?? Kimisi aldatilir aman tek gecelik kadinlar yuzunden niye terk edicem erkektir diyir (cidden diyor)kimide en ufaginda tekmeyi basiyor bu sizinle alakali birsey insanlarin yorumlarina gore mi aldatma olup olmadiginda karar kilacaksiniz bence onu bunu birakta kac yasindasin bilmiyorum ama otur sınırlarini bir dusun hayatta duruşun olsun gri olma herkonuda ya siyah ya beyaz olmak zorunda bazen

Kızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi

Evet,aldatmaktır.
Cevap gelse devamı gelecekti çünkü.
Kişi kendinden bilirmiş işi.Seni yerden yere vurmuştu ama kendi de masum değilmiş.

Kızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi

Bence Çok Büyütmemelisin.

asıl ilişkinin başında insanın içi kıpır kıpır olur.. başka hiç kimse seni mutlu edemez gibi hissedersin.. henüz sorunlar kavgalar başlamamıştır sürekli sırıtık gezersin..

daha seni bile tanımadan nasıl başkasına heves etmiş?

sen ona aşkım canım derken o yüzüne rol mü yapmış onca gün?

gerçekten sevmek böyle bir şey değil.. açıkca sevmemiş...
Cok onemli bir noktaya parmak basmissin. Iliskinin en tutkulu oldugu donemde bile baska kadinlara yaziyorsa bu adam ya iflah olmaz bir capkindir boyle adamla iliski kurulmaz; ya da sevmiyordur. Yani her iki turlu de konu sahibesi bu adamin ne mal oldugu ortada. Ya simdi ayril, ya da sonra basina gelecekler icin ah vah etme.

selami sabahi kesmissin ama icini hala biseyler kemirir, bu belli.
Acaba beni gercekten seviyomu, gercekten eskidemi kaldi daha yapmazmi gibi dusunceler.
Bence sen bi denemelisin bu beyfendiyi.
Sahte bi hesap ac ve dene, bakalim geliyomu oltaya

selami sabahi kesmissin ama icini hala biseyler kemirir, bu belli.
Acaba beni gercekten seviyomu, gercekten eskidemi kaldi daha yapmazmi gibi dusunceler.
Bence sen bi denemelisin bu beyfendiyi.
Sahte bi hesap ac ve dene, bakalim geliyomu oltaya
Sildi o hesabını o varlıgından beri haberi yokmuş badoo yu tel uygulaması sanıyomuş silince tamamen silindigini düşünmüş uygulama sandıgı için..deneyebilecegim herhangi biyer yok ne yazıkki

Back
X