- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi homesweethome3
Senin de varmis sahte hesaplarin. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapan iflah olmazKızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi
varlıgından beri haberi yokmuş badoo yu tel uygulaması sanıyomuş silince tamamen silindigini düşünmüş uygulama sandıgı için..
Canim sizin iliskiden ben bisey anlamadim. Diger konunda erkek arkadasini suclu bulmustum zaten, yine diyorum ki bu adam seni uzmeye devam eder. Senin gecmisindeki mesajlar icin sana demedigini birakmaz ama kendisi caninin istedigine selam yazabilir oyle mi, hem de senle birlikteykenKızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi
evlilik teklifine pisman oldugunu soyleyen de bu adamdi dmi?Kızlar yine bir sorunla karşınızdayım..Erkek arkadaşımla son konumdaki tatsızlıgı biliyosunuzdur onu hallettik derken bende onun mail adresini istedim..ve badoo ya üye oldugunu gördüm 23 eylülde iki kıza selam vermiş kızlardan cevap gelmemiş başkada bişey yok..o kadar kötü hissettimki kendimi aldatıldıgımı düşünüyorum..çok agladım yıprandım yanıma geldi yanlış anladıgımı söyledi o zamanki sevgisiyle şuanki sevgisi aynı degilmiş boşluktan bi amacım yoktu dedi dedide dedi..bende baya sitem ettim ve en son allaha emanet ol diyip ayrıldım yanından..çok kötü hissediyorum kendimi