• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmakmıdır bu?çok kötüyüm

Diğer konularınızı bilmiyorum ama vereceğiniz kararı siz vermelisiniz. Yani bir daha yapmam derse, sözünü tutar mı? Güvenebilir misiniz? Üye olması çok saçma, açıklaması daha da saçma ama saman altından su yürütebilirdi, bir selam vermiş yüzüne gözüne bulaştırmış.

Diğer konularınızı bilmiyorum ama vereceğiniz kararı siz vermelisiniz. Yani bir daha yapmam derse, sözünü tutar mı? Güvenebilir misiniz? Üye olması çok saçma, açıklaması daha da saçma ama saman altından su yürütebilirdi, bir selam vermiş yüzüne gözüne bulaştırmış.
seni aldatmadım aldatmam hiçbişey yapmadım sadece o gördüklerin dedi..yeniden güvenebilirmiyim bilmiyorum iki gün yalvardı bugün aramadı hiç

selami sabahi kesmissin ama icini hala biseyler kemirir, bu belli.
Acaba beni gercekten seviyomu, gercekten eskidemi kaldi daha yapmazmi gibi dusunceler.
Bence sen bi denemelisin bu beyfendiyi.
Sahte bi hesap ac ve dene, bakalim geliyomu oltaya
canım bunu bende düşündüm ama cep numarası dışında ulaşabilecegim biyer yok

Bunuda unutursun boşver takma nasıl olsa uslanmayacak başka başka sitelere bir çok gizli üyeliklerini bulacaksın.

Yine aynı şeyleri yaşayıp yine affedeceksin bu böyle sürüp gidecek
affettim ama bidaha yakalarsam tüm ailene sülalene rezil edip öyle terketcem seni dedim bidaha olmucak tamam dedi görcez bakalım

Back
X