• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmalara doyamadım :(

disi kanarya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
32
1
1
MERHABA ARKADASLAR BEN 1 YILLIK EVLIYIM VE 3 DEFA YAKALADIM TELEFONDA HEP INKAR ETTI. GÜVENEMIYORUM BIGUN CANIMA TAK ETTI VE BENDE YAPICAM NASIL DUYGUYMUS ANLASIN DEDIM AMA SADECE IS ARKADASIMLA NORMAL KONUSUYODUK BU GORDU TELEFONDA BENI OLDURESIYE DOVDU AMA YOLLAMADIDA ANNEMIN EVINE. AYRI EVDE YASIYORDUK SIMDIDE BABASI HASTA KAYINVALIDEMLE BIR OTURUYORUZ KENDI EVIMI HEP BOZMAK ZORUNDA KALDIM ESIM BENI COGU ZAMAN TEK BIRAKIYO ISIM VAR DIYE BENI DISARI DAHI CIKARMIYO EVDEYIM HEP COGU ZAMAN SOGUKTUR BANA KARSI SUREKLI BI KUSUR BULUYO BANA BEGENMIYO BENI BAHANE YAPIYO KENDINE DISARI CIKARMAMAK ICIN AMA GECE YATAGA GIRINCE SARILIP KOKLAR OYLE BI TIP. BEN NAPICAM ARKADASLAR GUVENEMIYORUM ESKISI GIBIDE O OLMUYO HER BAHANEDE DOVMEYE KALKIYO COCUGUMUZDA YOK HENUZ BIDE ILERDE ANNEM TEK KALICAK BERABER YASICAZ DIYO SUREKLI AMA BUARALAR HEP ANNECI BIDE. UZUN AMA HAKKINIZI HELAL EDIN

İşin zor aileniz yok mu sizin
Neden bu kadar dayağa katlanıyorsunuz

Yollamadıda ANNEMİN evine demişsiniz zincire mi bağladı sizi.
Ha boşanmak çare değil ama işin içine önce ALDATMA sonra ŞİDDET girmiş ve sonrasındada ailesi ile birlikte yaşam
Sizce şu zamanda çocuğunuzun olmaması İSABETLİ bir karar değilmi
Nereye doğuruyorsunuz çocuğu aldatma anneye şiddet ve hakaretleremi ,yani diyeceğim o ki yazık çocuğa!

Yani iki seçenek var ya boşanıcaksın ya böyle kabulleniceksin. Değişcegini falan düşünüyosan sanmıyorum.
Hadi diyelim değişti ki bu oyle kolay birşey değil o değişene kadar sende ona karşı bir sevgi kalır mı orasıda ayrı konu.

Şanslısın çocuğun yok seni sürekli aldatıyorsa üstüne de şiddet uyguluyorsa boşanmamak için hiçbir sebebin yok bence zararın neresinden dönülürse kârdır kendini asla ezdirme.

MERHABA ARKADASLAR BEN 1 YILLIK EVLIYIM VE 3 DEFA YAKALADIM TELEFONDA HEP INKAR ETTI. GÜVENEMIYORUM BIGUN CANIMA TAK ETTI VE BENDE YAPICAM NASIL DUYGUYMUS ANLASIN DEDIM AMA SADECE IS ARKADASIMLA NORMAL KONUSUYODUK BU GORDU TELEFONDA BENI OLDURESIYE DOVDU AMA YOLLAMADIDA ANNEMIN EVINE. AYRI EVDE YASIYORDUK SIMDIDE BABASI HASTA KAYINVALIDEMLE BIR OTURUYORUZ KENDI EVIMI HEP BOZMAK ZORUNDA KALDIM ESIM BENI COGU ZAMAN TEK BIRAKIYO ISIM VAR DIYE BENI DISARI DAHI CIKARMIYO EVDEYIM HEP COGU ZAMAN SOGUKTUR BANA KARSI SUREKLI BI KUSUR BULUYO BANA BEGENMIYO BENI BAHANE YAPIYO KENDINE DISARI CIKARMAMAK ICIN AMA GECE YATAGA GIRINCE SARILIP KOKLAR OYLE BI TIP. BEN NAPICAM ARKADASLAR GUVENEMIYORUM ESKISI GIBIDE O OLMUYO HER BAHANEDE DOVMEYE KALKIYO COCUGUMUZDA YOK HENUZ BIDE ILERDE ANNEM TEK KALICAK BERABER YASICAZ DIYO SUREKLI AMA BUARALAR HEP ANNECI BIDE. UZUN AMA HAKKINIZI HELAL EDIN
sen çalışıyormusun?
yaşlarınız kaç?
durumuna ne diyebilir bilemedim.
bdv de çok açılıyor böyle konu.
döven söven kocası olan çok.
öldüresiye dövdü demişssin ya.
neden şikayetçi olmadın o zaman.
neden sustun peki?

Acaba ne yapsan? İyi hiçbir özelliği olmayan döven, aldatan ama dışarı bile çıkarmayan, annesiyle oturmaya zorlayan bir adamı bir insan ne yapar ki?

Aynen ya.
Soru mu seninkisi arkadas hem aldatildigini soyluyorsun hem siddet..
Ee ne duruyorsun daha orda durman bile hata..

Bu arada inadina yaptigin sey oda hissetsin nasilmis diye yaptigin harekette hic dogru degil. Kac yasindasin baya kucukmusun gibi geldi bana..

Aldatan adama aldatır gibi yaparak ceza mı verilir? Artık kendinde hak görür en ufak şeyde sen yapıodun ya der. Çocuk yok dayak var anne var ilgi yok huzur yok mutluluk yok. Olmaması gereken herşey var olması gereken hiç bir şey yok. Bence böyle birinden ne koca olur ne baba..
haklısın gercekten ama bıan cok zoruma gıtmöıstı bısey yasadıgımdanda degıldı o bana cok ılgı gosterıyo en basından ama esım ne yazıkkı yuzume bakmaya acız 1 yıl 3 aylık velıyım cocugum olmadı henuz benımle her kavgada cocukta olmuyo dıyo

Yollamadıda ANNEMİN evine demişsiniz zincire mi bağladı sizi.
Ha boşanmak çare değil ama işin içine önce ALDATMA sonra ŞİDDET girmiş ve sonrasındada ailesi ile birlikte yaşam
Sizce şu zamanda çocuğunuzun olmaması İSABETLİ bir karar değilmi
Nereye doğuruyorsunuz çocuğu aldatma anneye şiddet ve hakaretleremi ,yani diyeceğim o ki yazık çocuğa!
izin vermıyo gıtsem rezalet cıkartır alır gerı o yuzden oyle dıyorum

Allah allaaaaah. Birgün bu konular yüzünden ben cinnet geçiriceö. Adam 3 kere aldatmış daha diyorsun ki güvenemiyorum. E güvenme bi zahmet Yani. Adam anasının evine koymuş ilgi Yok,dayak var,aldatma var. Daha ne istiyorsun bilmiyorum ki. Anneme göndermemek ne demek ne yaptı kapıyı kilitledi kilidi mi yuttu. Allahım yarabbim valla sinir oldum. Henüz çocuk yok diyorsun bide bide olaydı. Yap bide çocuk yap

Aynen ya.
Soru mu seninkisi arkadas hem aldatildigini soyluyorsun hem siddet..
Ee ne duruyorsun daha orda durman bile hata..

Bu arada inadina yaptigin sey oda hissetsin nasilmis diye yaptigin harekette hic dogru degil. Kac yasindasin baya kucukmusun gibi geldi bana..
evet yasım cok buyuk degıl aldatmak degıldı benım amacım sadece bana ılgı gostersındıkı hıc bseyde yoktu aramızda ayrıca evlenmeden once melektı bana karsı erken evlılık sebebımde bu

Back
X