• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmalara doyamadım :(

büyük harfle gözlerim kanadı resmen.
adam boşanma dilekçesini siz verin diye uğraşıyor belli ki. başka ne denir..

annem var babam rahmetlı oldu o yuzden donemıyorum annem gel dıyo ama halalarım amcalarım sorun yapıcak

Hala, amca kim oluyormuş ya? Anneniz arkanızdaysa hiç çekmeyin bu hayatı. Hem halanız, amcanız bir konuşur, iki konuşur, susar. Böyle bir adamı ömür boyu çekmekten gene iyidir.

izin vermıyo gıtsem rezalet cıkartır alır gerı o yuzden oyle dıyorum
Canım sanki sen bu kadar dayağa rağmen gitmek istemiyorsun gibi.

Kıskandırmak için telefonda başka erkekle görüşmüşsün, sonrasında dövdü ama anneme göndermedi diyorsun.

Senin arkanda kimse yok mu? Nasıl seni zorla baba evinden geri alacak? Aman kazayla çocuk sahibi olma bari...

annem var babam rahmetlı oldu o yuzden donemıyorum annem gel dıyo ama halalarım amcalarım sorun yapıcak

Onlara ne ?Annenizin karnını onlar mı doyuruyor!!
Annenizle bu evliliği istemiyorsanız başlı başına düzgünce konuşun diğer insanlara gerekli cevabı anneniz yeri gelince siz verirsiniz.Sonrasındada iyi bir iş bulup çalışırsınız,annenize yardımcı olursunuz....

Canım sanki sen bu kadar dayağa rağmen gitmek istemiyorsun gibi.

Kıskandırmak için telefonda başka erkekle görüşmüşsün, sonrasında dövdü ama anneme göndermedi diyorsun.

Senin arkanda kimse yok mu? Nasıl seni zorla baba evinden geri alacak? Aman kazayla çocuk sahibi olma bari...
abım yurtdısın ablam evlı kendıne zor sahıp cıkıyo annem var bıtek oda halamlarla aynı bınada benı ıstemezler gerı gelıyorum dıye cocgumuz olmuyo zaten 1 yıldır baska erkek dedıgım ıs arkadasımdı ve sadece mesaj oda yanında atıldıkı gorsun dıyte hepsı bu

sen çalışıyormusun?
yaşlarınız kaç?
durumuna ne diyebilir bilemedim.
bdv de çok açılıyor böyle konu.
döven söven kocası olan çok.
öldüresiye dövdü demişssin ya.
neden şikayetçi olmadın o zaman.
neden sustun peki?
hastaneye gıdıcektım benı gondermedı kapıyı kıtledı evden cıkmadıda cıkarmadıda sırf darp raporu alıp ayrılıcam dıye

abım yurtdısın ablam evlı kendıne zor sahıp cıkıyo annem var bıtek oda halamlarla aynı bınada benı ıstemezler gerı gelıyorum dıye cocgumuz olmuyo zaten 1 yıldır baska erkek dedıgım ıs arkadasımdı ve sadece mesaj oda yanında atıldıkı gorsun dıyte hepsı bu

Mesajın içeriğinde ne vardı mesela ?
Gene de hiç düzgün bir davranış değil
Yaşınız kaç sizin ?

özgüveni olmayan kadinlari hic anlamadim, anlayamiyorumda.
ne demek beni göndermiyor - izin mi istiyorsunuz gitmek icin?
hala, dayi, amca - onlar kim?
annen gel demese bile, cikip gidebilmen gerek, kimin icin biliyor musun? Kendin icin, gururun icin, özgüvenin icin.
Adam sindirdikce sindirmis seni.
ölesiye dövmek - vay be - 1dk durmaman lazim
Adam da ki ego tavan yapmis sayende - ölesiye dövsemde, ben göndermiyorum gidemez kafasinda

Mesajın içeriğinde ne vardı mesela ?
Gene de hiç düzgün bir davranış değil
Yaşınız kaç sizin ?
bırı eskı kız arkadı ımıs kız dıyo neden vazgecmıyosun esınden ben varım falan onun yanındasın hala dıyo dıgerı yenı sevgılı yapmıs onun kavgası falan

MERHABA ARKADASLAR BEN 1 YILLIK EVLIYIM VE 3 DEFA YAKALADIM TELEFONDA HEP INKAR ETTI. GÜVENEMIYORUM BIGUN CANIMA TAK ETTI VE BENDE YAPICAM NASIL DUYGUYMUS ANLASIN DEDIM AMA SADECE IS ARKADASIMLA NORMAL KONUSUYODUK BU GORDU TELEFONDA BENI OLDURESIYE DOVDU AMA YOLLAMADIDA ANNEMIN EVINE. AYRI EVDE YASIYORDUK SIMDIDE BABASI HASTA KAYINVALIDEMLE BIR OTURUYORUZ KENDI EVIMI HEP BOZMAK ZORUNDA KALDIM ESIM BENI COGU ZAMAN TEK BIRAKIYO ISIM VAR DIYE BENI DISARI DAHI CIKARMIYO EVDEYIM HEP COGU ZAMAN SOGUKTUR BANA KARSI SUREKLI BI KUSUR BULUYO BANA BEGENMIYO BENI BAHANE YAPIYO KENDINE DISARI CIKARMAMAK ICIN AMA GECE YATAGA GIRINCE SARILIP KOKLAR OYLE BI TIP. BEN NAPICAM ARKADASLAR GUVENEMIYORUM ESKISI GIBIDE O OLMUYO HER BAHANEDE DOVMEYE KALKIYO COCUGUMUZDA YOK HENUZ BIDE ILERDE ANNEM TEK KALICAK BERABER YASICAZ DIYO SUREKLI AMA BUARALAR HEP ANNECI BIDE. UZUN AMA HAKKINIZI HELAL EDIN

Önce o birkaç kez aldattı, ne duruma düştüğünü anlasın diye sen de onu aldatmaya kalkışıp bi temiz dayak yedin şimdi ne yapacağım diyorsun.
Bi çocuk yapın mesela bakarsınız he şeyi unutup çok mutlu olursunuz (!)
Onun kadar siz de suçlusunuz bence. Kendinize birazcık saygını olsa zaten o adamın aldatıp dövüp bir de sizi beğenmemesini sineye çekip bir de aldatmaya çalışmazsınız.
Ne dememizi bekliyorsunuz ki? Tam da dediğim gibi çocuk yapıp en geç 1 2 sene sonra yine konu açarsınız!

Sucsuzken suclu duruma dusuyosun o hatayi bidaha yapma bence karsilikli aldatma gibi oyunlar.

Annen varmis ya neguzel git bosan ya bekleme bile sakin cocuk yapinca duzelir sanma bahaneler uretiyo belli ..
Zamaninda analarimizin kiymeti bilmiyoruz tabi. Erken evlilik yapmissin hata yapmissin. Babasinada allah sifa versin sen kurtaracak degilsin yani.

Back
X