- 3 Nisan 2014
- 36.216
- 147.762
- 798
- Konu Sahibi disi kanarya
sakın çocuk yapma .. olmuyor demişsin demek ki istiyorsun.. sakın sakın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartışmayı niye bekliyosun?orası cok uzun kacıs yolu olarak gordum kendıme ama beterıne denk geldım ben. duzelmesını beklemıyorum sadece bıdahakı tartısmada gıtmek ıstıyorum ama korkuyorum gene zrar verır dıye
Hayır şöyle sizin telefonda konuştuğunuz kişi yani kıskandırmak için görüştüğünüz şahısa ne dediniz yada eşiniz ne duydu ?bırı eskı kız arkadı ımıs kız dıyo neden vazgecmıyosun esınden ben varım falan onun yanındasın hala dıyo dıgerı yenı sevgılı yapmıs onun kavgası falan
HAYIR O BENI 2.KEZDI ALDATTI O ZAMANHayır şöyle sizin telefonda konuştuğunuz kişi yani kıskandırmak için görüştüğünüz şahısa ne dediniz yada eşiniz ne duydu ?
ACABA eşinizin aldatma durumları olmadan öncede sırf kıskandırmak için böyle hatalar yapmış olabilirmisiniz ?
MERHABA ARKADASLAR BEN 1 YILLIK EVLIYIM VE 3 DEFA YAKALADIM TELEFONDA HEP INKAR ETTI. GÜVENEMIYORUM BIGUN CANIMA TAK ETTI VE BENDE YAPICAM NASIL DUYGUYMUS ANLASIN DEDIM AMA SADECE IS ARKADASIMLA NORMAL KONUSUYODUK BU GORDU TELEFONDA BENI OLDURESIYE DOVDU AMA YOLLAMADIDA ANNEMIN EVINE. AYRI EVDE YASIYORDUK SIMDIDE BABASI HASTA KAYINVALIDEMLE BIR OTURUYORUZ KENDI EVIMI HEP BOZMAK ZORUNDA KALDIM ESIM BENI COGU ZAMAN TEK BIRAKIYO ISIM VAR DIYE BENI DISARI DAHI CIKARMIYO EVDEYIM HEP COGU ZAMAN SOGUKTUR BANA KARSI SUREKLI BI KUSUR BULUYO BANA BEGENMIYO BENI BAHANE YAPIYO KENDINE DISARI CIKARMAMAK ICIN AMA GECE YATAGA GIRINCE SARILIP KOKLAR OYLE BI TIP. BEN NAPICAM ARKADASLAR GUVENEMIYORUM ESKISI GIBIDE O OLMUYO HER BAHANEDE DOVMEYE KALKIYO COCUGUMUZDA YOK HENUZ BIDE ILERDE ANNEM TEK KALICAK BERABER YASICAZ DIYO SUREKLI AMA BUARALAR HEP ANNECI BIDE. UZUN AMA HAKKINIZI HELAL EDIN
COCUK YAPICAM DEMIYORUM BENDE SUAN ZATENGit annenin yanina univ. devam oku.. hadi olmadi ozaman duzgun bir ise girer calisirsin annenede kendinede bakmis olursun. Kendi ayaklari uzerinde durursun.
Sen bizi dinliyomusun acaba? Cocuk yapma diye bas bas bagiriyoruz neden yapmicam demiyosun hala?
ÖYLEYIM ZATEN SUANah be yaşın ne kadar küçük gezip tozacağın hayatın tadını çıkaracağın zamanlarına yazık değil mi çok pişman olursun![]()
Canım neden bize soruyosunki?MERHABA ARKADASLAR BEN 1 YILLIK EVLIYIM VE 3 DEFA YAKALADIM TELEFONDA HEP INKAR ETTI. GÜVENEMIYORUM BIGUN CANIMA TAK ETTI VE BENDE YAPICAM NASIL DUYGUYMUS ANLASIN DEDIM AMA SADECE IS ARKADASIMLA NORMAL KONUSUYODUK BU GORDU TELEFONDA BENI OLDURESIYE DOVDU AMA YOLLAMADIDA ANNEMIN EVINE. AYRI EVDE YASIYORDUK SIMDIDE BABASI HASTA KAYINVALIDEMLE BIR OTURUYORUZ KENDI EVIMI HEP BOZMAK ZORUNDA KALDIM ESIM BENI COGU ZAMAN TEK BIRAKIYO ISIM VAR DIYE BENI DISARI DAHI CIKARMIYO EVDEYIM HEP COGU ZAMAN SOGUKTUR BANA KARSI SUREKLI BI KUSUR BULUYO BANA BEGENMIYO BENI BAHANE YAPIYO KENDINE DISARI CIKARMAMAK ICIN AMA GECE YATAGA GIRINCE SARILIP KOKLAR OYLE BI TIP. BEN NAPICAM ARKADASLAR GUVENEMIYORUM ESKISI GIBIDE O OLMUYO HER BAHANEDE DOVMEYE KALKIYO COCUGUMUZDA YOK HENUZ BIDE ILERDE ANNEM TEK KALICAK BERABER YASICAZ DIYO SUREKLI AMA BUARALAR HEP ANNECI BIDE. UZUN AMA HAKKINIZI HELAL EDIN
ANNEM BU KONULARI DUYDUKTAN SONRA BANA GEL ZATEN BAKALIM BIAN ONCE YAPMAM GEREKENI YAPICAMSize bosanin diyemem direkt ( ama olmasi gereken kesinlikle bu bunu bilin oncelinle ) neden derseniz bosanmak bazen insana cok buyuk bir olay gelebiliyor evlenmisim bidaha nasil yoluma bakarim aman annemlerde ne yaparim sonum nolur gbi nedenlerden dolayi hic kimse kolay kolay yaklasamaz bosanma isine.....Ama size su kadari i soyliyim eger aileniz arkanizdaysa kesinlikle bosayin gtsin bu adami.kesinlikle hemde....Cekilecek tip var cekilmiycek tip var sizinki 2. Maalesef ....Aldatmaya aldatmayla karsilik vermekte yanlis bir davranis kendinizi incitirsiniz kendinize daha fazla sayginizi yitirmeden ailenize yasadiklarinizi anlatin oncelikle bu yolu deneyi tepkileri ne olacak bi bakin onlarda arkanozda olmassa kusura bakmayin yolunuza bakin hem aldatilacam hem dayagini yiycek hem kaynana kahri cekicem defolsun gitsin.....![]()