aldatılmanın dayanılmaz acısı

ayy ben anlayamadım yani olay biraz garip, sizin tutumunuz da garip geldi bana

ben olsam "kanser oldun Allah sana cezanı verdi öl geber" derdim galiba. Allah bilir büyük konuşmayayım kandil akşamı
Allah beni öyle bir acıyla sınamasın bu konularda biraz fazla konuşuyorum son günlerde:26:

sizin yaptığınızı, buradaki kadınları bırakın dünya çapındakilerin %90ı yapamaz.

bir yandan hayran kaldım tutumunuza, bir yandan üzüldüm yaşadıklarınıza.

kağıt üstünde evlilik olur belki ama evlilik öyle hesap şifrelerini bileyim, telefonunu kurcalayayım, sağa bakarsa gözünü oyayım.. ile olmuyor.

ben çok ama çok takdir ettim sizi. dilerim kısa sürede diner acınız.

ayrıca bilemedim ama sanırım eşiniz kanser olmasa, yapmazdı gibi bu yaptığını.

İlginç... Çok trajik görünüyor
1 yıldır sizi aldatması bir yana 20 yıldır gizli duygular beslemesi (ilk aşkına) bir yana...
Bence gurur diye birşey bu durumlarda var. Tamam kanser olabilir ama size bunları cektirmeye ne hakkı var?

affediyosan dinii yönden sıkıntı yok tekrar nikah kıyarsınız olur biter

1. Eşiniz olayı güzel dramatize etmiş, olaydan haklı bile çıkmış. Akıllı adammış tebrik ediyorum.

2. Eşiniz başkasına aşık. Dönse kabul etmeyi gerçekten düşünüyor musunuz? Malum, kız karşısına her çıktığında...

20 yllık evlılık 20 yıl oncekı eskı askeger okadar yuce bır ask olsaydı 20 sene oncesınde neyapar bu adam bu kadının yakasını bırakmazdı20 senede askmı kalır pek ınandırıcı gelmedı bana acıkcası

of of erkekler neden bunu yapıyor madem kalbinden tam olarak silemedin birini, ne diye başkasının hayatını mahfedersin.filmlere konu olur haliniz çok büyük bir acı.fakat pes etmeyin mutluluk sizi bulucaktır siz bu kadar temiz bir kalple bu zor olmamalı.rabbim yeni bir kapı açar size umarım

Bu gece ne çok yorum yaptım ! aama yine dayanamıyorum,Allah acil şifa versin öncelikle ! okurken aklıma Yaşadıklarım benim imtihanımdı...Bana o anlarda nasıl davrandığınız da sizin imtihanınızdı !. sözü geldi.sanırım eşiniz de siz'de imtihandan geçmişsiniz,Allah en doğrusunu bilir ,şahsi düşüncem eşinizin imtihanında ona davranışınızda sizin imtihanınız olmuş,Rabbim size ne güzel bir merhamet ,nasıl bir sevgi ve sabır vermiş maşallah,ben sizin ezik falan olduğunuzu düşünmüyorum koca bir 20 yıldan bahsediyoruz! bir ömürdür bu,çok insani bir tavır sergilemişsiniz ,intikam nefret, beddua hepsini bir yana koyup 20 yıl aynı yastığa baş koyduğunuz er'im dediğiniz insanın önce sağlığı demişsiniz,bunu hepimiz yapamayız,tekrardan nikah olur mu demişsiniz birde belli ki sevginiz de bitmemiş,sabır edenlerden olun abla ( siz benden büyüksünüz)RABBİM sabır edenledir herzaman müfakatını verir,bir kaç arkadaş eleştirmiş ama ben katılmıyorum kimse yarını bilmiyor değil mi?3-4 yıl değil 20 koca yıl ve çocuklar var,eminim abla çok incinmiş ve kırılmıştır ama öyle ha diyince silemezsiniz ,bu ne büyük bir sevgidir ki boşan da ona git diye yalvarmmışsınız,insan sevdiğinin hep mutlu olmasını ister 20 yılda karı koca,arkadaş,anne,abla,sırdaş olunur.. diyeceğim odur ki rabbim imtihanınızı kolay eylesin hayırlara vesile olsun,acil şifalar versin

şimdi kendimi kıyasladımda acaba benmi çok kötüyüm senmi çok iyi birisin onu çözmeye çalışıyorum. ne diyim mübarek gecede allah yardımcınız olsun. ama siz dünya ahret kardeş olmuyosunuz unutmayın bu yanlış bir söz kendisi eski eşin oluyo bu laf cinsel yada duygusal paylaşımı olmayan kişiler için geçerli.

Bu konu fake'miş gibi geldi bana izleyen varsa bilir aynı
''AŞK KIRMIZI'' filmi senaryosu gibi maşallah,ama yanılıyorsam
gerçekten çok merhametlisiniz, çoğu kişi böyle bişey yapmaz
bende yapmam diye düşünüyorum..

20 yıl dile kolay ya..Üzülmeye değmez desemde fayda etmicek sana sen üzülceksin çünkü uzun bi evliliğin ardından boşanmak..Allahım verir sabrını canım beniimm,altından kalkamıycağın yük vermez rabbim..Hayırlısı böyleymiş senin için..

kusura bakmayın ama sız hastalıktan dolayı bazı seylerı gormezden gelmıssınız sızın ılk once dusnmenız gereken 20 yıllık evlılıgınız sız esınız ıcın 20 yıl sacınızı supurge etmıssınız ama o ılk askımı gordum kotu oldum oldum bıttım uf oldum dıye utanmadan yanınızda onun ıcın aglamıs sızce o sızı dusunuyomu?sızı dusunse kendını sızın yerınıze koysa dusuncesı bıle oldururdu belkı onu ama adam bencılın tekı 20 yıl dedıgınız evlılık sıze gore ıyısıyle kotusuyle gecmıs ama bunları ogrenınce aslında hepsı yalanmıs dıye hıcmı aklınıza gelmedı demekkı sız 1 yıllık evlıyken falan gorseymıs genctı tabı ozmaan arkasına bakmadan cekıp gıdıcekmıs demekkı kadın gel dese boyle bı adama acımayın vıcdansız ve sızı haketmıyo bence 20 yılımı verıcem gelıp bana baska kadın ıcın aglıcak ha Allahım sen gosterme yarabbım ama ben dayanamazdım onu süründürürdüm daha beter olsun dıye herseyı yapardım bu kabul edılcek bı durum degıl o adam cocuklarından bıle gecmıs baksanıza onların adını anıp deyıl!!
o kadının adını anıp aglıyo cocuklara sız bakarsınız tabı nolcak o hayatını yasasın sız aglayın...

Adam yaşasın diye salıvermek başka
böyle bir adamın sizin yanınızda nefes almasının haram olup defetmek başka
sanane ister ölsün ister gebersin adii ,

Allah bilir kanser olduğu da yalandır, belki sizi kandırmış olabilir. İyi niyetinizi suistimal etmiş gibi geliyor bana
ama yine de Allah bilir tabii.. Bu sadece benim his ve düşüncelerimden ibaret. Sizce bir insan kanser olsa gözü aşk, meşk görür mü?
"hayatımın son zamanlarını yaşıyorum belki, eşimi üzmemeliyim... ölümlü dünyada kalp kırmaya değmez ayıp bana. " diye düşünmesi
gerekirken afedersiniz ama eşiniz olacak adam başka şeylerin peşine düşmüş. İlk aşk da olsa, gerçek aşk da olsa 20 yıl içinde sönmemesi imkansız bence, hadi sönmedi diyelim? yıllar sonra o kadını gördüğünde eskiler ufacık da olsa gözünde canlanabilir bu normal
ama aşık olması veya eski aşkının yeniden son derece alevlenmesi im-kan-sız! o adam size hiç acımamış... Allah yardımcınız olsun!

Adam, kanser diye,bir de sizin merhametinizi görünce her şeyi kendine hak görmüş!! İyi olmuş o kadın da terslemiş, göndermiş

Eşiniz bu kadar erdemli değil ama sevdiği kadının aşkıyla yaşasın,ömrü yettiğince.. Sizi hak etmiyor.. Adama bak pess!!!!

Okurken nasıl sinirlendim anlatamam.

Hastalığıyla uğraşmak yerine kadın peşinde koşan adama acımam ben!

Kendinizle çelişmeyin Allah aşkına yaa.

Madem koynunuzda ağladı baska bir kadın icin simdi bunları nasıl söylüyor.

Boyle bir kadin yeryuzunde yoktur,
varsa da olayin altnda baska seyler vardir...

Adam kanser olmus hala uckur pesinde...

Ayrica kadini gormus, aci cekmis, kadin kovmus , istememis, terslemis
ama buna ragmen bosaniyorsunuz oyle mi?

Eger oyleyse bilin ki esinizin cephesinde bildikleriniz bu kadaridir, ya bilmedikleriniz?

Kendinizle çelişmeyin Allah aşkına yaa.

Madem koynunuzda ağladı baska bir kadın icin simdi bunları nasıl söylüyor.

Adamın seviyorum dediği vicdan azabından.. Bir de bulmuş böyle her pisliğini çeken kadın.. açık kapı bırakacak tabi.. Konu sahibi de hemen inanıvermiş..

eşimde bana seni seviyorum dedi "hehe kardeşin gibi değil mi" dedim bunun gibi bir şey de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…