iki isimde farklı ama nasıl konu sahibi oluyor ikiside :44:
bence böyle birşey yok hepsi yalan:26:
maalesef bayanlar onu unutamıyor.kopamıyor.benden boşanıp onunula evlenecek ama benide bırakmayacak.ben razı oldum.onu onursuzca gurursuzca seviyorum.denedim olmuyor.onsuz nefes alamıyorum.ölüyorum.bu ahlaksızlık gibi gelebilir.ama onu görünce çok kötü oluyorum.bu çok kötü bir durum.izmire gidip onunla konuşacak.sonra ben onunla görüşeceğim.biz delirdik sanırım.ama başka çarem yok.o ikimizide seviyor.bizde onu.egerki ben paylaşabiliyorsam oda bunu yapmak zorunda.kendimi çok kötü hissediyorum.yapabilirmiyim bilmiyorum nolursunuz kınamayın.başına gelmeyen bilmez.ben ondan kopamam.ben onla hayat buluyorum.deniyeceğiz.anlaşamazsak huzursuzluk çıkaranı bırakacak.çok saçma ama böyle.beni anlayın.
maalesef bayanlar onu unutamıyor.kopamıyor.benden boşanıp onunula evlenecek ama benide bırakmayacak.ben razı oldum.onu onursuzca gurursuzca seviyorum.denedim olmuyor.onsuz nefes alamıyorum.ölüyorum.bu ahlaksızlık gibi gelebilir.ama onu görünce çok kötü oluyorum.bu çok kötü bir durum.izmire gidip onunla konuşacak.sonra ben onunla görüşeceğim.biz delirdik sanırım.ama başka çarem yok.o ikimizide seviyor.bizde onu.egerki ben paylaşabiliyorsam oda bunu yapmak zorunda.kendimi çok kötü hissediyorum.yapabilirmiyim bilmiyorum nolursunuz kınamayın.başına gelmeyen bilmez.ben ondan kopamam.ben onla hayat buluyorum.deniyeceğiz.anlaşamazsak huzursuzluk çıkaranı bırakacak.çok saçma ama böyle.beni anlayın.
allahım şükürler olsun şu evden kurtuluyorum.özel bir okulda işe başlıyorum.yaz okulu.o çocuklar bana can verecek.bu pisliğin yüzünü 6 gün görmeyeceğim .buda birşeydir.herif yiyor içiyor uyuyor.ben kendi kendime kahroluyorum.anası babası gidene kadar iyiymiş numarası yapıcaz.sonra herkez kendi yoluna.şükür.hepinize çok teşekkür ederim.gözlerimi açtınız.sizleri çok ama çok seviyorum.tekrar görüşmek üzere.
Onu en cok kim eğlendirirse akşam da onunla uyusun.
Pes.
20 yıllık eşinizden ayrılıp, metresi mi olacaksınız
Sizin evlatlarınız neler yaşayacak hiç hesaplayabiliyor musunuz, geçtim sizin haklarınızı falan zaten feragat etmişsiniz kendi içinizde ama ya çocuklarınız. Onlara bunu yaşatmaya ne hakkınız var, çalışıyormuşsunuz , 20 yıllık evli olduğunuza göre çocuklarınız büyüktür, çalışmanıza engel değil yani, bence kimseye ihtiyacınız yok, mahkemede hakkınızı alın ve yolunuza devam edin. Bu düşündüğünüz çözüm çok korkunç bir şey çokk
doğru söylüyosu n ben bu konunun gerçekliğinden şüphe ediyorum. konu sahibi kabul etse evlatları kabul etmez bu durumu
bana tüm bu anlatılanlar yalan dolan geliyo
Konu sahibi git gide degisiyo:))
Ama bu tur yasayan insanlar var tabi. Eskiden kalmalar disinda yeni nesilden de var.
Tanidigim adamin dostundan cocugu olmus karisi kabullenip olayi inada kendide yeni bi tane dogurmus..
Adam bi gece onda bi gece digerinde. Ayri evde yasiyolar tabi. 3 cocuk karisindan iki cocuk dostundan:)
Birde etrafina akil veren biri. " SAKIN HA IKI KARI YAPMAYIN COK ZOR"
Allah ıslah etsin ya
Nasıl göze alabiliyorlar böyle veballeri, nasıl yaşayabiliyorlar, aklım almıyor.
Tamam dinimizde var çok eşlilik ama peygamber efendimiz (S.A.V) bile siz bir tane ile yetinin demiş. Çok ince bir mevzu, nasıl korkmadan bu veballerin altına girebiliyorlar aklım almıyor. En çok çocuklara üzülüyorum, nasıl yaşanır ki böyle bir ailede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?