aldatılmanın dayanılmaz acısı

iki isimde farklı ama nasıl konu sahibi oluyor ikiside :44:
bence böyle birşey yok hepsi yalan:26:

ama yok artık... insanlıktan çıkarıyorlar zorla, böyle olayların kurgusunu nasıl yapıyorlar ben anlamıyorum, yanlışlık vardır umarım.

Son düzenleme:
Ne tuhaf kadınlar var yaa..
Bacım sen burda önce geldin Allah'ım ölmek istiyorum.
Koynumda günlerce başka kadın için ağladı bu nasıl bir acı dedin.
Benle ya da bensiz iyi olsun o yeter dedin.

Sonra o büyük aşkın olan adam, uğruna gözyaşı döktüğün adam
haysiyetsiz herif oldu. Göstereceğim ona gününü dedin.

Sonra yine geldin başka hesaptan ben konu sahibiyim, beni boşayıp o kadınla
nikah yapacak ama beni de bırakmayacak. İkimizi de seviyor ben de onsuz yapamam.
Paylaşmaya razıyım diyorsun.

Ne içiyorsun sen Allah aşkına?

Son düzenleme:
İyilikten maraz doğar diye bu tür durumlar için denmiş sanırım.

Eşiniz hastalığını bahane etmiş bence. Ama siz gerçekten çok merhametli bir insansınız. Keşke müsaade etmeseydiniz. Var mı üç çocuk ve 20 yıldan sonra eşini yarı yolda bırakmak?

Önü sonu dönecek bu adam size. Kalıbımı basarım...

Onu en cok kim eğlendirirse akşam da onunla uyusun.

Pes.

Eden bulur sözüne hep inanırım. ve hâla bu sözü savunurum. zannetmeyin ki kocanız çok mutlu olacak o kadınla. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. ve belki de o kadında bulduğunu zannedip gittiği gün, aslında sizin ne kadar değerli bir eş olduğunuzu anlayacak. ama çok geç olacak. çünkü kalp kırılmıştır bir kere..

Rabbim güç kuvvet versin. İnanın hiç kolay şeyler yaşamıyorsunuz. Bunlar da geçecek ama, yavaş yavaş.. Siz yeter ki sabredin.. Yeter ki Allah'a sığının..

Dualarım sizinle..

konu gerçek yada degil ama insanların midesini bulandırmaya hakkınız yok

Çok merak ediyorum.

Bu tür konular kadınların aldatmaya karşı bakış açısını değiştirmek için bilinçli olarak mı açılıyor?
Eger öyleyse üzgünüm ama çok havada bir amaç...

yazılacak çok sey var fakat sadece sunu bilin sizi kandırıyor eşiniz

o kadınla evlenince sizle görüşmeyecek.

öyle olsaydı sizle nikahını bozmaz o kadını ikna ederdi fakat sizden boşanıp onunla evlenip sizinle görüşmeyi öneriyor

o kadını değil sizi metres konumuna sokuyor bilmem farkında mısınız.çok feci kandırılıyorsunuz

size değer verseydi böyle bir teklifle gelmezdi.

Son düzenleme:
20 yıllık eşinizden ayrılıp, metresi mi olacaksınız

Sizin evlatlarınız neler yaşayacak hiç hesaplayabiliyor musunuz, geçtim sizin haklarınızı falan zaten feragat etmişsiniz kendi içinizde ama ya çocuklarınız. Onlara bunu yaşatmaya ne hakkınız var, çalışıyormuşsunuz , 20 yıllık evli olduğunuza göre çocuklarınız büyüktür, çalışmanıza engel değil yani, bence kimseye ihtiyacınız yok, mahkemede hakkınızı alın ve yolunuza devam edin. Bu düşündüğünüz çözüm çok korkunç bir şey çokk

3 kere bos ol dedıyse sıze donse bıle sızınle evlenemez bu dınen boyle ...sızın baskasıyla nıkah kıymanız beraber olmanız lazım o ksıden bosanır o adamla tekrr donersınız..dınde bazı hukumler var hem bısey dıcem bu nasıl bır olaydır anlamadım ..esınız baskasını sewıp gıttıyse defolup gıtsın oluceksede olsun kusurabakmada o onun ve gıttıgı kadının sorumlulugu bu kadr basıtlesmeyın onun gozunde sewıyorsunuz anlıyorum uzucu bır olay ..ama bıraz akıllı olun hastalık herkese hastalık
hasta ama kadın pesınde kosmasını bılıyor.
sızı uzmeye hakkı yok gecmıs olsun.

doğru söylüyosu n ben bu konunun gerçekliğinden şüphe ediyorum. konu sahibi kabul etse evlatları kabul etmez bu durumu
bana tüm bu anlatılanlar yalan dolan geliyo

doğru söylüyosu n ben bu konunun gerçekliğinden şüphe ediyorum. konu sahibi kabul etse evlatları kabul etmez bu durumu
bana tüm bu anlatılanlar yalan dolan geliyo

Yalan mıdır bilmem, böyle yaşayan aileler var, daha önce gördüm iki eşli adamlar. Kadınlar kaldırabiliyorsa herkesin hayatı kendine buna bir şey diyemem ancak çocuklar böyle bir işten büyük zarar görür.

Hele ergenlik çağında ki çocukların, ebeveynlerine, evliliğe, aile kurumuna karşı inancını yıkar böyle ikili bir yaşam. Kadının da çocuğu varmış, kıskanacaklar, düşmanlıklar büyütecekler, neler hissedecekler. Hem annelerinden hem de babalarından büyük bir darbe almış olacaklar.

Boşanmak ayrı bir şeydir, iki eşli yaşamak ayrı bir şeydir. Bu çocuğun gözünde hem annesinin hem de babasının sıfırın altına inmesi demek. Bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ilişkiler kuramaması demek. Evlilikler çocuk için yürür görüşüne karşıyım ama ebeveynler yaşam şekillerini seçerken çocuklarının duygularını ve onurunu düşünmek zorundalar. O çocuklar dünyaya getirildiyse anne ve babaları bir takım zaaflarından vazgeçip onları düşünmek zorundalar. Başka türlüsüne Allah da kul da razı gelmez.

Huzursuzluk çıkaranı bırakacak diyorsunuz yahu. Artık iki hatun fırsat kollarsınız aman şu adamı kızdırsa da meydan bana kalsa diye. Tövbe tövbe.

Son düzenleme:
Konu sahibi git gide degisiyo:))

Ama bu tur yasayan insanlar var tabi. Eskiden kalmalar disinda yeni nesilden de var.
Tanidigim adamin dostundan cocugu olmus karisi kabullenip olayi inada kendide yeni bi tane dogurmus..
Adam bi gece onda bi gece digerinde. Ayri evde yasiyolar tabi. 3 cocuk karisindan iki cocuk dostundan:)
Birde etrafina akil veren biri. " SAKIN HA IKI KARI YAPMAYIN COK ZOR"

Allah ıslah etsin ya

Nasıl göze alabiliyorlar böyle veballeri, nasıl yaşayabiliyorlar, aklım almıyor.

Tamam dinimizde var çok eşlilik ama peygamber efendimiz (S.A.V) bile siz bir tane ile yetinin demiş. Çok ince bir mevzu, nasıl korkmadan bu veballerin altına girebiliyorlar aklım almıyor. En çok çocuklara üzülüyorum, nasıl yaşanır ki böyle bir ailede...

Cocuklar tahminen 10 - 13 arasi.
Babalariyla gerekmedigi surece muattap degiller. Veya korkulu davranislari vardi.. Sonradan olan zaten kucuk bisi bildigi yok..
Karisi desen lux ev istekleri araba tatil bunlarla kendini yatistiriyo gibi.. Ama gozlerinden belli yani kabul etmenin acisi.

padişahla mı evlisiniz ? huzursuzluk çıkaranı bırakacakmış, aman elinizden kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…