aldatılmanın dayanılmaz acısı

Ölüm düşüncesini aklından çıkartman gerek. Önce ben ve çocuklarım demelisin. Bahsettiğin acının nasıl bir şey olduğunu en iyi anlayanlardan biriyim. Geçip gidiyor...17 yıl evli kaldığım, 20 yılımı beraber geçirdiğim, tek dostum dediğim yanında, büyüdüğüm adam sanki hiç var olmamış gibi.. Başlangıçta senin gibi ona karşı sorumluluk hissediyordum. Onun için endişeleniyordum. Şimdi sadece oğlumun babası.. Aklıma bile gelmiyor. Hatta yavaş yavaş yeni sulara yelken açacak kıvama geldiğimi hissediyorum.

Allah bir şekilde yardım ediyor. Sana düşen geçmişe takılmayıp geleceğe odaklanmak. Bunu başardığında herşey daha kolay olacak..

Eğer bu fake değilse ben o adamın hayatta daha fazla acı çekmesine izin vermez sonunu hızlandırırdım.
Ne acıycam ya ALLAH acısın onun merhameti benden çok.
Siz ya meleksiniz insani duygularınız yok yada ne bileyim bizim bilmediğimiz daha çok şey var bu işin içinde.

senin gibi yüce gönüllü bir kadın görmedim,inşallah çok mutlu olursun.
başkasına aşık olacak gelip benim koynumda ağlayacak,
o kocayıda,aşık olduğu kadınıda yolarım,sizin sabrınıza hayran kaldım.

ablam sne nasıl bir bayansın
ben sana bişi diyemiyorum....
rabbim snein bu merhametin yüzünden sana ve eşine inşaallah çok güzel kapılar açsın
bol bol fetih süresini oku türkçe-arapça farketmez...
bu gübler hürmetine sabır diliyorum...çoook zor.

sinirlerim bozuldu dance sabah sabah

Adamın derdi evi barkı düzeni.

Arkadaşlar bu kadar keskin yargılamayın. Benzer şeyler yaptım. Benzer duygular yaşadım. Çektiği aşk acısını dinledim. Aldattığı kadınla evlenmek için eşya alırken paraya ihtiyacım var dedi. Borç verdim. Yeni evi için aldığı eşyaları koyacak yerim yok dedi. Bodrumumu kullanmasına izin verdim. Doğruydu yanlıştı bilemem. Ama yaptım işte..

Coşkuyla başlayan aşk ilişkisi 20 yılın sonunda başka bir şeye dönüşüyor. Arkadaşınız, kardeşiniz hatta oğlunuz gibi şefkat duymaya başlıyorsunuz. Belki başımıza gelenlerin nedeni bu. Bir yerden sonra kendimizi onların annesi gibi hissetmemiz. Ve onlarsız da ayakta kalabileceğimizi, çocuklarımızı büyütebileceğimize güvenmeleri onlara bu cesareti veren.. Bilemiyorum..

Geliyo terlik valla bak :)

kadın bu adamı kovduysa..umudunu kesmiş olması lazım artık..NEDEN BOŞANIYOR OZAMAN ?

BEN SENDEN VAZGEÇMEM O KADINA ASLA GİTMEM DİYORSA

O HALDE SİZİN KOYNUNUZDA HANGİ SEBEPLE AĞLIYOR ?

EKSİK BİŞEYLER VAR SANKİ BU KONUDA...

Ben farklı bir açıdan bakıyorum. Aynı durum sizin için geçerli olsaydı o bunu yapabilir miydi? Bence hayır.
Bence sizi asıl üzen onun size olan sevgisinin bitmesi. Gerçekten sevseydi, gidemezdi çünkü.

Eşimle 22 yıllık bir evliliğim var çok şükür. Size yeminle söylüyorum kocama ilk gün ki gibi hala aşığım ve oda bana (en azından öyle davranıyor) . Bu süre içinde onu asla dediğiniz bir şekilde düşünmedim hep eşimdi sevgilimdi hala öyle. Bu kadar sevginin içinde eğer öyle bişey yapsa ki (rabbim korusun ) gözünün yaşına bakmadığım gibi gözünüde oyarım gibi geliyor.
Seven kıskanır ya ben paylaşamam (allahım büyük söyletmesin ) ve anlayışlı falanda olmamam. Umarım ne demek istediğimide anlamışsınızdır. Allaha emanet olun.

Valla varya alırdım elime o paraları esyaları müsait yerlerinden içeri sokardım
ne münasebet ya ben onun annesi olamam valla bende ıhanete ugradım baska bır bayan ıcın terk ettı
ıkısınıde ısınden gucunden ettım
sadece o donem dogru karar veremedım malıyeye sıkayet etmedım halbukı edıcektım ah koca kafam ...

arkadaslarındanda ettım oh ıyı yaptım elımden daha cok gelseydı onuda yapardım o zaman 22 yasında lohusaydım

22 yaşında ve lohusasın...zor günler atlatmışsın..

konu sahibi ben değilim canım
ben yazılan yoruma şaşırdım
bence sütlü kahvede bu şekilde davrandıgı ıcın sonradan cok pişman olmuştur kim ki o elin adamı elin pis adamı cocugummu o benim benmi dogurdum valla parcalarım
Aman Allahım diyorum kendimden gecerim

Allah daim etsin. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın..

İnanın pişman değilim.
Kötü bir süreçti.
Hasarsız atlattım..
En önemlisi artık umurumda değil...

Degdimi peki iyiki yaptinmi bunu
Cocuklarin varmi

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.beyfendi anasını babasını karşısına alıp dediki.ben eşime karşı çok büyük afedilmesi imkansız bir suç işledim.cezama razıyım.asla boşanmam.çocuklarımdan ayrılamam dedi.ikili oynuyor.onların yanında iyi.yanlızken soğuk davranıyor.buda beni sinirlendirr,iyor.maddiyatını diüşünüyor.iki gün önce malımı mülkümü sana vereyim derken .şimdi ben beş parasız ne yaparım diyor.artık onu eş olarak göremiyorum.ben ankarada bir düzen kurmuştum beni vazgeçirdi.konyada bir düzen kurayım diyorum onada müsade etmiyor.heralde sonunda tekmeyi basıp kurtulacağım.yeter artık benimde sabrımın bir sınırı var.bu gerzek herif benden eskisi gibi karılık vede kölelik yapmamı bekliyor.nah bekler.bundan sonra kendi çizgimi kendim belirleyeceğim.hepinize teşekkür ederim sabrınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…