aldatılmanın dayanılmaz acısı

böyle kararlı ol canım eşinin hatası büyük üstelik ne yaptığını ne istediğini kendi de bilmiyor senin iyi niyetini merhametini kullanıyor ama bu kadar acıma yeter artık kendi yolunu çiz evlatlarınla mutlu olmaya çalış

sevgili arkadaşlarım şimdi şöyle bir düşünüyorumda geçen ay kızlara tişört almaya gitmiştik.bu hırt herif fazladan tişört aldı.neden dedim bilmem belki birinin kısmetidir dedi.saf kafam almadı.bugün dolapları düzenlerken bir baktımki o tişörtü dolabın arkasına saklamış.kafamda şimşek çaktı.kadının kızına almış.artı eve köpek getirdi bende namaz kılıyoruz diye istemedim.o bayanın facedeki resimlerinde bu köpek var götürüp kadının kızlarına yaranmak için o köpeği hediye etmiş.bu insan allahın emirlerini bilen bir insan .her zaman derdiki allah erkeğe 4 eş hakkı vermiş.ben bir hanım daha istiyorum derdi.bende gülüp geçerdim.ne kadar aptalmışım.vallahi anası babası olmasa bir tekmede kapının önüne atıcam.ama o insanların benim üzerimde çok emekleri var.ben 17 yaşında evlendim.beni kendi kızlarından hiç ayırt etmediler .kendi annem den görmediğim şefkati kayınvalidemden gördüm .şimdi sorarım sizlere ben ne yapayım.çaresizim .çocuklarım gözlerimin içine bakıyor.kaldıki bu aptal herif bana bir gün olsun of bile demedi.maddi manevi hep beni mutlu etti.ben çalıştığım için son 2 yıldır evimle ve eşimle fazla ilğilenemedim.ama bunun cezası bu olmamalıydı.o diyorki ben şeytana uydum çok pişmanım bana son bir şans ver .eğer yapamassam sen nasıl istersen kabulümdür.allah rızası için bana bir yol gösterin.

Beşer şaşar demişler, insanız, hem nefsimiz var hem şeytan... Erkektir diye değil, insan olduğu için diyorum, şaşmıştır yapmıştır bir hata bilemem.. Madem bu kadar güzeldiniz, bir şans daha veremez misin? Eğer güvenebiliyorsan, seni bir daha incitmeyeceğine inanıyorsan... Bu senin hayatının kararı, tabiki burdaki herkes senden yana, ama burası yüzünden etki altında kalıyor olabilirsin, Sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun önceliğin bu olsun.

Demek gercek yuzunu gostermeye baslamis. Diger kadinla nikah kiymis olma ihtimali var mi k? Anladigim kadariyla sizden de vazgecememesi iki kapi da kapansin istemedigi icin olabilir. İkide bir 4 kadindan bahsetmesi bilincaltini gosteriyor olabilir. Dikkatli olun, bir adamin iki karisindan biri olmaya ramak kalmis gibi...

bu beyfendi beni uzaklaştırmak içinmidirmidir bilmem ama dini nikah kıydığını onunla birlikte olduğunu çokta zevk aldığını söylemişti.şimdi diğer bayan onu istemediği için ben yalan söyledim zamana ihtiyacım vardı diyor.ya inanın elimden geleni yapıyorum ama çok soğudum.biraz önce konuştuk.o bayanın facedeki paylaşımlarını gösterdim.eşim kaybettikleri için af diliyor .o bayanda madem arkasında durmayacaktın neden umut verdin anlamında sözler paylaşmış.bende dedimki siz birbirinizi seviyorsunuz madem.ben seni istemiyorum.niye yakamdan düşmüyorsun dedim.mal gibi suratıma bakıyor.allah aşkına ben bunu koca diye yanımda nasıl taşırım.suratına tüküresim geliyor.belkide bunu bekliyordur.utanmaz arlanmaz.kadını tam öpecekken küçük kızı görmüş kız sinir kırizi geçirmiş.utanmadan bunu bana anlattı.ben bütün bu olayları gece sinir krizi geçirdiğinde öğrendim.şimdide ben bunları hatırlamıyorum diyor körolasıca.

Size donmek istemesi sirf i kadin istemedigi icin mi? Tekrar isterse ne olacak. Bu adam dupeduz sizi aldatmis hatta diger kadina nikah kiydigiyla ilgili soyledikleri gercek. Sadece sizin kapiniz kapansin istemiyor. Oncelikle suna karar verin, bosanmak istiyor musunuz? İstiyorsaniz daha fazla aciklamalarla caninizi sikmasina izin vermeyin. Yok eger bosanmayacaksaniz daha fazla ugrasmayin. Baksaniza eseledikce kokusu cikiyor.

biraz önce annesine yapamayacağımı söyledim sesini çıkarmadı.bir günde olmaz belki ama böylede gitmez.elbet bir gün bitecek.

sendede bir seyler bitmiski esinin gitmesine izin vermisinnnnn
biten bitmis geri dönüp bakma bence sadece cocuklarin babasi kalsin o kadarrrrr

kızlar büyük bir kavga koparttım.anası hemen saf değiştirdi.babası evlatlıktan reddetti.çok hafiflrdim.amaaa dün çocukları bana veren adam şimdi vermem diyor.anası çocuklar bizimdir diyor.baksen işin rengi değişti.çekişmeli boşanma olacak .1 liram deseniz yok.umarım ailem destek çıkar yoksa avukat bile tutamam.bir akıl bir çare istiyorum.lütfen.

evi terketmeyin sakın çocuklarla birlikte oturmaya devam edin giderseniz kaybedersiniz çocukları.onu dışarı atın zorlarsa polis çağırıp şiddet uyguluyor veya saldırıyor başka kadınlarla ilişkisi var kabul etmediğim için tehdit ediyor diyin uzaklaştırma alır o esnada ne yapacağınızı düşünürsünüz .tabiz bizde düşünürüz evde para altın vs... varsa saklayın

bu olayların başlangıcı 2 yıl öncesine dayanıyor.adam beni ayakta uyutuyormuş.bana ek iş yaptığını söyledi.bende inandım.taki aşırı derecede zayıflayıp hayata küsene kadar.neyse sabah pişman olup yanıma geldi kovaladım .oda dediki ailen seni kovdu o yüzden burdasın.ya bir insan bu kadar haysiyetsiz olur .anasının oğlu.kadın sen oğlumla parası için berabersin diyor.

madem kanser hastası, adamın hatalarından ders çıkartması ve çocuklarına sarılması gerekırken hala
ergenler gıbı eskı yaralarının derdinde olması enteresan !

bir kadın olarak kadınlık gururunu bu kadar ayaklar altına alıp adamın koynunda eskı sevgılısı ıcın ağlayıp
sizin bu kadar ılımlı olmanız enteresan !

benı kızlarından ayırt etmedıler, kendı aılemden bıle yakın oldular derken; sen parası ıcın oğlumla berabersın
dıyen kaynana da enteresan !

Bu evlılık bence çoktan bıtmıs te çocuklar bahane edılıyor. Bır ınsan ya sızınledır yada degıldır.
hem kendı kadınlık gururunuz ve onurunuz ıcın, hemde 3 çocuğunuzun ruhsal saglıgı acısından boşanmamız
menfaatınızedır dıye düşünüyorum. cıvkı çıkmış bu evlılıgın....

Son düzenleyen: Moderatör:
sen biraz dişini gösterince herkes gerçek yüzünü göstermiş kimseye fazla acımayacaksın canım sen eşine acıdın ama gördüğün gibi kimse sana acımıyor
inşallah en kısa zamanda bu adamdan kurtulursun Allah yardımcın olsun

allahım şükürler olsun şu evden kurtuluyorum.özel bir okulda işe başlıyorum.yaz okulu.o çocuklar bana can verecek.bu pisliğin yüzünü 6 gün görmeyeceğim .buda birşeydir.herif yiyor içiyor uyuyor.ben kendi kendime kahroluyorum.anası babası gidene kadar iyiymiş numarası yapıcaz.sonra herkez kendi yoluna.şükür.hepinize çok teşekkür ederim.gözlerimi açtınız.sizleri çok ama çok seviyorum.tekrar görüşmek üzere.

maalesef bayanlar onu unutamıyor.kopamıyor.benden boşanıp onunula evlenecek ama benide bırakmayacak.ben razı oldum.onu onursuzca gurursuzca seviyorum.denedim olmuyor.onsuz nefes alamıyorum.ölüyorum.bu ahlaksızlık gibi gelebilir.ama onu görünce çok kötü oluyorum.bu çok kötü bir durum.izmire gidip onunla konuşacak.sonra ben onunla görüşeceğim.biz delirdik sanırım.ama başka çarem yok.o ikimizide seviyor.bizde onu.egerki ben paylaşabiliyorsam oda bunu yapmak zorunda.kendimi çok kötü hissediyorum.yapabilirmiyim bilmiyorum nolursunuz kınamayın.başına gelmeyen bilmez.ben ondan kopamam.ben onla hayat buluyorum.deniyeceğiz.anlaşamazsak huzursuzluk çıkaranı bırakacak.çok saçma ama böyle.beni anlayın.

Askiniz mantiginizin onune gecmis. Sizi sevse idi bosamazdi. Sizi degil, onun kuma yapardi ama bosamazdi. Kendinizi kandiriyorsunuz. Adam sadece anlasmali bosanmaya zemin hazirliyor. Sizden en basit yoldan kurtulmak icin. Tazminat ve nafaka hakkinizdan feragat etmeniz icin. Mal mulk istemeyesiniz diye. Dereyi gecene dek ayiya dayi diyor. Bu oyuna gelmeyin, cok pisman olursunuz, ama is isten gecmis olur. Her halukarda sizden bir sekilde kurtulacaklar, hic bir kadin sizin gibi erkegini bir baska kadinla mecbur degilse paylasmaz, o kadin nikahi kiyildiktan sonra size niye katlansin ki? Sadece eski karisi olacaksiniz, yani dis kapinin dis mandali..
Kimsenin delirdigi yok, esiniz cok kurnaz.. Deliren yanlizca sizsiniz.

Son düzenleme:

iki isimde farklı ama nasıl konu sahibi oluyor ikiside :44:
bence böyle birşey yok hepsi yalan:26:

sabırlar diliyorum gerçekten çok zormuş. ama çok da asil bir kadınmışsınız tebrik ediyorum, herkeste bu yüce gönül kolay bulunmaz. kendiniz için değilse bile 3 çocuğunuz için dik durmaya çalışın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…