sevgili arkadaşlarım şimdi şöyle bir düşünüyorumda geçen ay kızlara tişört almaya gitmiştik.bu hırt herif fazladan tişört aldı.neden dedim bilmem belki birinin kısmetidir dedi.saf kafam almadı.bugün dolapları düzenlerken bir baktımki o tişörtü dolabın arkasına saklamış.kafamda şimşek çaktı.kadının kızına almış.artı eve köpek getirdi bende namaz kılıyoruz diye istemedim.o bayanın facedeki resimlerinde bu köpek var götürüp kadının kızlarına yaranmak için o köpeği hediye etmiş.bu insan allahın emirlerini bilen bir insan .her zaman derdiki allah erkeğe 4 eş hakkı vermiş.ben bir hanım daha istiyorum derdi.bende gülüp geçerdim.ne kadar aptalmışım.vallahi anası babası olmasa bir tekmede kapının önüne atıcam.ama o insanların benim üzerimde çok emekleri var.ben 17 yaşında evlendim.beni kendi kızlarından hiç ayırt etmediler .kendi annem den görmediğim şefkati kayınvalidemden gördüm .şimdi sorarım sizlere ben ne yapayım.çaresizim .çocuklarım gözlerimin içine bakıyor.kaldıki bu aptal herif bana bir gün olsun of bile demedi.maddi manevi hep beni mutlu etti.ben çalıştığım için son 2 yıldır evimle ve eşimle fazla ilğilenemedim.ama bunun cezası bu olmamalıydı.o diyorki ben şeytana uydum çok pişmanım bana son bir şans ver .eğer yapamassam sen nasıl istersen kabulümdür.allah rızası için bana bir yol gösterin.
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.beyfendi anasını babasını karşısına alıp dediki.ben eşime karşı çok büyük afedilmesi imkansız bir suç işledim.cezama razıyım.asla boşanmam.çocuklarımdan ayrılamam dedi.ikili oynuyor.onların yanında iyi.yanlızken soğuk davranıyor.buda beni sinirlendirr,iyor.maddiyatını diüşünüyor.iki gün önce malımı mülkümü sana vereyim derken .şimdi ben beş parasız ne yaparım diyor.artık onu eş olarak göremiyorum.ben ankarada bir düzen kurmuştum beni vazgeçirdi.konyada bir düzen kurayım diyorum onada müsade etmiyor.heralde sonunda tekmeyi basıp kurtulacağım.yeter artık benimde sabrımın bir sınırı var.bu gerzek herif benden eskisi gibi karılık vede kölelik yapmamı bekliyor.nah bekler.bundan sonra kendi çizgimi kendim belirleyeceğim.hepinize teşekkür ederim sabrınız için.
bu beyfendi beni uzaklaştırmak içinmidirmidir bilmem ama dini nikah kıydığını onunla birlikte olduğunu çokta zevk aldığını söylemişti.şimdi diğer bayan onu istemediği için ben yalan söyledim zamana ihtiyacım vardı diyor.ya inanın elimden geleni yapıyorum ama çok soğudum.biraz önce konuştuk.o bayanın facedeki paylaşımlarını gösterdim.eşim kaybettikleri için af diliyor .o bayanda madem arkasında durmayacaktın neden umut verdin anlamında sözler paylaşmış.bende dedimki siz birbirinizi seviyorsunuz madem.ben seni istemiyorum.niye yakamdan düşmüyorsun dedim.mal gibi suratıma bakıyor.allah aşkına ben bunu koca diye yanımda nasıl taşırım.suratına tüküresim geliyor.belkide bunu bekliyordur.utanmaz arlanmaz.kadını tam öpecekken küçük kızı görmüş kız sinir kırizi geçirmiş.utanmadan bunu bana anlattı.ben bütün bu olayları gece sinir krizi geçirdiğinde öğrendim.şimdide ben bunları hatırlamıyorum diyor körolasıca.
bu olayların başlangıcı 2 yıl öncesine dayanıyor.adam beni ayakta uyutuyormuş.bana ek iş yaptığını söyledi.bende inandım.taki aşırı derecede zayıflayıp hayata küsene kadar.neyse sabah pişman olup yanıma geldi kovaladım .oda dediki ailen seni kovdu o yüzden burdasın.ya bir insan bu kadar haysiyetsiz olur .anasının oğlu.kadın sen oğlumla parası için berabersin diyor.
maalesef bayanlar onu unutamıyor.kopamıyor.benden boşanıp onunula evlenecek ama benide bırakmayacak.ben razı oldum.onu onursuzca gurursuzca seviyorum.denedim olmuyor.onsuz nefes alamıyorum.ölüyorum.bu ahlaksızlık gibi gelebilir.ama onu görünce çok kötü oluyorum.bu çok kötü bir durum.izmire gidip onunla konuşacak.sonra ben onunla görüşeceğim.biz delirdik sanırım.ama başka çarem yok.o ikimizide seviyor.bizde onu.egerki ben paylaşabiliyorsam oda bunu yapmak zorunda.kendimi çok kötü hissediyorum.yapabilirmiyim bilmiyorum nolursunuz kınamayın.başına gelmeyen bilmez.ben ondan kopamam.ben onla hayat buluyorum.deniyeceğiz.anlaşamazsak huzursuzluk çıkaranı bırakacak.çok saçma ama böyle.beni anlayın.
çok kırgınım.20 yıllık evliliğim 1 gecede bitti.eşim son 3 aydır benden çok soğudu.birşeylerin ters gittiğinin farkındaydım.karşıma aldım.o bayan kim dedim.dürüst ol dedim.affedebilirim dedim.öylesine ağladıki kendimi çok kötü hissettim.1 yıl önce ilk aşkını yolda görmüş.kahrolmuş.yıkılmış.hayattan kopmuş.onu hiç unutamadığını anlamış.ve bir yalan böylece başlamış.benim yanımdayken tüm benliği onunlaymış.beni hiç kırmadı.gözümün önünde eridi bitti.insanlıktan çıktı.onu bir psikoloğ gibi her gece dinledim.3 ay sonra anladımki ben onun yaşamasını istiyorum.eşim kanser oldu.o ölmesin yaşasın diye onu serbest bırakmaya karar verdim.çok ağladım yalvardım ama olmadı.sanki aklını kaybetti.benim koynumda ağladı her gece.allahım dedim bu nasıl bir acı bu nasıl bir sınav.olmadı .ölümüne sevdiğim birtanemi kendi ellerimle başka bir kadına yolladım.sabaha kadar ağladık.annesi babası geldi.sakın onu üzmeyin dedim.ben razıyım o ölmesin yeterki dedim.buğün avukat tuttuk.yüzüne bakamadım.çünki baksam ayrılamazdım.eve geldikten sonra beni boşaması için yalvardım.yaptı .o artık dünya ahret kardeşim.3 çocuğumun babası.çok acı arkadaşlar.1 hafta sonra mahkemeye çıkıcaz.allahım canımı al ben o günü görmiyeyim diyorum.ölmek istiyorum.artık nefes bile alamıyorum.
maalesef bayanlar onu unutamıyor.kopamıyor.benden boşanıp onunula evlenecek ama benide bırakmayacak.ben razı oldum.onu onursuzca gurursuzca seviyorum.denedim olmuyor.onsuz nefes alamıyorum.ölüyorum.bu ahlaksızlık gibi gelebilir.ama onu görünce çok kötü oluyorum.bu çok kötü bir durum.izmire gidip onunla konuşacak.sonra ben onunla görüşeceğim.biz delirdik sanırım.ama başka çarem yok.o ikimizide seviyor.bizde onu.egerki ben paylaşabiliyorsam oda bunu yapmak zorunda.kendimi çok kötü hissediyorum.yapabilirmiyim bilmiyorum nolursunuz kınamayın.başına gelmeyen bilmez.ben ondan kopamam.ben onla hayat buluyorum.deniyeceğiz.anlaşamazsak huzursuzluk çıkaranı bırakacak.çok saçma ama böyle.beni anlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?