Aldatılmayı Atlatanlar

Şu an mutlular belki tam anlamiyla degiller bile.Evlerin icinde neler dönüyor bilemeyizki herkes disariya mutlu tablosu ciziyor.Merak etmeyin birgün size cektirdiklerinin bedelini odeyeceklerdir belkide odemeye baslamislardir.Ama onlarla yasamayin yeni birileriyle tanisin.
Ah keşke dediğiniz gibi olsa. Onlarla yaşamıyorum mesela aradan altı ay geçiyor. Bir fotoğrafları denk geliyor. Altı ay haber almıyorum kendi hayatıma bakıyorum. Ama yeni başlangıçlar yapamıyorum

Onun mutsuzlugunu gormek de seni rahatlatmiyor merak etme. O yuzden onu takip etme. Hayatinin geri kalanini guzel gecirmek icin planlar yap ve uygula. Yapmak isteyip de yapamadigin herseyi yap. Uzulmek bile ona dege vermek aslinda. Artik kendine bak.

Onun mutsuzlugunu gormek de seni rahatlatmiyor merak etme. O yuzden onu takip etme. Hayatinin geri kalanini guzel gecirmek icin planlar yap ve uygula. Yapmak isteyip de yapamadigin herseyi yap. Uzulmek bile ona dege vermek aslinda. Artik kendine bak.
Nedense o mutsuz olunca rahatlayacağım ve arkama bakmadan yürüyeceğim gibi geliyor. Ama olmuyor o çoktan yuvasını kurdu ve mutlu. Ama ben ne kadar çabalasam da onların bir fotoğrafı beni mutsuz etmeye yetiyor.

Nedense o mutsuz olunca rahatlayacağım ve arkama bakmadan yürüyeceğim gibi geliyor. Ama olmuyor o çoktan yuvasını kurdu ve mutlu. Ama ben ne kadar çabalasam da onların bir fotoğrafı beni mutsuz etmeye yetiyor.
Hislerini anliyorum. Cogu aldatilan kadin da hep oyle saniyor. Burada eden bulur mu diye cok konu var. Ama mutsuz da olsalar senin yuregin oh be demiyor inan. Disaridan gorunene bakma sen. O dort duvar icinde yasananlari kimse bilemez. Fotograflarda herkes mutlu. Mutlu olup olmadigini bilemezsin. Vakit kaybediyorsun bir an once toparlanmalisin. Hayati kaciriyorsun. Giden zamani geri getiremezsin. Oysa daha yasayacak cok seyin var senin. Ona uzulerek vaktini harcama. Enerjini kendine ver.
Youtube da telepatik bag kesme meditasyonu var. Onu yapmani tavsiye ederim.

Evrenin soyle bir kurali var: sen bakarken ben soyunmiyorum. Yani onu takip ettigin surece onu hep mutlu resimlerle goreceksin. Ne zaman kendi hayatina odaklanir, onu unutursun o zaman habeti bir sekilde sana ulasir merak etme. Bir sekilde sana haberi geliyor inan. Sadece kendi hayatina odaklan. Yoluna bak. Kendi gelecegine yatirim yap. Kendini dudunmek de unutmana yardim eder.

gerçekten çok sinir bozucu aldatılmak ve üstüne çocuğu da olmuş. ama ben şuna inanıyorum ya o pislik yeni karısını aldatır ya da karısı onu. Mutlaka bi gün bu olacak yaşattığını yaşayacak mutlu olamayacak. Sen yoluna bak Allah işini bilir. Mutlu olmalısın kurtulduğuna.

Siz takıntı yapmışsınız,kolay değil tabii ama hayat devam ediyor. Bence artık önünüze bakın,kendinizi meşgul etmeye çalışın. Ayrıca ilahi adalete (karmaya) yüzde yüz inanın. Mutluluk fotoğraflardan veya sosyal medyadan anlaşılmaz.

Back
X