- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
daha kötü bir ihtimal, odada gerçekten ahmet abiyle kalmış olması :26::26:
Kizlar merhaba,
Son gelismeler soyle, adam tutturmus vaziyette ahmet abiyle gittik tatil borcum vardi diye. Bizim kiz tabiki inanmiyor, adam ariyor ozurler geleyim eve konusalimlar ama tabiki kizda yaprak kipirdamiyor icinden gelmiyor.
Bosanma, ayrilik vs nasil olcak hic bilmiyorum, bekara kari bosamak kolay, 2 cocuklari var bide... bakalim hayirlisi neyse o olsun.
En sinir sey, yalan soylendigini bilip onu yakalayamaman olsa gerek... elimizden hic bisey gelmedi valla dugum oldu kaldi konu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşine blof yapsa mesela? otelden bir sekilde bilgi almıs gibi. kadınla gitmişsin herseyi öğrendim bitti bu iş. inkar etmeyip dürüst davransaydın kabul edebilrdim diye de blofü desteklesin belki gaza gelip itiraf eder.
ortada cocukların olması kötü tabi arkadasın aldatılmamış olduğuna dair olumlu bir sonuç arıyor belki de. 2 cocukla bosanmak kolay değil malum.
yani ortada bir aldatılma varsa kesinlikle ispat edilmeli. cocuklardan dolayı affetmeyi düşünüyorsa bile ispat edip yüzüne vursun uzun bir süre eve almayıp süründürsün ve adam da artık esinin yutulabilir lokma olmadığını anlasın bir daha cesaret edemesin. cocuklar olmasa arkasına bile bakmasın bosasın derdim de zorluğunu tahmin edebiliyorum.
online telefon kayıtlarına bakacaktı o ne oldu peki?
canım o programlar icin tefonu yukleme icin bi sureligine ele gecirmen gerekiyor sanirim ya da programin yukli oldugu yeni bit telefon alabilirsin esine. bir de ucretsiz uygulama bulamazsin ben bi kez bakmistim 300 e de. ar 2000 e de var. bi ara ucretsiz. bi program vardi simdi baktim senin icin link acilmmiyor .ama mutlaka bilgisi olan cikar. nasil bi suphen var mesela ? belki bosuna kuruntu yapıyorsundurallahım allahım bu şüpheler benide yiyecek az kaldı.Düşündükçe beynim çınlıyor sanki.Kadınlar hisseder bilirsiniz ama arkasında hiç bir delil bırakmadan kusursuz yapılmış bir ihanetin içindeyim gibi geliyor.Telefonlara yüklenen casus program hakkında bilgiye sahip olan varsa lütfen yazabilirmi.
allahım allahım bu şüpheler benide yiyecek az kaldı.Düşündükçe beynim çınlıyor sanki.Kadınlar hisseder bilirsiniz ama arkasında hiç bir delil bırakmadan kusursuz yapılmış bir ihanetin içindeyim gibi geliyor.Telefonlara yüklenen casus program hakkında bilgiye sahip olan varsa lütfen yazabilirmi.
Esi sehirdisinda oldugundan telefondan sifreyi alamadi ne yazikki, dondugunde halledicek onu.
Kiz bir umut affetme yollari ariyor bencede.... 2 cocukla yalniz basina cok zor, hic bu konulari konusmadik bile...
Esi carsamba gelicekmis gelismeleri yazicam. Yarin otelden haber gelirse de bildiricem kizlar. Opuyorum simdilik...
canım o programlar icin tefonu yukleme icin bi sureligine ele gecirmen gerekiyor sanirim ya da programin yukli oldugu yeni bit telefon alabilirsin esine. bir de ucretsiz uygulama bulamazsin ben bi kez bakmistim 300 e de. ar 2000 e de var. bi ara ucretsiz. bi program vardi simdi baktim senin icin link acilmmiyor .ama mutlaka bilgisi olan cikar. nasil bi suphen var mesela ? belki bosuna kuruntu yapıyorsundur
Canım ben bu programların ücretsiz olanlarını denedim sonuç alamadım ayrıca araştırdığın için teşekkürler,ücretlileri almayı düşünüyorum tlfonuna yüklemek basit o uyurken bunu yapablirim ama fiyatları biraz uçuk mesela her özelliği olan program var bulunduğu ortamın sesini bile duyuyormuşsun tlfnu kapalıyken bile. ben şimdi böyle bir şeye yeltenip almış olsam bide fos çıksa hayalkırıklığı olur kullanan varsa emin bir yerden almak istiyorum.Eşim bundan 4 ay önce iş yerinde garson bayanlar çalıştırıyordu ordaki iffetsiz kadınlardan biriyle bir telefon görüşmesini yakaladım,biz kahvaltı yaparken tlfnu çaldı o ....nun adı esma normalde bizimki esin pazarlama diye kaydetmiş daha önce bu ismi sormuştum çay pazarlaması yapan bir kadın demişti neyse o gün kahvaltı yaparken bu kadın aradı bizimki açmak istemedi aç diye ısrar edip tartıştım nitekim açtı karşıdaki ses işveli bir tonla nerdeeeesssiinnn seeennn dedi o anı anlatamam hissettiklerimin tarifi yok inan bana..dizlerimin bağı çözüldü kalp ritimlerim hızlandı.Evdeyim esma ne oldu kahvaltı yapıyorum dedi bizimki,aaaa evdemisin tamam o zaman çkınca beni ara tammmı dedi.telefon kapandı kahvaltı masası yerle bir oldu tabi :'( şuan bile bunları yazarken tuttamıyorum kendimi :'( arayacaksın evden çıktım diyeceksin şimdi söyle hanım vardı yanımda diyeceksin dedim eşime çok direndi ama baktıki gözüm döndü artık zorla aradı ama benim söyle dediklerimi söylemedi biz evde kavga ediyoruz şuan sen niye aramıştın hayırdır dedi kadına oda yanlışlıkla aradım deyip kapattı.Sonra konuştuk bizimkiyle yeminler etti kuranlar üzerine çocuğumuzun üzerine bişey yok aramızda dükkanımızda çalışan bayan sevgilisi bana emanet etti çalışması için dedi.Nasıl inanıyım allahını seven söylesin üzerinden aylar geçti ne içimdeki acı durdu ne bu olayları unutabilddim.bu olaydan sonra kadın iş yerinden ayrıldı sebebini bilmiyorum.Ama ben hissediyorum o bana deliler gibi aşık olan adam ben lohusayken beni aldattı buna çok eminim.Benim yavrum kuvezdeydi o zamanlar 7 aylık doğmuştu yaşaması için hergün dua ederken ben bu adam beni aldattı.nasl bilmem nasıl analamam yüreğimin başı yanıyor resmen düşündükçe.kaç kere yediremeyip terk ettim onu yalvara yakara ikna etti beni. ben hala unutamıyorum içimde büyük br yara ve şüphe bu ömrümün sonuna kadar yiyecek beni :'( :'(
Benzer şeyleri yaşamışız ben dedektif tutmaya kadar ilerletmiştim artık o derece psikolojimi bozmuştu adı batasıca, sonunda boşadım rahatladım,, şimdi noldu peki sürünüyo evlenicekti nikah günü nikahı bozuldu, abisinin karısı benimle çok uğraştı boşatmak için yapmadıgı kalmadı ama ilahi adalet şimdi kendisi boşanmanın eşiğinde oh olsun demıyorum ama rabbim cezasız bırakmıyo ya buna şükrediyorum... bende affettim evliyken, sonra bi başkası çıktı affettim, yine bir başkası çıktı o yüzden kökten çözümü buldum ve ben bu adamı seve seve terk ettim yani ama yaptıklarını bana yaşattıklarını asla unutmıcam iki elim hep yakasında rabbimde ahımı bırakmasın son nefesine kadar
Kizlar merhaba,
Kendi derdim degil ama cok yakin arkadasimin derdi aklima hemen burasi geldi, hersey cozuluyor burda el birligi ile. :)
Arkadasimin kocasi gecen hafta kayseriye gidiyorum diye yalan soyleyip marmarisin en luks oteline 3 gecesi 5000 tl verip tatil yapiyor. (Bunu arkadasim kocasinin arabasindaki otel faturasindan yakaliyor.)
Adam sonradan sen kizarsin diye soylemedim ahmet abiye sozum vardi gittik diyor, fakat arkadasim oteli ariyor fatura ayrintilarina ulasmak icin, otele 2. Bir kimlik birakilmamis ama oda 2 kisilik. Ne ahmet abi ne baska bir kadin ortada yok.
Biz baska bir kadin olabiliceginden supheleniyoruz ama bunu otelden ortaya cikaramiyoruz cunku kimlik birakilmamis.
Nasil bulabiliriz bu kadini hanimlar bir el atin Allah rizasi icin.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler!!
Canım ben bu programların ücretsiz olanlarını denedim sonuç alamadım ayrıca araştırdığın için teşekkürler,ücretlileri almayı düşünüyorum tlfonuna yüklemek basit o uyurken bunu yapablirim ama fiyatları biraz uçuk mesela her özelliği olan program var bulunduğu ortamın sesini bile duyuyormuşsun tlfnu kapalıyken bile. ben şimdi böyle bir şeye yeltenip almış olsam bide fos çıksa hayalkırıklığı olur kullanan varsa emin bir yerden almak istiyorum.Eşim bundan 4 ay önce iş yerinde garson bayanlar çalıştırıyordu ordaki iffetsiz kadınlardan biriyle bir telefon görüşmesini yakaladım,biz kahvaltı yaparken tlfnu çaldı o ....nun adı esma normalde bizimki esin pazarlama diye kaydetmiş daha önce bu ismi sormuştum çay pazarlaması yapan bir kadın demişti neyse o gün kahvaltı yaparken bu kadın aradı bizimki açmak istemedi aç diye ısrar edip tartıştım nitekim açtı karşıdaki ses işveli bir tonla nerdeeeesssiinnn seeennn dedi o anı anlatamam hissettiklerimin tarifi yok inan bana..dizlerimin bağı çözüldü kalp ritimlerim hızlandı.Evdeyim esma ne oldu kahvaltı yapıyorum dedi bizimki,aaaa evdemisin tamam o zaman çkınca beni ara tammmı dedi.telefon kapandı kahvaltı masası yerle bir oldu tabi :'( şuan bile bunları yazarken tuttamıyorum kendimi :'( arayacaksın evden çıktım diyeceksin şimdi söyle hanım vardı yanımda diyeceksin dedim eşime çok direndi ama baktıki gözüm döndü artık zorla aradı ama benim söyle dediklerimi söylemedi biz evde kavga ediyoruz şuan sen niye aramıştın hayırdır dedi kadına oda yanlışlıkla aradım deyip kapattı.Sonra konuştuk bizimkiyle yeminler etti kuranlar üzerine çocuğumuzun üzerine bişey yok aramızda dükkanımızda çalışan bayan sevgilisi bana emanet etti çalışması için dedi.Nasıl inanıyım allahını seven söylesin üzerinden aylar geçti ne içimdeki acı durdu ne bu olayları unutabilddim.bu olaydan sonra kadın iş yerinden ayrıldı sebebini bilmiyorum.Ama ben hissediyorum o bana deliler gibi aşık olan adam ben lohusayken beni aldattı buna çok eminim.Benim yavrum kuvezdeydi o zamanlar 7 aylık doğmuştu yaşaması için hergün dua ederken ben bu adam beni aldattı.nasl bilmem nasıl analamam yüreğimin başı yanıyor resmen düşündükçe.kaç kere yediremeyip terk ettim onu yalvara yakara ikna etti beni. ben hala unutamıyorum içimde büyük br yara ve şüphe bu ömrümün sonuna kadar yiyecek beni :'( :'(
Kizlar merhaba,
Son gelismeler soyle, adam tutturmus vaziyette ahmet abiyle gittik tatil borcum vardi diye. Bizim kiz tabiki inanmiyor, adam ariyor ozurler geleyim eve konusalimlar ama tabiki kizda yaprak kipirdamiyor icinden gelmiyor.
Bosanma, ayrilik vs nasil olcak hic bilmiyorum, bekara kari bosamak kolay, 2 cocuklari var bide... bakalim hayirlisi neyse o olsun.
En sinir sey, yalan soylendigini bilip onu yakalayamaman olsa gerek... elimizden hic bisey gelmedi valla dugum oldu kaldi konu.
Benzer şeyleri yaşamışız ben dedektif tutmaya kadar ilerletmiştim artık o derece psikolojimi bozmuştu adı batasıca, sonunda boşadım rahatladım,, şimdi noldu peki sürünüyo evlenicekti nikah günü nikahı bozuldu, abisinin karısı benimle çok uğraştı boşatmak için yapmadıgı kalmadı ama ilahi adalet şimdi kendisi boşanmanın eşiğinde oh olsun demıyorum ama rabbim cezasız bırakmıyo ya buna şükrediyorum... bende affettim evliyken, sonra bi başkası çıktı affettim, yine bir başkası çıktı o yüzden kökten çözümü buldum ve ben bu adamı seve seve terk ettim yani ama yaptıklarını bana yaşattıklarını asla unutmıcam iki elim hep yakasında rabbimde ahımı bırakmasın son nefesine kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?