Aldatilmayi beraber cozelim aciiiil!

Her şeyden geçtim. Birine sözünüz olursa ayarlarsınız ve o kişi kendi gider. Hani ona iki kişilik bir tatil sözü verirseniz sizin de onunla gitme zorunluluğunuz yoktur. Arkadaşınızın eşinin cidden Ahmet abisine sözü varsa da. Ayarlasın bir tatil Ahmet abisi kendi ve yaında götürmek istediği biri gitsin. Böylece ne eşine yalan söyler ne de gizli kapaklı iş yapar.

Umaım iki gün sonra. Arkadaşlar sorun çözüldü. Kayıtlarda cidden Ahmet abiyle ikisi varmış gibi bir şeyler yazmazsınız. Kayıtlarda cidden Ahmet abi ve arkadaşınızın eşinin kimliği çıksa bu sizer yeterli olacak mı?

Bu ahmet abiye ulaşmak en iyisi . ve tabiki çapraz sorgu yapmalısın.
Yani ahmet abiye öncesinde sor,
Hangi uçak firmasıyla gittiniz?Yada otobüs firmasının adı?
Otelin tam adı ne?
Oda numaranız kaçtı?Hatırlamıyorum derse kaçıncı kattaydınız?
Odadan havuz deniz görünüyormuydu?Orman manzarası mıydı?

Sonra aynı soruları eşine sorsun. Zaten yalan hemen ortaya cıkar.

Ama sorun bu değil tabiki ahmet abi yada eskort biri farketmez, Ortda yalan var,büyük bir yalan aldatma ve pişkinlik. Ne demek biriyle tatile gidiyorsuneşine yalan söylüyorsun,anlaşılır gibi değil

Bunlar doğru olsa kalkıp da ben kayseriye gidiyorum demez aynen anlatırdı bunları. niye yalan söylesin yalan söylemesini gerektirecek bir şey yok ki.

Biz de eşimle bir otelde kalmıştık bir kaç gün benden de istememişlerdi sadece eşimin kimliği ile işlem yapıldı. üstelik çok da lüks bir otel değildi.
O yüzden konu sahibesinin açısından düşünecek olursak, demekn ki kimlik yoksa bir kadınla beraber gitmiş. iki erkek gitse ikisinden de kimlik alırlardı bence.

Valla ahmet yada ayse, ortada buyuk bir yalan var ve iki ucuda kotu bir degnek :) arkadasim sadece hirs ile kadinin kim oldugunu merak ediyor bide kocasinin boyle yalvarmasini anlamiyor yapmissin tatil ne agliyosun yok oyle bisey diye...... simdi kizin yanina gidicem, gelisme varsa yazarim kizlaaar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekliyoruz ayrıntıları canım

Kizlar merhaba,
Son gelismeler soyle, adam tutturmus vaziyette ahmet abiyle gittik tatil borcum vardi diye. Bizim kiz tabiki inanmiyor, adam ariyor ozurler geleyim eve konusalimlar ama tabiki kizda yaprak kipirdamiyor icinden gelmiyor.

Bosanma, ayrilik vs nasil olcak hic bilmiyorum, bekara kari bosamak kolay, 2 cocuklari var bide... bakalim hayirlisi neyse o olsun.

En sinir sey, yalan soylendigini bilip onu yakalayamaman olsa gerek... elimizden hic bisey gelmedi valla dugum oldu kaldi konu.

Canım eşi uzak yerde mi,ben onu okumamışım. Bak bu arkadaşın çözümü çok güzel, doğruyu %99 öğrenirsiniz bu ayrıntılarla. ( %1 lik kısmı çok çakaldır,bunları aralarında konuşma ihtimalleri olur diye eksilttim ) Ama aldatıldığını mahkemede inkar ederse delili olmaz, onu nasıl çözer bilmiyorum.

Otelden bilgi almak çok zor , bunu bu şekilde ortaya çıkartamaz.
Bazı yerlerde hyt kdnı grişi var , bu da öyle bişi olabilir. 5000tl yi de hiç kimse erkek arkadaşıyla harcamak istemez ailesi varken , tabi başka kadın haricinde... Bunu yapan bir daha yapar 'alışmış kudurmuştan beterdir'. Arkadaşınız gizli kamera alıp arabasına yerleştrsinn , gelip geçici biri değilse o arabaya binecektr mutlaka ... 5000tl bence sıradan bi kadınla yediğini sanmıyorum :44: Telefon dökümanlarına bakmayı denesin ama önce kocasının telefonundan şifre alması gerekiyor ...

Başka bi teorim var. Bu adam ciddi ciddi ahmet abiyle gitmiş, ayrı odalarda kalmış olabilir. Bu durumda odaya iki ayrı kimlik kaydedilmez. Fiyat da tek kişi üzerinden hesaplanır o yüzden 3 gün için 5000 lira gibi bir rakam çıkmış olabilir. Bu durumda oteli ahmet abinin sekreteri gibi ararsanız başka odada kalıp kalmadığını öğrenirsiniz. Tek açıklanamayan nokta kayseriye gittiğini söylemesi olur bu durumda.

Keske bu otelde calisan yada tanidigi olan biri olsaydi, hersey ne kolay cozulurdu.....

Katiliyorum...
Bu Ahmet abi olayin cözüm noktasi, en azindan bi adim ilerlemis olursunuz...
Bu arada Ahmet abiyi taniyormu arkadasiniz?

yani sonuc olarak ortada yalan var ve esiyle lüks bir otele gitmek varken ondan saklamak var ve ben hiç iyimser olamayacagım kadınla yakalanmamak adına kadının kimliği verilmemiş olabilir yani yoksa niye 2 kişilik oda alsın ki?? belki kadın baska odada kaldı falan bilemiyorum da olay cok nahoş .. ahmet abiye sözün car olayına hiç deginmeyecegim bile

Katiliyorum...
Bu Ahmet abi olayin cözüm noktasi, en azindan bi adim ilerlemis olursunuz...
Bu arada Ahmet abiyi taniyormu arkadasiniz?

Yok ahmet abi mersindeymis. Hic tanimiyor. Oteli aramis arkadasim kupemi otelde unuttum diye, simdi geri dinus yapicaklar kayip esya odasinda yok diye, kizda kameralari inceleyebilir misiniz housekeeping disinda biri girmis olabilir mi cunku biz oda kartlarimizi kaybetmistik. Ikimiz disinda biri girmis mi diye sorucak... umarim yerler :)

Şunları yapana kadar yedi milyon kez oteli basmıştım, ya da en kötü kocamın boğazını basmıştım

Şunları yapana kadar yedi milyon kez oteli basmıştım, ya da en kötü kocamın boğazını basmıştım

Valla koca evden kovuldu, otelde marmariste 2 cocukla kizi anca afakan basiyor, anca dedektiflik...

Valla koca evden kovuldu, otelde marmariste 2 cocukla kizi anca afakan basiyor, anca dedektiflik...

Tüh sucluyu nasıl salarsınız yahu. Gerci o da sessiz sedasız giderek bence sucunu kabul etmiş.

Dilerim sonuc alırsınız ama zor görünüyor.

Tüh sucluyu nasıl salarsınız yahu. Gerci o da sessiz sedasız giderek bence sucunu kabul etmiş.

Dilerim sonuc alırsınız ama zor görünüyor.

Adam isi geregi hep sehirdisinda cikiyor zaten, valla cok zor Allah kimsenin basina vermesin, iyi dilekleriniz icin tesekkurler...

ben olucam var ya kocama çoktan ahmet abiyi arattırıp ver bakalım telefonu diyerekten tüm sorularımı ona sormustum. daha da süphede kalırsam ahmet abinin yanında esi, anası, danası kim varsa onla konusup son 3 gün içinde nerde oldugunu sorardım, ya da hiç mi resim cekilmedi bu insanlar tatilde. yollasın bakalım ahmet abisiyle cekilmiş bir fotografını, öyle kanıtlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…