- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Esi odaya girmis, kardesine mesaj atmis "gelme kiz baygin uyaninca devam icittiririz", ben böyle anladim... Yani adam isini rahat görsün diye kardesinin odaya gelmesini engellemis, ama konu sahibine "girdim, baygindi kiz, ciktim" diyor... Konusahibi mesaji yakaladi sanirsam...bunu anlamadım
Konuyu anlayıp yorum yapabilenlere içeriğe şaşırdığımdan daha çok şaşırdım.
Translate rica ediyorum please
Kriptoloji uzmanı oldu herkesBozuk yazilari okuya okuya, cözdüm sayilir bu dili
Tecavüz müBuna aldatilmak olarak bakiyorsaniz pesssssssssssss. Siz bir tecavuzcuyle evlisiniz dostum.
Aileniz hakli , ben olsam ben de tecavuzcuyle evli kizimla konusmazdim.
Merhaba 21 yasinda ve bir senedir evliyim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum.
Esimle benim aramda çoğu tartışmalar oldu elektriğimiz kesildi ve gece 12 de
yanliz bodrum kattaki evimizden babam beni aldi ve bir kaç gün annemlerde kaldım
Esim o arada kardeşinde kaldi ve icki icip bir kızı eve almışlar
O kiz annesinin babasinin yatagina yatmis ve esim denilen o hayvan odaya girmis
Mesajina göre kardesine, "gelme iceri kiz baygin gibi uyandiginda daha fazla içiririz" diye yazmis bu ve
esim olayi böyle anlatiyor ki kiz baygin gibiymis ve o odadan cikmis ve Hic birsey yapmamis ben inanamiyorum
ne Kadar yemin etsede cok kötüyüm lütfen fikir verin, su an 3 aylik hamileyim,
ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye yapa yanlizim
Tecavüz müben konuyu baska bi tarafimla mi anladim
BU adamcığa GERİ DÖNDÜĞÜNÜZ İÇİN BEN DE SİZİNLE KONUŞMUYORUMMrb. 21 yasindaki ve Bir senedir evligim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum. Esimle Benim aramda cogu tartismalar oldu ceyransiz kaldik ve gece 12 de yanliz Bodrum katli evimizden Babam beni Aldi ve Bir Kac Gün annemlerde kaldim esim o arada kardesinde kaldi ve icki icip Bir kiz eve aldilar o kiz annesinin babasinin yatagina yatmis ve esim denilen o hayvan odaya girmis mesajina göre kardesine gelme iceri kiz bagin gibi uyandigindA daha fazla ictirriz diye yazmis bu ve esim olayi böyle anlatiyorki kiz baygin gibiymis ve o odadan cikmis ve Hic birsey yapmamis ben inanamiyorum ne Kadar yemin etsede cok kötüyüm lütfen fikir verin su an 3 aylik hamileyim ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye yapa yanlizim
Bu hastamız ümitsiz vakıadoktor bu ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?