Aldatilmis kadinlar

Allahaskına boyle bır adamın yanında cocuk mu buyutulur anne baba her ne olursa olsun af feder daha yasında cok kucuk kendıne bebenede yazık etme htta aldıra bılıyosan aldır o yavrunun da gunahına grme ama esıne donerek cok buyuk hata yapmısın

Translate rica ediyorum please

Merhaba 21 yasinda ve bir senedir evliyim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum.
Esimle benim aramda çoğu tartışmalar oldu elektriğimiz kesildi ve gece 12 de
Bodrum kattaki evimizden babam beni aldı ve bir kaç gün annemlerde kaldım.
Eşim o arada kardeşinde kaldı ve içki içip bir kızı eve almışlar.
O kız annesinin babasının yatağında yatmış ve eşim denilen o hayvan odaya girmiş
Mesajına göre kardeşine, "gelme iceri kiz baygın gibi uyandığında daha fazla içiririz" diye yazmış.
Eşim olayı böyle anlatıyor ki kız baygın gibiymis ve o odadan çıkmış ve hiç bir şey yapmamış ben inanamıyorum.
Ne kadar yemin etse de cok kötüyüm, lütfen fikir verin, su an 3 aylık hamileyim.
Ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye, yapayalnızım.

Son düzenleme:

Allah razı olsun arkadaşım.

Adam bildiğin ırz düşmanı ya.
Konu sahibi o sapığın söylediği şeye inanıp nasıl geri döndün? Daha ne fikir verilebilir ki sana?

BU adamcığa GERİ DÖNDÜĞÜNÜZ İÇİN BEN DE SİZİNLE KONUŞMUYORUM

Hem hayvan demişsiniz hem de geri dönmüşsünüz, başta doğruyu anlayıp sonra neden kendinizle çeliştiniz de eşim dediniz anlamadım. Bence aile her zaman doğruyu bilir, bir gördükleri var ki konuşmuyorlar sizinle, evinize dönmeniz en mantıklısı. Haberlerde az çıkmıyor ' eşlerine tecavüz eden kocalar'.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…