Aldatilmis kadinlar

Aileniz haksız sayılmaz yani niye döndünüz hakikaten böyle bi ırz düşmanına ???? İğrendimmmmmm yaaa pislik uyanınca daha çok içiririz evli barklı karısı hamile üstelik.... Geri dönün ailenizin yanına

Ayyy ben hatirliyorum kuzenimin kinasi koydeki evimizin onunde olmustu dansozler ickiler fal £=an.
Bir akrabamiz dansoz kizi kaptigi gibi bizim eve getirdi odada saapcak aklinca kadini
kucuktum ama zekiiydim o zaman da hemen babami cagirdim anasini aglatti adamin.

velhasili kelam icki tum kotuluklerin anasidir hi hii.

Şişe de durduğu gibi durmuyo işte kendini kaybettirebiliyo.. Yuvayı yıkabiliyo. Rabbim kimseye yaşatmasın yaaa. Konu sahibi de yanlış yapmış baba evinde kalmalıydınız o ki sizin arkanızdalar çocuğunuzu doğurup ailenizin desteğiyle büyütebilirsiniz böyle bi adamın yanında büyüteceğinize çocuğunuzda psikolojisini bozmayın..

hic birse yapmamis,yapamamis demekki firsati olmamis,ihanete kalkisip kizi eve getirp icmislermi evet
bu ihanet degilmiymis

Degil mi ? Sarhos birinden faydalanmanin adi tecavuz. Odada baygin yatan kiz aklima baska bir sey getirmedi maalesef.
Konuyu tekrar okudum. Baygin kismini kacirmisim. Ve konu sahibi böyle irz düsmani bi insana geri dönüyor. Akil fikir diliyorum kendisi icin.

Bu hastamız ümitsiz vakıa
3 günlük ömrü var hadi 1 gün de benden olsun
4 gün yaşasın yaşayabildiği kadar
Çünkü bu kocacık insanı fazla yaşatmaz eceliyle ölmese de eliyle öldürür
kocası olmadan da yaşayamıyor ama doktorcuğum.....

Şimdi neyi sorguluyorsun ablacığım sen. Neden döndün demeyeceğim de dönmeyi düşünürken hiç mi aklına gelmedi yaşayacakların. O kalp kırıklığı unutulur mu sandın. Öyle sandıysan şimdi neyi sorguluyorsun. Aklında hala şüphen varsa nedem ordasın hala? Ailen destek olmayacak diye mi korkuyorsun. Yok mu bir mesleğin. Güçlüysen kendine güveniyorsan kaç kurtar kendini. Yok yapamam diyorsan yum ve yut. Başka yolun yok

evlilikten soğudum yemin ediyorum
ne kadar iğrenç bir şey bu ya.

Neee elektrik mi kesilmiş gece 12 de? Tek bunu anladim. Kizi nerden cikti? Odaya kim girdi? Kim cikti? Alkolü kim aldi? Sen neden babanin evine gittin de geldin?
Ayyy uykum geldi galiba benim. Ama nolur elektrik kismini biri aciklasin. Ne ilgisi var olayla rla?

Ne güzel azcık anlamıştım bunu okuyana kadar:)))))

Helal olsun anne babaniza! Boyle bir annen baban varken 1 dakika bile durma esinin yaninda.! Baska anne baba olsa affet katlan derdi. Boyle bir adam baba olmayi baba kelimesini hak etmiyor. Orda yatan onun (allah korusun) kizida olabilirdi. Cok sey yazmak istiyorum gercekten ama hamilesin ve cocugun ve sen suan daha onemlisiniz. Bir an once bosan o yaratiktan! Annen baban arkanda korkma! Allah o yaratiginda kardesininde ve onlar gibi olaninda belasini versin. Son nefeslerine kadar inim inim inlesinler!!

6 sayfa okudum, ama konu sahibini göremedim ortada
Konuyu açmış sonra kaçmış sanki???

Berrin bak ne güzel ailen sahip çıkıyormuş sana.
Sen yine ara aileni özür dile.
Yine sahip çıksınlar sana.
Boşan bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…