Aldatilmis kadinlar

kiz gorumceyi nerden cikardin konu zaten karisik corba yapayim mi dedin
konu sahibi bu olay gercek mi hatta sen gercek misin ?
ceyranlar kesik galiba hala...

ben çıkarmadım konu sahibi "esim o gece kız kardesinde kaldı" yazmış
Esinin kız kardeşi görümce olmuyor mu bu yaşıma kadar yanlış mı biliyordum ben

ben mi yanlış anladım acep baksana ne demiş burda
kız kardeş demiyor ki... eve kız atmışlar diyor. demek ki iki erkek kardeş.. ya zaten bence aslı astarı yok bu olayın. Kesin erkek ergenusların işi bunları böyle uydurmak..

ben çıkarmadım konu sahibi "esim o gece kız kardesinde kaldı" yazmış
Esinin kız kardeşi görümce olmuyor mu bu yaşıma kadar yanlış mı biliyordum ben

kardes diye okudum ben hic kiz kardese rastlamadim sanki konu okadar kotu yazilmis ki herkes farkli farkli anlayabilir
zor olucak ama senin icin bir daha okuyayim

kardes diye okudum ben hic kiz kardese rastlamadim sanki konu okadar kotu yazilmis ki herkes farkli farkli anlayabilir
zor olucak ama senin icin bir daha okuyayim

Okuma bacım ben kardeş görünce kızı eklemişim başına
Görümcenin günahını aldım resmen Allahım affet

bu koca nuri-coskun arasi birseymis.
hala devam ediyorsan evlilige sende seye surulecek akil yok demektir. bosa yazip kendimi yormiyim.

ah cok gec okudum bile :-(
bence konu gercek deil bacim ortada bi gorumce bile yoktur uzulme senn...

İnşallah öyledir yoksa mübarek cuma günü kendi kendimi çok güzel günaha soktum diye tebrik edicem

Ortam zaten bir günah deryası, istesen de alamazsın kendi üstüne azıcık bile olsa, merak etme

İnşallah dediğin gibidir arkadaşım benim günahlarım bana yeter zatiii

ceryan kesildi,yanliz babam aldi,kardesinde kalmis,eve kizi almislar,icitirrrz deMis .. Ben bunlari anlayamam sanirim ..

Bebeğin kız olursa gurula kızzıım bu senin baban diyemeceğiniz bir afamla ömür çürütmeyin allah aşkına... eve kız almışmış da öylede böylede. Onlar hwp tırı vırı onlar hep hikaye

ayy nuri alço filmi gibi ee

dönmeseydin kardeşim bu adam yarın öbür gün seni de satmaya kalkar haberin olsun bebeğin hele kız olursa düşünemiyorum lütfen herkes AHLAKLI insanlarla evlensin..

Pis sapık ...
Koca diye nasıl yüzüne bakıp aynı yatağı paylaşacaksınız bu herifle !

bazı kişilerin konusunda aynısını bende hissediyorum. sanki karşımda bir insanın hayatı yok ta sadece oturmuş film izliyor gibi okuyorum konuları. gerçekten bunları yaşıyorlar mı diye düşünmeden edemiyorum

Ben bu olayi döndükten sonra ögrendim ve ailem beni istemiyor karnimdaki cocuklada hayatta almazlar ne deseniz haklisiniz ama söylendigi gibi kolay degil yataktan kalkicak gücüm kalmadi sabah aksam kusa kusa maf oldum ve bu aklimdakiler cikmadikca zahten hergün onunla kavga edip geciriyorum sogudum

Aileniz de bu kadar taş kalpli olamazlar herhalde, hata yaptığınızı kabul edin dönün baba evine, daha ne kadar dayanabileceksiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…