olayda görümce mi var???Ben anladıklarımı da anlamamışım o zaman...
esim o arada kardesinde kaldi
kiz gorumceyi nerden cikardin konu zaten karisik corba yapayim mi dedin
konu sahibi bu olay gercek mi hatta sen gercek misin ?
ceyranlar kesik galiba hala...
kız kardeş demiyor ki... eve kız atmışlar diyor. demek ki iki erkek kardeş.. ya zaten bence aslı astarı yok bu olayın. Kesin erkek ergenusların işi bunları böyle uydurmak..ben mi yanlış anladım acep baksana ne demiş burda
kız kardeş demiyor ki... eve kız atmışlar diyor. demek ki iki erkek kardeş.. ya zaten bence aslı astarı yok bu olayın. Kesin erkek ergenusların işi bunları böyle uydurmak..
ben çıkarmadım konu sahibi "esim o gece kız kardesinde kaldı" yazmış
Esinin kız kardeşi görümce olmuyor mu bu yaşıma kadar yanlış mı biliyordum ben
kardes diye okudum ben hic kiz kardese rastlamadim sanki konu okadar kotu yazilmis ki herkes farkli farkli anlayabilir
zor olucak ama senin icin bir daha okuyayim
Okuma bacım ben kardeş görünce kızı eklemişim başına
Görümcenin günahını aldım resmen Allahım affet
Okuma bacım ben kardeş görünce kızı eklemişim başına
Görümcenin günahını aldım resmen Allahım affet
ah cok gec okudum bile :-(
bence konu gercek deil bacim ortada bi gorumce bile yoktur uzulme senn...
Ortam zaten bir günah deryası, istesen de alamazsın kendi üstüne azıcık bile olsa, merak etme
Mrb. 21 yasindaki ve Bir senedir evligim. Sizden ablalar olarak nasihat istiyorum. Esimle Benim aramda cogu tartismalar oldu ceyransiz kaldik ve gece 12 de yanliz Bodrum katli evimizden Babam beni Aldi ve Bir Kac Gün annemlerde kaldim esim o arada kardesinde kaldi ve icki icip Bir kiz eve aldilar o kiz annesinin babasinin yatagina yatmis ve esim denilen o hayvan odaya girmis mesajina göre kardesine gelme iceri kiz bagin gibi uyandigindA daha fazla ictirriz diye yazmis bu ve esim olayi böyle anlatiyorki kiz baygin gibiymis ve o odadan cikmis ve Hic birsey yapmamis ben inanamiyorum ne Kadar yemin etsede cok kötüyüm lütfen fikir verin su an 3 aylik hamileyim ailem benimle konusmuyor esime geri döndüm diye yapa yanlizim
Ben bazen KK yazilanlarin hayal ürünü olduğunu dusunuyorum.bu nedir kimsede Allah korkusu kul utanmasi diye bir şey kalmamis..tüm ahlak değerlerini türk aile yapisini kaybetmisiz yazik gerçekten çok yazik..affetsen öyle affetmesen ne yapacaksin..Allah yardimcin olsun
Ben bu olayi döndükten sonra ögrendim ve ailem beni istemiyor karnimdaki cocuklada hayatta almazlar ne deseniz haklisiniz ama söylendigi gibi kolay degil yataktan kalkicak gücüm kalmadi sabah aksam kusa kusa maf oldum ve bu aklimdakiler cikmadikca zahten hergün onunla kavga edip geciriyorum sogudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?