Aldatılmış mı oluyorum?

Şu an söylediği hiç bir şeye güvenmiyorum sürekli ona karşı şüphe halindeyim bir yandan çok bırakmak istiyorum diğer yandan bırakırsam bir daha kimseyi bu kadar sevemezmişim gibi hissediyorum.
ıhanete ugrayan ve aynı sızın gıbı konusan herkese yazıyorum tum sıte ezberledı sımdı yazacagım seyı
ben evlenmeden once bırıyle sozluydum
sahıs benı arkadasımla aldattı askerden gelınce hemen evlenecegımızı sandıgım kısı en yakın arkadasımla evlendı :D onlar evlendıkten sonra ben yok asla kımseyı ıstemıyorum kımseyle evlenmem mumkun degıl derken sımdı esım olan kısı ozamanlar benım mukellefımdı sevgılı bıle degılız alakamız yok muhabbet edıyoruz abımın arkadası oyle iş guc hıc unutmuyorum vergı levhasını cıkardıgım gun bana senınle bız bırgun evlenıcez dedı

dedım ne alaka ya :D

benı aldatan kısı 3-4 aylık evlı yenı yanı mevzu zaten kımseyı dusunecek halde degılken bu sozunun ustunden 3 ay gectı bız nısanlandık :D
ben evlendıkten 3-4 ay sonra o benı aldatan gerızekalı bosandı :D
bosanma sebeplerı de ıhanet

bakın sımdı gulerek anlattıgım mevzunun ıcındeyken ben aman kımseyı ıstemem artık dıyordum

ustunden yıllar gectı 5 yıllık evlıyım cocugum var ıyıkı dıyorum o gerızekalı benı aldatmısda evlenmemısım ya evlenseydık ? o karaktersıze ya es olsaydım allahın sevgılı kuluymusum dıyorum

yanı ılerde bosuna uzuldugunuzu anlayacaksınız sızde :)

Evlenmeden kurtul bak ben evliyim aynı şeyleri yaşadım kaç sene şimdi kendi isteğimle boşanıyorum ,çıkarken böyleyse evlenince ne yapmaz.Dolduruşa gelme kalbinin yumusamasına izin verme.kazan üniversiteyi git temıx bı sayfa ac
Babamdan gördüğümü kendi aileme yapmam asla diyor o zaman bu yaptığın ne diyorum aramızda daha ciddi şeyler olmadı diyor.

Hiç mi ayrılmadınız?insan bare yalandan bi ayrılır.. 8 ay yahu 8 ay hani az buz bir süre değil. Adam baya profesyonel çapkın.
3 senedir bir kere bile ayrılmadık hiç bir zaman belli etmedi hep annem ve senden başka kadın olmaz hayatımda deyip duruyordu.

Babamdan gördüğümü kendi aileme yapmam asla diyor o zaman bu yaptığın ne diyorum aramızda daha ciddi şeyler olmadı diyor.
ona gore daha cıddı sey dırek yatakta baskın yemesı heralde
boyle adamların evlenıp soylarını cogaltmayın tukenıp bıtsınler bence

Sor bakıyım sen yedek hesap açıp 2 erkekle konuşsan ne yaparmış? Ben söyleyim anında siler atar. Öylede gururlular😏
Bana senin yapmayacağını bildiğim için rahatım dedi,yapsanda seni bırakamam diyor ama bunların hepsi yalan dolan ben aynısını yapayım dakikasında benden ayrılmıştı.

Bana senin yapmayacağını bildiğim için rahatım dedi,yapsanda seni bırakamam diyor ama bunların hepsi yalan dolan ben aynısını yapayım dakikasında benden ayrılmıştı.
Ama sen artık eskisi gibi rahat olmayacaksın. Hep şüphe ve acabaların olacak. Bu duygu ömür çürütür.

Ama sen artık eskisi gibi rahat olmayacaksın. Hep şüphe ve acabaların olacak. Bu duygu ömür çürütür.
aynen katılıyorum
bırde bu karakter meselesı aldatan hep aldatır huyu o cunku yanı kadınlar hep kendını suclar yada kadınları suclarlar halbukı dunyanın en guzel kadınları bıle aldatılmıs adam karaktersız olunca karsıdakı kım olursa olsun sonuc aynı

Valla bacım güvenme dicemde erkek sonuçta hepsi aynı yani. Eski sevgilim yapmıştı buna benzerini. Yalanını görünce soğudum zaten biteli de baya oluyo ama şunu bil ki hemen hemen her erkek böyle şeyler yapıyo :KK43:
Çok haklısınız aldatılmayan kadın var mı diye çok düşünmeye başladım.Bundan sonra yeni biriyle birlikte olsam bile artık kimseye bu kadar güvenemem çünkü en beklemediğim anda böyle bir şey başıma geldi.

Farkındaysanız "e yaaap ne var ki bunda" dememiş, "yapmayacağını biliyorum" demiş.
Yediği haltın ne olduğunu biliyor yani.
Hala ayrılsam mı diye düşünmeniz hata.

Çok haklısınız aldatılmayan kadın var mı diye çok düşünmeye başladım.Bundan sonra yeni biriyle birlikte olsam bile artık kimseye bu kadar güvenemem çünkü en beklemediğim anda böyle bir şey başıma geldi.
Aynen öyle ve çoğuda masum bişeymiş gibi gösteriyo sırf bu yüzden 2 yıldır ilişkim yok. Evde kalcam heralde 😂

Ayy genceciksin yaa. Bırak bı gun üzülürsün iki gün üzülürsün. Tabiki de aldatmış. Ve boyleleri asla rahat durmaz. Sakın ha kendi yaşamına ve eğitimine odaklan. O kişiyi de def et...
Planım üniversite bitene kadar kimseyi hayatıma almamaktı çünkü o zaman daha olgun kişiler karşıma çıkabilirdi yaptım bir hata şimdide derslerimi etkilememesi için uğraşıyorum.

aynen katılıyorum
bırde bu karakter meselesı aldatan hep aldatır huyu o cunku yanı kadınlar hep kendını suclar yada kadınları suclarlar halbukı dunyanın en guzel kadınları bıle aldatılmıs adam karaktersız olunca karsıdakı kım olursa olsun sonuc aynı
Evet aldatmanın güzellikle çirkinlikle kesinlikle alakası yok. Huy ve karakter. Tabi birde vicdansızlık. İnsan sevdiğine bunu nasıl reva görür?

Evet aldatmanın güzellikle çirkinlikle kesinlikle alakası yok. Huy ve karakter. Tabi birde vicdansızlık. İnsan sevdiğine bunu nasıl reva görür?
ıcınde hıc sevgı olmayan, karaktersız ınsanlar reva gorur maalesef
neysekı evlenmeden ortaya cıkmıs mesela konu sahıbı sanslı

Madem ayrılamıyorsunuz aynısını siz de yapın
Hatta bilerek o sizi yakalamış gibi yapın. Hesap sorarsa arkadaşça konuştum çok kıskancsın ben seni çok seviyorum deyin.
Aynısını yapsamda ne değişecek ki bunun onu akıllandıracağını hiç düşünmüyorum doğrusu.

Aynısını yapsamda ne değişecek ki bunun onu akıllandıracağını hiç düşünmüyorum doğrusu.
Bu iğrençlikle nasıl yaşayacağını öğrenir en azından. Akıllanmaz zaten. Nasıl olsa onu bırakamayacak bir kız var. Ne kaybedecek ki.

Back
X