Aldatılmış mı oluyorum?

Haklısınız.Severken ayrılmak çok zor oluyor işte..
Siz iyimisiniz!
Sevgiliniz olacak şahıs sizi aldatıyor farkındamısınız???? Hâlâ diyorsunuz ki severken ayrılmak zor olacak psikolojik destek alın mutlaka, çünkü sizin şuan ondan nefret edip ayrılmanız gerekir.

Kızlarla konusmak icin ayrı bi hesap acıp beni engelleyecek öylemi ? Himmm

" üniversite sınavım var bu sene bu olaylardan sonra derslere odaklanamıyorm "
Bu cümle hayatındaki her şeyi önem sırasına oturtmanda anahtar olmalı.
Kitaplar ve öğreneceğin bilgiler seni asla aldatmazlar. Yarı yolda bırakmazlar.
Oysa bir insan, hayatını kuracağın en önemli zaman diliminde sana ihanet edebilir, yoluna taşlar döşeyebilir.

Bırak ya defolsun
Daha yaşın genç
Aşığım diye hayatını mahvetme
O seni sevseydi hak etseydi elalemin kızlarıyla konuşmazdı

3 senedir bir kere bile ayrılmadık hiç bir zaman belli etmedi hep annem ve senden başka kadın olmaz hayatımda deyip duruyordu.
bu olayı duyunca hiç mi ayrılmadınız demek istemiş arkadaş
gerçekten hiç mi ayrılmadınız aynen sevgili devam mı ediyorsunuz?
severken ayrılmak tabi zor ama daha sonra canınızın daha da yanacağını tahmin etmiyor musunuz?

Sana yardımcı olacak birkaç sorum var soru tam üniversite sınavına günler kala aynı haltı yese nasıl toplayacaksın? Ya da kızla o kadar masumane konuşmuşta kız sevgilin varken benle konuşman doğru mu deme ihtiyacı duymuş? Ayrıca neden görüntülü konuşma ihtiyacı hissetmiş? Sende erkeklerle sanaldan tanışıp görüntülü konuşsan ne der? Daha ilişkinin başında senden sıkılığı için. başka kızlarla görüşen sevgilin evlenmenize en az 5 sene olduğunu varsayarsak o sürede neler yapar? Sen bunları bir düşün tatlım.

Görüşmeyelim diye mesaj atsa ne fayda bu saate kadar konuştuklarını siliyor mu ?
Burda yapılan yorumların size ne faydası var zaten ben ayrılmam diyorsunuz e buyrun o zaman devam edin.

sevgiliyken bunu yapan evlensen butun hayatini cop eder.

Bir çok yorumunuzu okudum, bu yaşta böyle olgun fikirlere sahip olduğunuz , geleceginize çok önem verdiğiniz için tebrik ediyorum sizi, helal.

Sevgiliyi hayatın merkezine koyan , onsuz nefes alamayan, geleceğini hiçe sayıp , meslek sahibi olmadan evlenme yoluna giden, gidemediginde hayatını çöp sanan gençlerin yanında sizler gibileri okuyunca umut oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…