• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Ayaklarına dolanacak merak etmeyin.
Siz artık eski eşinizle hiç iletişim kurmayın.
Çocuklarla ilgili bir durum dışında ararsa asla cevap vermeyin. Muhatap olmayın.

O kadın ise anne olacakmış. Yazık çocuğuna çok üzüldüm. Annesinin etik; ahlak ; vicdan değerleri hiç yok. Çocuk için çok üzücü bir durum..

Siz hayatınıza odaklanın..

Güzellikler sizi bulsun..:KK51:
Kurmuyorum buna dikkat ediyorum.. açıkçası bende üzülüyorum ama kızı 14yaşındaymış ve Herşeyi bilip annesine tepki göstermeyip mutlu Mesut fotoğraf paylaştıklarına göre diğer çocukta onlardan bi farkı olmayacaktır Bi kadının yaptığı yanlış davranış kaç tane insanın hayatını etkiliyor o çocuklar da ne gördüyse onu yapıcak Allah korusun herkesi kötü niyetlilerden

• Beğen
Reactions: 000
Kurmuyorum buna dikkat ediyorum.. açıkçası bende üzülüyorum ama kızı 14yaşındaymış ve Herşeyi bilip annesine tepki göstermeyip mutlu Mesut fotoğraf paylaştıklarına göre diğer çocukta onlardan bi farkı olmayacaktır Bi kadının yaptığı yanlış davranış kaç tane insanın hayatını etkiliyor o çocuklar da ne gördüyse onu yapıcak Allah korusun herkesi kötü niyetlilerden
O çocukların gelişiminden siz sorumlu değilsiniz.
Boşverin. Sosyal öğrenme ile zaten büyük ihtimal insani degerleri çok zayıf yetişecekler.

Eski eşinizin durumu iyiyse; O kadın bir çocuk yapıp kendimi garantiye alayim diye düşünmüştür. Halbuki çocuk garanti değildir. Bunu yakında anlar..

Anlamasa da emin olun eski eşiniz gibi erkekler öyle kadınlara saygı duymaz. Burada çok konu okudum.
Çoğunda eski eşlerine geri dönmeye çalışmışlardı.

Siz asla eski eşinize dönmeyin. Ilahi adalete bırakın onların işini.

Siz önünüze bakın.. bunlar da geçecek..:KK66:

O çocukların gelişiminden siz sorumlu değilsiniz.
Boşverin. Sosyal öğrenme ile zaten büyük ihtimal insani degerleri çok zayıf yetişecekler.

Eski eşinizin durumu iyiyse; O kadın bir çocuk yapıp kendimi garantiye alayim diye düşünmüştür. Halbuki çocuk garanti değildir. Bunu yakında anlar..

Anlamasa da emin olun eski eşiniz gibi erkekler öyle kadınlara saygı duymaz. Burada çok konu okudum.
Çoğunda eski eşlerine geri dönmeye çalışmışlardı.

Siz asla eski eşinize dönmeyin. Ilahi adalete bırakın onların işini.

Siz önünüze bakın.. bunlar da geçecek..:KK66:
Duysa tekrar bana yazmazdı herhalde umarım çok pişman olur ve ettiğini ondan bulur.. büyük söyleyince başıma geliyor ama beni değersizleştirip başkasını yücelten bi adama dönmeyi bende istemiyorum Allah herkesin Yardımcısı olsun inşAllah hakedenlerde hak ettikleri muameleyi bulsun inşAllah

Bosanmıssınız. Dogru olanı yapmissınız. Ahlaksız insanla simdı o kadın ugrasacak, sız neden ugrasıyor veya diyalog kuruyorsunuz ki?
Cocuklar harici onunla asla konusmayip suratına bakmamaniz lazım.
Neden muhabbet ediyorsunuz da size kadın ıcın ciddiye alma onu diyebılıyor?
Evet ben de anlamadım boşanmış iki insan nasıl bu konulara dair konuşuyor? Çocuğu alır kapıdan geri kapıdan bırakır . Nasıl böyle muhabbet ediyorlar ? Resmen dayaklık bir adam .

Evet ben de anlamadım boşanmış iki insan nasıl bu konulara dair konuşuyor? Çocuğu alır kapıdan geri kapıdan bırakır . Nasıl böyle muhabbet ediyorlar ? Resmen dayaklık bir adam .
Muhabbet etmiyorum onun yazdığı mesajları dile getiriyorum sadece muhabbet edicek olsaydıM zaten boşanmazdım çocukları virüs dolayısıyla alamıyor sadece evin dış girişinde Görüyor yasak olduğu için sokağa çıkmak

Ya arkadslar ne komiksiniz gercekten.Su kk de herkesin agzina dolanmis ,eslerin aldattigi kadinada laf soylwyince eee kocan sorumluydu ona de kadina niye soylutorsun oluyor.Aldatan erkekler kadar onlarla olan kdinlarda suclu.Erkek birakmaya calissada sumuk gibi yapisiyorlar.Ben de aldtildim ve bosandim.Aldattigi kadinda evliydi ,kadin aryip benimle kavga etti aramizda birswy yok iftira atiyosun polise vercem diye.Tum fotograflarini,ask yazismalarini konusmalrini gordum.Insanlar kendileri bile inanmiyor yptigu ahlaksizliga .Kadinlar ayartmak icin elindwn geleni yapiyor evlu oldugunu bildigi halde,adamda serefsizce aldatiyo iste.O kadinlarin,kukusu patlasin insallah,aldtan erkeklerin,tecavuzculerin pipisi kopsun. Aminnn. Terbiyesizler. ALDATANDA,Onla birlikte olana Ayni olcude suclu.
.Aldatilan ve cicuklara olan oluyor.Birde siz saldirmayin insana surda..

Ya arkadslar ne komiksiniz gercekten.Su kk de herkesin agzina dolanmis ,eslerin aldattigi kadinada laf soylwyince eee kocan sorumluydu ona de kadina niye soylutorsun oluyor.Aldatan erkekler kadar onlarla olan kdinlarda suclu.Erkek birakmaya calissada sumuk gibi yapisiyorlar.Ben de aldtildim ve bosandim.Aldattigi kadinda evliydi ,kadin aryip benimle kavga etti aramizda birswy yok iftira atiyosun polise vercem diye.Tum fotograflarini,ask yazismalarini konusmalrini gordum.Insanlar kendileri bile inanmiyor yptigu ahlaksizliga .Kadinlar ayartmak icin elindwn geleni yapiyor evlu oldugunu bildigi halde,adamda serefsizce aldatiyo iste.O kadinlarin,kukusu patlasin insallah,aldtan erkeklerin,tecavuzculerin pipisi kopsun. Aminnn. Terbiyesizler. ALDATANDA,Onla birlikte olana Ayni olcude suclu.
.Aldatilan ve cicuklara olan oluyor.Birde siz saldirmayin insana surda..
Desteğiniz için teşekkür ederim Allah’ta size kolaylıklar versin umarım sizde daha mutlu bi hayat kurmuşsunuzdur.. ikiside suçlu benim gözümde benim çocuklarım gecelerce ağladı her kapı ziline koştular ama geçiyor zamanla hafifliyor en azından ama eden bulur biliyorum onlarda birbirinden bulsun inşAllah

Cok guzel olur insllah sizinde hayatiniz.Cok buyuk bir tramwa gercekten aldatilmak.10 yillik evliydim.Benim oglumda 2 yil agladi babasi icin. 3 yil once bosandim. Yani onlara birsey olsun,mutsuz olsunlar diye beklemeyin hic birsey olmuyor cunku,gayette mutlu yasiyorlar.Siz kendi onunuze bakin,nasil daha mutlu olursunuz ona odaklanin..Tum kalbimle diliyorum kii cokkk cokk mutlu olun evlatlariniz ve siz.Lutfen o adami dusunmeyin,size yaptiklarini vss.Hic bir kadin haketmiyor bunu elbette ,bizde fedakarliklar yaptik.bunlara odaklnip gecmiste yasamak mutsuz ediyor insani.

Cok guzel olur insllah sizinde hayatiniz.Cok buyuk bir tramwa gercekten aldatilmak.10 yillik evliydim.Benim oglumda 2 yil agladi babasi icin. 3 yil once bosandim. Yani onlara birsey olsun,mutsuz olsunlar diye beklemeyin hic birsey olmuyor cunku,gayette mutlu yasiyorlar.Siz kendi onunuze bakin,nasil daha mutlu olursunuz ona odaklanin..Tum kalbimle diliyorum kii cokkk cokk mutlu olun evlatlariniz ve siz.Lutfen o adami dusunmeyin,size yaptiklarini vss.Hic bir kadin haketmiyor bunu elbette ,bizde fedakarliklar yaptik.bunlara odaklnip gecmiste yasamak mutsuz ediyor insani.
İnşAllah tabiki geçmişi unutup sadece çocuklarıma odaklanmak istiyorum onların eğitimleri için çaba göstermek istiyorum ben yarım bıraktım onlar daha güzel yerlere gelsin istiyorum daha çok yeni eski eşi değilde yaptıklarını düşünüyorum daha çok Allah çıkış yolu göstersin Bana ve evlatlarıma belkide bu bizim tekrar hayata başlama şansımız Rabbim bunu uygun gördü nasip herşey umarım sizin içinde herşey çok güzel olur

Back
X