Evli olmayan ve basina gelmeyen biri olarak, empati kurmam imkansiz, tamamen mantik cercevesinde yorum yapicam:
Konu sahibi eski esiniz cok yuzsuz ve hala size evlilikle ilgili seyler soyluyor, sizi uzuyor, kafanizi karistiriyor.
O bu konulari actigi zaman "valla, bitti gitti, sen de mutlu ol insallah, bu konulari konusmak istemiyorum artik, lutfen bahsetme" diyin. Yani henuz oyle olmasa bile sanki yilllaaaar yilllaaar oncesinde kalmis, artik sizi ilgilendirmeyen bir konuymuscasina bahsedin. Eski ese de hayatinizi mahveden bir insan gibi degil de, sanki mecburen muhatap oldugunuz, cocuklarin diger ebeveyni gibi soguk ve kayitsiz olmaya calisin. Kendi kendinize de akliniza geldikce "aman, artik beni ilgilendirmiyorlar, ne yaparlarsa yapsinlar, ben cok mutlu olacagim artik insallah, onumde kocaman bir hayat var" diyin.
Goreceksiniz ki yavas yavas bu dusunceler icsellesecek.
Artik ne yapsa o eski es musveddesi ve diger kadin caninizi acitamayacak.
Sonra da karantina bitince, yavas yavas cocuklariniza, ama en cok KENDINIZE yonelin. Spor yapmak olur, mesleki anlamda gelismek olur, arkadaslarla gorusmek kahve icmek olur, sosyal cevreler olur, kurs olur, yeni bir part time is olur... Kendinizi mutlu edecek seyler.
Bu da en iyi intikamdir zaten. Onlari hayatinizdan GERCEK ANLAMDA cikarmak.
Insallah artik cok cok mutlu olursunuz.