Aldatılmış ve boşanmayı seçmiş üç çocuklu anne

Şu anda biri bebek üç çocukla, en hassas noktanızdasınız. Ama ileride yetişmiş 3 çocuk olacak inşallah yanınızda. Her daim desteğiniz olacaklar. Siz çocuklarınızla huzurunuza odaklanın. Onlara yönelin. Zaten eski eşinizin ve yanındaki pisliğin bakılacak yüzü kalmamış.

devam etseydiniz ileride çok daha büyük buhranlar geçirirdiniz belki de. Çünkü karakteri, şerefsizliği belli. İnsan unutmaya çalışsa da sindiremiyor, belli bir noktadan sonra kendine saygısı da kalmıyor. Sonra buhranlara sürükleniyor.

bir yakınım benzer şeyler yaşamış Gençliğinde. İki kızıyla Ayrılmış. O zaman Kızlar küçük, kendisi hiç çalışmamış. Tekstilde iş bulmuş. Orada çalışarak kızlarını okuttu. Kızlar evlendi, çocukları oldu.şimdi emekli, ev aldı, kızları, damatları el üstünde tutuyor, torunlarıyla ilgileniyor. Durumu yoktu eskiden hatta, tekstilde çalışırken benim bebeğime atölyede yaptığı bir kaç hediye getirmişti. O kadar hediye geldi, onun getirdikleri benim için ayrı bir kıymetli, hala saklarım.

inşallah hepsini aşıp, hayata mutlulukla baktığınız günlerde gelecek.

Ailesine hiç saygısızlık etmedim bunun farkındalar ki iyi kötü hep ararlar elimden geldiğince işlerini yaptım ne yaptıysam kendi evimde ikiye ayırdım arkadaşlarımla görüştürmedi markete giderken bile hesap sordu gidip dönene kadar haber vermemi istedi yalnız bi yere çıkmak lükstü benim için ama bu kadar şeye izin verip taviz verdiğim içinde biraz suç bende sanırım aman problem olmasın sorun çıkmasın aptallıktı belki dört duvarın arasına kendimi kapattım sonunda olan yine bana ve çocuklara oldu tabiki ama üzüldüğüm tek nokta çocuklar Yaşamadıkları zamanlar onlara karşı ilgisiz değil şükür ki.. Ama diğerinden çocuğu olunca hala devam eder mi bu ilgi bilmiyorum umarım çocukları konusunda taviz vermez kimseye

Ailem yakınımda oturmuyor maalesef onların desteği sayesinde çabuk toparlandım elhamdulillah ama çocukları o gelmeden indiriyorum o gelince durmuyorum artık yanlarında beklemiyorum giderken sesleniyorlar inip küçük oğlumu alıyorum anlamaya başlamıştır umarım sevgilisinin yaptığı gibi benimde ona vazgeçilmezmiş muamelesi yapmadığı görsün layık olsaydı ömür boyu taşırdım her sıkıntısıyla
En doğrusunu yapmissinz.. bu sayede oluru olmadığını anlar.. zaten çocuklar büyükse kendileri de dışarda buluşabilirler ortalık duzelince.. ufak varsa onu büyük çocuklar yanalrinda götürüp gösterebilir.. hepsi ufaksa bahsettiğiniz gibi yaparsınız büyüyünce de kendileri görüşür babalarıyla dışarda.. siz önemli konularda muhatap olursunuz

allah yardimciniz olsun bekleyin ilahi adaleti oyle iki eve bakmak o kadar cocuga bakmak kolay mi ultra zengin degilse zor yani size cocuklariniza bakmak zorunda bir de otekiler var parada zamanda yetismez oyle siz evde kocanizi beklerken gidilen tatiller olmaz oyle daha buradan baslar onlarin kavgalari daha once evlenip bosanmis cocugu olan kadinda bes parasiz adama bakmaz esiniz onun gozunu hediyelerle tatillerle boyamistir bunlar kesildiginde yerler birbirlierini

Şu anda biri bebek üç çocukla, en hassas noktanızdasınız. Ama ileride yetişmiş 3 çocuk olacak inşallah yanınızda. Her daim desteğiniz olacaklar. Siz çocuklarınızla huzurunuza odaklanın. Onlara yönelin. Zaten eski eşinizin ve yanındaki pisliğin bakılacak yüzü kalmamış.

devam etseydiniz ileride çok daha büyük buhranlar geçirirdiniz belki de. Çünkü karakteri, şerefsizliği belli. İnsan unutmaya çalışsa da sindiremiyor, belli bir noktadan sonra kendine saygısı da kalmıyor. Sonra buhranlara sürükleniyor.

bir yakınım benzer şeyler yaşamış Gençliğinde. İki kızıyla Ayrılmış. O zaman Kızlar küçük, kendisi hiç çalışmamış. Tekstilde iş bulmuş. Orada çalışarak kızlarını okuttu. Kızlar evlendi, çocukları oldu.şimdi emekli, ev aldı, kızları, damatları el üstünde tutuyor, torunlarıyla ilgileniyor. Durumu yoktu eskiden hatta, tekstilde çalışırken benim bebeğime atölyede yaptığı bir kaç hediye getirmişti. O kadar hediye geldi, onun getirdikleri benim için ayrı bir kıymetli, hala saklarım.

inşallah hepsini aşıp, hayata mutlulukla baktığınız günlerde gelecek.
İnşAllah çok teşekkür ederim çocuklar büyüdüğünde onun gibi olmamaları için elimden geleni yapıcam ve inanıyorum doğru her zaman Allah’ın izniyle yolunu bulur Arkadaşınızda ne güzel bi hayat kurmuş hak eden ettiğini buluyor işte Rabbim huzurunu daim etsin inşAllah

En doğrusunu yapmissinz.. bu sayede oluru olmadığını anlar.. zaten çocuklar büyükse kendileri de dışarda buluşabilirler ortalık duzelince.. ufak varsa onu büyük çocuklar yanalrinda götürüp gösterebilir.. hepsi ufaksa bahsettiğiniz gibi yaparsınız büyüyünce de kendileri görüşür babalarıyla dışarda.. siz önemli konularda muhatap olursunuz
Evet öyle yapıcam inşAllah oğlum 8yaşında Hamdolsun büyüdü zamanla kendi kendilerine gidecekleri vakitte olur inşAllah Rabbim herkesin içindeki sızıyı dindirsin

Uykularımı kaçıran beni hayattan soğutan bütün enerjimi çeken bi adamla 10 yıl evli kaldım üç çocuk ve çoğu insanın Erişemeyeceği bi eş modeli oldum ama yaranamayınca olmuyor belkide hata bendeydi bu kadar şımarıklık olunca elbet kaşınıyorlar rahat batıyor ve ne olduğu belli olmayan herkesi eşinden üstün tutuyorlar eşim beni 5 yıl aldatmış ve son iki sene de farkına vardım çabaladım ama üç çocukla bi yerden sonra olmadığı için bıraktım hala karımsın deyip utanmadan yaklaşmaya çalışıyor.. demem o ki ben bi kadınım başka bi anneye bunu nasıl yapabilirim hele üç çocuk varsa diye düşünmeyen ahlaksızların akıbeti inşAllah bizden beter olur benim durumumda bi çok insan var Allah Yardımcısı olsun herkesin
Çok çok üzüldüm durumunuza gerçekten.bu dünyada çekmezse ahirette çeker.kimsenin ettiği yanına kâr kalmaz emin olun.benim eşimde çok sinirli biri çoğu zaman pohpohladığım için böyle oldu belkide.zaman zaman neden bana kötü muamele ediuor başkasımı var acaba düşüncesine kapılıyorum bende çok fena bir his.Allah cümlemizin yardımcısı olsun İnşallah 😕

allah yardimciniz olsun bekleyin ilahi adaleti oyle iki eve bakmak o kadar cocuga bakmak kolay mi ultra zengin degilse zor yani size cocuklariniza bakmak zorunda bir de otekiler var parada zamanda yetismez oyle siz evde kocanizi beklerken gidilen tatiller olmaz oyle daha buradan baslar onlarin kavgalari daha once evlenip bosanmis cocugu olan kadinda bes parasiz adama bakmaz esiniz onun gozunu hediyelerle tatillerle boyamistir bunlar kesildiginde yerler birbirlierini
Maddi durumu iyi evet ama bi yere kadar Allah hak edende bırakmaz onun için zaten yanında babalarının yoksa şimdiye çoktan kendine başkasını bulurdu o tipte bi kadın

Maddi durumu iyi evet ama bi yere kadar Allah hak edende bırakmaz onun için zaten yanında babalarının yoksa şimdiye çoktan kendine başkasını bulurdu o tipte bi kadın
iste iki eve yetmek kolay mi oyle belki ucu ucuna gecinmezler ama o tatiller hediyeler belli bir noktadan sonra hayal olur

Çok çok üzüldüm durumunuza gerçekten.bu dünyada çekmezse ahirette çeker.kimsenin ettiği yanına kâr kalmaz emin olun.benim eşimde çok sinirli biri çoğu zaman pohpohladığım için böyle oldu belkide.zaman zaman neden bana kötü muamele ediuor başkasımı var acaba düşüncesine kapılıyorum bende çok fena bir his.Allah cümlemizin yardımcısı olsun İnşallah 😕
Evet gerçekten zor çok sağolun birazda suç bizde sanırım gazla değer verince böyle oluyor kendimden taviz vermiceksin en başında sonra dırdıra gidiyo iş umarım sadece can sıkkınlığıdır toparlanır Rabbim huzurunuzu bozmasın inşAllah bozmaya çalışanada fırsat vermesin

Evet gerçekten zor çok sağolun birazda suç bizde sanırım gazla değer verince böyle oluyor kendimden taviz vermiceksin en başında sonra dırdıra gidiyo iş umarım sadece can sıkkınlığıdır toparlanır Rabbim huzurunuzu bozmasın inşAllah bozmaya çalışanada fırsat vermesin
Amin canım inşaallah üzülmeyin diyeceğim ama biliyorum ki canınız yanıyor.Rabbim 3küçük meleğiniz ve size sağlıksıhhat afiyet ve huzur versin

Amin canım inşaallah üzülmeyin diyeceğim ama biliyorum ki canınız yanıyor.Rabbim 3küçük meleğiniz ve size sağlıksıhhat afiyet ve huzur versin
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim herkesi evladına evlatları mutlu bi aileye anne babaya bağışlasın huzursuzluk zor

Umarım sizinde probleminiz geçici bi durumdur aksini düşünmeyin ki kötü olmasın Allah kolaylıklar versin inşAllah

Çok geçmiş olsun..
Durumunuza çok üzüldüm..

Evet burada sadakat borcu eski eşinizde idi.
Eski eşiniz adam olacaktı. Ahlaklı ve etik değerli olacaktı..
Ama o kadının da "insan olarak " toplumun değer ve etik kurallarına uyması gerekiyordu.
Hep derim biz insanların etik değerleri olmasa; vicdanımız olmasa toplumda kaostan yaşayamazdık.
Yani kadın yüzde yüz suçlu değil.
Ama yüzde elli suçlu.
Sadakat durumu eski eşiniz için geçerli idi ; ama o kadında " bir insan " olarak empati kurup bunu yapmamalıydı. O kadının da ahlak ve etik değerleri olmalıydı. Vicdanı olmalıydı.

Merak etmeyin. Eden bulur. Kötülük eden kötülük bulur. Burada bu kadar insandan aldıkları kötü enerji illa onların ayağına dolanacaktır. Çünkü biz burada hiç çıkarımız yokken size dua ediyoruz.

Umarım o kadın da eşiniz de hak ettiği muamelenin de beterini yaşasın. Ve ikisinin aklına da siz gelin. Asla hakkınızı helal etmeyin. Allah büyük. Hiçbir kötülük cezasız kalmaz.
Size hayatta çocuklarınızla mutluluklar diliyorum.
Bundan sonra hep karşınıza iyi niyetli insanlar çıksın..

Hep iyi olaylar yaşayın..:KK200::dua:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun..
Durumunuza çok üzüldüm..

Evet burada sadakat borcu eski eşinizde idi.
Eski eşiniz adam olacaktı. Ahlaklı ve etik değerli olacaktı..
Ama o kadının da "insan olarak " toplumun değer ve etik kurallarına uyması gerekiyordu.
Hep derim biz insanların etik değerleri olmasa; vicdanımız olmasa toplumda kaostan yaşayamazdık.
Yani kadın yüzde yüz suçlu değil.
Ama yüzde elli suçlu.
Sadakat durumu eski eşiniz için geçerli idi ; ama o kadında " bir insan " olarak empati kurup bunu yapmamalıydı. O kadının da ahlak; etik ve değerleri olmalıydı. Vicdanı olmalıydı.

Merak etmeyin. Eden bulur. Kötülük eden kötülük bulur. Burada aldığı bu kadar insandan aldığı kötü enerji illa onun ayağına dolanacaktır. Çünkü biz burada hiç çıkarımız yokken size dua ediyoruz.

Umarım o kadın hak ettiği muamelenin de beterini yaşasın. Ve aklına siz gelin. Asla hakkınızı helal etmeyin. Allah büyük.
Hicbir kötülük cezasız kalmaz.
Size hayatta çocuklarınızla mutluluklar diliyorum.
Bundan sonra hep karşınıza iyi niyetli insanlar çıksın..

Hep iyi olaylar yaşayın..:KK200:
Ne güzel yazmışsınız çok sağolun beni tanımadan yaşadıklarımı benimle paylaşan güzel dilekler sunan herkese çok teşekkür ediyorum herkes hak ettiğini elbet bulur sizi tanımayan insanların duasında yer almak ne güzürl bi duygudur.. umarım aldıkları ahlar ayaklarına dolanır o kadar hafifledim ki sırtımdan yük kalktı sanki herkese çok teşekkür ediyorum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın

Ne güzel yazmışsınız çok sağolun beni tanımadan yaşadıklarımı benimle paylaşan güzel dilekler sunan herkese çok teşekkür ediyorum herkes hak ettiğini elbet bulur sizi tanımayan insanların duasında yer almak ne güzürl bi duygudur.. umarım aldıkları ahlar ayaklarına dolanır o kadar hafifledim ki sırtımdan yük kalktı sanki herkese çok teşekkür ediyorum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Ayaklarına dolanacak merak etmeyin.
Siz artık eski eşinizle hiç iletişim kurmayın.
Çocuklarla ilgili bir durum dışında ararsa asla cevap vermeyin. Muhatap olmayın.

O kadın ise anne olacakmış. Yazık çocuğuna çok üzüldüm. Annesinin etik; ahlak ; vicdan değerleri hiç yok. Çocuk için çok üzücü bir durum..

Siz hayatınıza odaklanın..

Güzellikler sizi bulsun..:KK51:

Back
X