ALDATILMIŞIM HABERİM YOK?

prenseslerindiyari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
28
13
3
32
Bir önceki konumu bilen bilir. Güvenmediğim için sevgilime diktatör davranıyordum çünkü hareketlerinden sezinlemiştim. 1 yıla yakındır beraberiz son zamanlarda değişik bir hal aldı adam. Üstüme daha çok düştü beni daha çok sorguladı felan. Bugun telefonuma gelen bir mesaj sevgilin seni benimle aldattı üstüne tak resimler düştü. İlk önce ben şok tabi. Daha sonra ona sordum bu kız kim diye arkadaşım çok eski sevdiğim bir arkadaşım diye tamam dedim kapattım telefonu. Üstüne mesajların hepsini attım ona. Aradım dinliyorum dedim. Yok bir anda olmuş hataymış o kadın başka türlü bir kadınmış benim tırnağım olamazmış eşeklik etmiş neler neler. Ben ise sessiz sedasız ağzımdan iki kelime çıkmadan kapattım telefonu. Hala sessiz sedasız oturuyorum. Duygularım yok gibi sanki uyucakmışım ve geçecekmiş gibi.
 

Kendine olan saygını SAKIN kaybetme.
 
Aten hep bi anlık hatayla olur olanlar.. Kimse dur şöyle yapayım böyle yapayım diye planlar yapmaz.. Senin eline su dökemezi de hakaret sayıyorum kafa buluyolar herhalde :)
Allah yardımcınız olsun ama bunu 1 kez yapan defalarca yapar...
 
asla her yerden engelledim daha dünyayı yakacak benim tek o kalacak dönüp bakarsam ne oluyum şimdi daha sevgili iken yapandan hiç bir hayır çıkmaz
 
Çok üzülüyorum böyle konuları okudukca kimseye güvenim kalmıyor. Evlenme hevesim yok oluyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
 
hiç kimse haketmez ihanete uğramayı ,istemiyorsan ayrılacak sonra ne halt edeceksen ozaman yapacaksın , üzüldüm gerçekten ama zorda olsa şöyle düşünün hiç diyilse başta öğrendiniz bunu , o size bunu yaptığı için utansın inşallah çabuk atlatırsınız
 
'' Yok bir anda olmuş hataymış o kadın başka türlü bir kadınmış ''

bu cümleyle tüy dikmiş.
 
inşallah affetmeyi barışmayı düşünmüyorsundur.

keşke olmasaydı keşke bu durumu yaşamasaydınız ama artık yapılacak bir şey yok önünüze bakın.. o kötü diye bütün erkekler kötü olacak değil, inşallah karşınıza güveninizi tazeleyecek seni üzmeyecek birisi çıkar..
 
asla her yerden engelledim daha dünyayı yakacak benim tek o kalacak dönüp bakarsam ne oluyum şimdi daha sevgili iken yapandan hiç bir hayır çıkmaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…