- Konu Sahibi prenseslerindiyari
-
kesinlikle öyle başka birine gönlün kayar uslubunla dersin ayrılırsın en azından bir kadına zarar vermezlerhiç kimse haketmez ihanete uğramayı ,istemiyorsan ayrılacak sonra ne halt edeceksen ozaman yapacaksın , üzüldüm gerçekten ama zorda olsa şöyle düşünün hiç diyilse başta öğrendiniz bunu , o size bunu yaptığı için utansın inşallah çabuk atlatırsınız
Ya sizin yorumlara bayılıyorumayy adeta demet şener ibrahim kutluay
ayrılın gitsin yahu gerek yok böyleleriyle zaman geçirmeye
aslında teşekkür etmem lazım gerçek yüzünü şimdi gösterdi diyeYa evliyken aldatsaydi. Yol ver
değmez ki hakarete yazıkHakaret bile etme böylesine. Eğer en ufak bir sinirlenme belirtisi göstermezsen “oha beni zaten umursamıyormuş bile” diye düşünüp kendini yer durur.
öyle tabi benimde hatam var ama bitti herşey artıkTabi canim o kadinlar hep tukaka dir zaten :) sen ozelsindir:) Allahim sana geliyorum yeme bu numaralari gozunu seveyim ya.
Bu olayda bence sen de suclusun. Guvenmedigin iliskide kaldigin icin. Ozelesetirini de yap derim. Erken farkettigin icin sanslisin. Yolun bahtin acik olsun.
o kızın neyine üzüldünKadınlar kendini.nasıl düşürüyor
Yazık o kız için söylüyorum
en iyi cevap sessilikiyi ki tepki verip kendini savunma fırsatı vermemişsin bırak içinde patlasın
Hakaret bile etme böylesine. Eğer en ufak bir sinirlenme belirtisi göstermezsen “oha beni zaten umursamıyormuş bile” diye düşünüp kendini yer durur.
Kolay değil ama en iyi cevap sessizliktir böyle durumlarda.Bu ne kadar kolay ki? :/
Kendini düşürmüş dedimo kızın neyine üzüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?