• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışım... Yardım lütfen

wodix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
19
0
86
Konya
kafayı yemek üzereim yaa... 2yıllık bi ilişkim var ve 6ay kadar önce resmen aldatılmışım yeni anladım... bnm herşeyime karışır arkadaşlarıma elbiselerime... ama bni bu kadar kısıtlaıp kendisi kızların kucaına yatıp resim çektirdiinde nasıl bi tepki verebilirim??? yemin ederim kafaı yicem yaaa
bn bunu ona söylesem sn bni aldattın bn affettim diyo başka bi savunması yok (4ay kadar önce büyük bi kavga ettik ve bn bi süre sonra başkasıyla çıktım sonra ayrıldım hemen zaten oda herşeye rağmen bni affetti ama bunu her küçük sorunda bna hatırlatıo böylece üste çıkıo) çok seviorum ama bn onu ne yapmalıım?

O sizi affedebilir ki siz ayrıldığınızda çıkmışsanız aldatmış sayılıyor musunuz hayır ama o siz birlikteyken başka kızlarla beraber olmuşşş bence bu aynı şey değil...Ayrıca daha evli değilsiniz,evli olsanız belki siz bilirsiniz,bir aile yuva sözkonusu sonuçta diye affet denilebilirdi ama böyle bi durumda benim yapacağım şey bellidir,arkama bile bakmam...

çok kavgalar ettik bu yüzden bna el bile kaldırdı ama ne olursa olsun ona karşı ciddi anlamda zaaflarım var yapamıyorum onsuz çok özlüyorum

eğer ben aldatılmaktan rahatsız olmuyorum diyorsan, aldatmadığın halde sana bile böyle kabul ettirmiş ve de en ufak hatanda bunu ortaya koymuş biriyle yaşarım diyorsan devam et güzelim..
lakin onca şeyin üzerine bir de el kaldırmasına göz yumuyorsan kusura bakma ama senin kendine saygın yok ki şekerim..
evet 2 yıl uzun bi süre ama bak daha önce de ayrılmışsınız.. hep diyorum zati bi ilişki bi kere bitmişse bi daha dönmenin anlamı yok kısır döngüye giriyor herşey.. :delphin:
böyle aşka sevgiye tutkuya aklım basmıyor benim :delphin:

öncelikle siz altatmamışsınız onu ayrıldıkdan sonra başka biriyle çıkmışsınızz gayatte normall..
bunu ikidebir söylemeside saçmaa..
onsuz olamam diye bişey yokk yoll verceksein en kısa zamanda eğer affedersenn alışırr ve tekrar tekrar yaparr.. ..
yol verinnn dediğim gbiii sevgilerrr..

canım herşey açık değil mi zaten seni sevse ne aldatır ne el kaldırır ne bırakır... sen ne diosun

ona karşı zaaflarım var. o da senin bu zaaflarını çok güzel kullanıyo bence...

çok kavgalar ettik bu yüzden bna el bile kaldırdı ama ne olursa olsun ona karşı ciddi anlamda zaaflarım var yapamıyorum onsuz çok özlüyorum

Sevgiliyken mi el kaldirdi? Simdiden bunu yapan ilerde neler yaparÇok üzgünüm çoook
Arti aldatmista.Siz aldatmamissiniz, ayrildiktan sonra baskasiyla birlikte olmussunuz.
Oda adam olsaydi seni elinde tutsaydi ozaman, tövbe yarabbi!
Sinirlendim yine.

Yazik sana güzelim ya, bu adamdan pek fazla hayir gelmez gibi.

Hakkinizda hayirlisi olsun, AMIN

ayrıl gitsin bu ne yaa çocuk oyuncağına cevirmişssiniz hem sen onu aldatmamıssın ama acele etmıssın ne dıyım kı karısık hersey en ıyısı ayrılın...

el mi kaldırdı !!! bu ilişki iyice laçkalaşmış, ayrılma zamanı dmek istemezdim ama öyle görünüyor.

eğer ben aldatılmaktan rahatsız olmuyorum diyorsan, aldatmadığın halde sana bile böyle kabul ettirmiş ve de en ufak hatanda bunu ortaya koymuş biriyle yaşarım diyorsan devam et güzelim..
Lakin onca şeyin üzerine bir de el kaldırmasına göz yumuyorsan kusura bakma ama senin kendine saygın yok ki şekerim..
Evet 2 yıl uzun bi süre ama bak daha önce de ayrılmışsınız.. Hep diyorum zati bi ilişki bi kere bitmişse bi daha dönmenin anlamı yok kısır döngüye giriyor herşey.. :delphin:
Böyle aşka sevgiye tutkuya aklım basmıyor benim :delphin:

cadıarzu

böyle ak sevgi mi olur inanamıyorum.. seven kişi birkere ne olursa olsun ne yasanırsa yasansın hataları yüzüne vurmaz.. ki senin yaptıgın ayrıldıktan sonra biriyle birlikte olmak, bu hata degil.. ama ona göre hataysa ve kabul etmişse bunu yü<e vurmak herdakka cok buyuk saygısızlık...:mymeka:
senin hiç gururunu kırmıyormu bu davranıs...??

ayrıca sana bukadar karısırken ederken nasıl bşr mantıkla baskalarına gider. demekki sana saygısı sevgisi yokmus.. sende zaafım var diyosun oda bunu biliyo ve kullanıyo.. bide en igrenci sana el kaldırması..
ama sendede hata nasıl hala onla birliktesin.. seninki sadece kendine güvensizlik ve alışkanlık.. onsuz olamamaya okadar sartlamıssınki kendini... bence kendine gel.. yoksa daha cok farkedersin seni aldattıgını ve daha cok duyarsın seni kıracak eski mevzularıÇok üzgünüm çoook

aldatıldın ve hala görüşüyomusun sen onunla ?2 senelikti dimi ilişkiniz?

4,5 yıl süren bi ilişkim vardı ...ailelerimiz filan tanışmıştı hani bi aksilik cıkmasa kısa süre sonra nikahımız olucktı..
aldatıldığımı ( sanal yolla ) öğrendim onun en yakın arkadaşından ve öğrendiğim gün bitti..
telefon açtım ona.. bildiğimi söyledim..
sendne miğdem bulanıyo dememe gerek yok anlamışsındır dedim..
tamam uzatma gibilerinden bişi söyledi artis ya sanıyo göz dağı veriyorum çünkü bende senin gibi sevdiğim için genelde alttan alırdım tamam derdim , kıyafet arkadas vs dediklerine uyardım..
bunlara alıştığı için sanıyordu tekrar arıycam geri dönücem..
salak değlim ama ben... ne ondan daha değersizim nede beni aldattığı o saçma sapan kızlardan daha basit değilim..
telefonu kapattım ve onu bir daha hiç aramadım..
ne gizli numaradan ne bilmem nerden ..bitti cidden
1 yıl boyunca oda aramadı..
1 yıldan sonra tekrar peşimde gezmeye başladı..bu kez ağlaya ağlaya peşimde gezen oydu!!
beni bırak benim annemi arayıp yalvarıyordu telefonda araya girin lütfen bizi barıştırın diye..

cok uzun zaman uğraştı tekrar barışmak için..
en sonunda buluştum ..konuştuk..
ben bir daha snein elini tutama m , söylediklerine güvenemem dedim..
eskisi gibi asla kahrını çekemem ..benim için bitti sende bitir üzülmeni istemem dedim..
bu olayın üzerinden 5 yıl geçti cnm..
aynı mahallede oturuyoruz ve o benım üniversiteden arkadaşımdı..
karşılaşıyoruz arada ve onun gözlerindeki acıyı ve pişmanlığı hala görüyorum..
aklın varsa kendini harcama cnm..
kimse senden daha değerli değil..

sana el kaldıran ve seni aldatan bir insandan ne hayır bekliyosun canım..
ne evli çoluk çocuklu insanlar bırakıyo bu erkekler yüzünden..
hiç kimse unutulmaz ve vazgeçilmez değildir..
üç gün ağlarsın beş gün ağlarsın..
ama sana bu şekilde değer veren insanla ömür boyu ağlarsın..
aklını kullan kendi ezdirme..

kafayı yemek üzereim yaa... 2yıllık bi ilişkim var ve 6ay kadar önce resmen aldatılmışım yeni anladım... bnm herşeyime karışır arkadaşlarıma elbiselerime... ama bni bu kadar kısıtlaıp kendisi kızların kucaına yatıp resim çektirdiinde nasıl bi tepki verebilirim??? yemin ederim kafaı yicem yaaa
bn bunu ona söylesem sn bni aldattın bn affettim diyo başka bi savunması yok (4ay kadar önce büyük bi kavga ettik ve bn bi süre sonra başkasıyla çıktım sonra ayrıldım hemen zaten oda herşeye rağmen bni affetti ama bunu her küçük sorunda bna hatırlatıo böylece üste çıkıo) çok seviorum ama bn onu ne yapmalıım?

O senden sonra başkasıyla olmuş, sen ondan sonra başkasıyla olmuşsun ...
Yani Amerika'lılara benzemişsiniz çok güzel ... Biz Türklere uygun değil bu tarz yaşamak ama... tercih sizin.

İkiniz de hayatınızda başkalarının olduğunu bile bile nasıl birbirinizin yüzüne bakıp birararaya gelmeye çalışıyorsunuz hayret... Dedim ya Amerika'lılara benzemişsiniz, helal olsun.:oklava:

attığınız adıma karışıyor, daha sevgiliyken size el kaldırıyor ama sizin şaşırdığınız ve hazmedemediğiniz şey aldatmış olması..:1shok:

bu kişiye karşı bahsettiğiniz zaafınızın sönmesi için daha neler yaşamanız gerekiyor?
ben bir adım ötesini düşünemiyorum da.

bir de yardım derken nasıl bir yardım istiyorsunuz?
bekle düzelir denmesini duymayı falan mı??

valla kusura bakmayın ama iyi olmuş sizin açınızdan aldatulmak.
yoksa sizin bu hastalıklı ilişkiden vazgeçeceğiniz yokmuş..

herkesın sevdıgıne karsı zaafları vardır
ama gururunu kendını ezdırecek kadar olamazkı be guzelım

benı aldattın dıyerek(kı bence ayrıyken baska bırıyle cıkmak aldatmak olmaz)bunun arkasına sıgınarak
sevgılınız sıze her saygısızlıgı yapmıs

sımdı napmalıyım dıyosun
aldatıldıgın halde bu ılıskıyı yurutmek veya bıtırmek sana kalmıs
ama ben sevgısınden gebersembe aldatıldıgım ınsanın adını dahı agzıma almam

ayrılınca cıkmıssınız aldatma degıl
sımdı o bırlıkteyken yapmıs sızın de karıslıgını vermenız lazım
hırs ıcın yapmıs gıbı gorunuyor aslında sen yaptın ben de yaptım dıyor ne cocukca
sız de deyın ben de yapıcam o zaman esıtlenıcez
bı kere de ayrılırız sen de ozaman yaparsn esıt oluruz de yoksa böle sürer gıder bu ya da aldatılmıs aldatılmıs devam mı edeceksınızi*

canım onsuz yapamıyorum diyorsun o yokken nasıl yapıyordun??? kimse vazgeçilmez değildir hele de böyleleri benim çocuğum var ve eşim bana el kaldırdığında boşanmayı düşünüyorum ki eşime nişanlıyken sormuştum sence kadın dövülürmü diye. o da şöyle gülümseyip ''ah canım olurmu öyle şey, cahil insan karısını döver. vs vs'' şimdi terlikler şemsiyeler,kolonya şişeleri havada geziyor. beni kandırmak için söylemiş o sözleri.laelaelaelaelaeseninki şimdiden bunları yapıyor ve sen hala düşünüyorsun. at tekmeni geriye bakma,geri geri mi geldi bi şuut daha.bu söylediklerin zamanla geçecek düzelecek cinsten değil.onsuz hayat da gayet güzel olur,derdin kalmaz:teytey: delimisin ne yaa?
milletin oğlunun kahrını çekelim diye mi doğurdu analarımız bizi. elin oğlunun sopasını yiyelim diye mi besledi büyüttüler? allah cezasını versin böylesi erkeklerin sinirlendim ya.:oklava:

hemen hemen aynı şey benimde başıma geldi ve sana şunu sölim her fırsatta bunu sana sölicek çnkü o kendini senin onu aldattına inanıo ama bunun böle olmadıınıda adı gibi bilio ama yapıcaa yada sana karşı sölicee başka bişe yok bi konu üzerine gidebilio sadece bence sen baskın çık ve herşeyi kabullenmediini bilsin evet ben seni affettim ama salakta diilim yaptıın herşeyden haberim var gibilerinde davran .... :)

aldatıldın ve hala görüşüyomusun sen onunla ?2 senelikti dimi ilişkiniz?

4,5 yıl süren bi ilişkim vardı ...ailelerimiz filan tanışmıştı hani bi aksilik cıkmasa kısa süre sonra nikahımız olucktı..
aldatıldığımı ( sanal yolla ) öğrendim onun en yakın arkadaşından ve öğrendiğim gün bitti..
telefon açtım ona.. bildiğimi söyledim..
sendne miğdem bulanıyo dememe gerek yok anlamışsındır dedim..
tamam uzatma gibilerinden bişi söyledi artis ya sanıyo göz dağı veriyorum çünkü bende senin gibi sevdiğim için genelde alttan alırdım tamam derdim , kıyafet arkadas vs dediklerine uyardım..
bunlara alıştığı için sanıyordu tekrar arıycam geri dönücem..
salak değlim ama ben... ne ondan daha değersizim nede beni aldattığı o saçma sapan kızlardan daha basit değilim..
telefonu kapattım ve onu bir daha hiç aramadım..
ne gizli numaradan ne bilmem nerden ..bitti cidden
1 yıl boyunca oda aramadı..
1 yıldan sonra tekrar peşimde gezmeye başladı..bu kez ağlaya ağlaya peşimde gezen oydu!!
beni bırak benim annemi arayıp yalvarıyordu telefonda araya girin lütfen bizi barıştırın diye..

cok uzun zaman uğraştı tekrar barışmak için..
en sonunda buluştum ..konuştuk..
ben bir daha snein elini tutama m , söylediklerine güvenemem dedim..
eskisi gibi asla kahrını çekemem ..benim için bitti sende bitir üzülmeni istemem dedim..
bu olayın üzerinden 5 yıl geçti cnm..
aynı mahallede oturuyoruz ve o benım üniversiteden arkadaşımdı..
karşılaşıyoruz arada ve onun gözlerindeki acıyı ve pişmanlığı hala görüyorum..
aklın varsa kendini harcama cnm..
kimse senden daha değerli değil..

aynen böyle cnm... burnu sürtülsn... aptl herif...

Back
X