O hayat kadiniyla birlikte oldugunda siz sevgili miydiniz? Eger oyle ise ben olsaydim ayrilirdim.Eşimle uzun zaman sevgili olarak yaşadık sonunda evlendik ama evlenmeden önce beni bir hayat kadınıyla aldattığını öğrendim. Ölüm acısı yaşıyorum sanki içimden bir türlü çıkmıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Fikir almaya ihtiyacım var.
^+1İhanet hatadır kimi hatayı affeder önüne bakar kimi kaldıramaz durumu,ben yaşasam politik veririm kararımı. Maddi durumumu,çocuklarımı,yaşlarını herşeyi değerlendirirdim. Örneğin bi arkadaşım aldatıldı eşi yaklaşık 12bin lira bi maaş alıyor,çocuklarımın imkanını kimseye kaptırmam dedi ayrılmadı,bi başkası bekardı ayrıldı vs vs yani duruma göre çook değişir. Sizde durum ne hayatınız nasıl?
Ay aynısını söyleyecektim bende ilk okuduğumda Allah korusun inşallah olmamıştır öyle birşey ama hayat kadını diyorsunTest filan yaptırsaydınız keşke size bir şeyler bulaştırmış olmasın pislik herif. Böylelerinden baya var yalnız yani böyle sevgilisi varken hayat kadınıyla işini gören...
Birileri daha vardı burda aynı şeyi yaşayıp konu açmışlardı...
mide kaldirmis perde yirtilmis bir de anlatiyor gir tovbeni allaha yap gunahi anlatmak bile gunah ne gecti eline karin ne yapsin simdiİnsanın(eşinizin) bi onuru olur ya hayat kadını nedir öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?