Aldatılmışım

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Eşimle uzun zaman sevgili olarak yaşadık sonunda evlendik ama evlenmeden önce beni bir hayat kadınıyla aldattığını öğrendim. Ölüm acısı yaşıyorum sanki içimden bir türlü çıkmıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Fikir almaya ihtiyacım var.

O hayat kadiniyla birlikte oldugunda siz sevgili miydiniz? Eger oyle ise ben olsaydim ayrilirdim.

Uzun zamandır rüyalarıma giriyordu her sorduğumda bağırıp konuyu kapatıyordu en sonunda itiraf etti daha doğrusu etmek zorunda kaldı konuşmalarıyla pot kırıyordu

İhanet hatadır kimi hatayı affeder önüne bakar kimi kaldıramaz durumu,ben yaşasam politik veririm kararımı. Maddi durumumu,çocuklarımı,yaşlarını herşeyi değerlendirirdim. Örneğin bi arkadaşım aldatıldı eşi yaklaşık 12bin lira bi maaş alıyor,çocuklarımın imkanını kimseye kaptırmam dedi ayrılmadı,bi başkası bekardı ayrıldı vs vs yani duruma göre çook değişir. Sizde durum ne hayatınız nasıl?

Henüz 1 yıllık evliyim daha önce böyle bir olayla karşılaşmadım dediğim gibi uzun yıllardır sevgiliydik. Öğreneli çok bir zaman geçmedi o günden beri yaşadığımı sanmıyorum

^+1

Ben denir ne diye anlatılır bilemiyorum. Çok pişman olduğunu söyleyip sürekli özür diliyor evlenmeden önce söylemesini bilsem evlenmek istemeyeceğimi düşünmüş ve diyememiş. O kadar uzun yılları onun için harcadım ki ne yapacağımı bilmiyorum on senem boşa geçmiş. Bana zamanla düzeleceğini tövbe ettiğini çok pişman olduğunu söyledi. İnan’ın ne yapacağım bilmiyorum

Bu karari sen vermelisin. Harcadigin yillari degil harcayacagin yillari dusunmelisin. Cunku onunde yillar var. Kimi bu durumu kaldirabilir, devam eder; kimi de kaldiramaz suphelerle yasayamam bir omur der ayrilir. Guvenin zedelenmesi kotu olmus.

Test filan yaptırsaydınız keşke size bir şeyler bulaştırmış olmasın pislik herif. Böylelerinden baya var yalnız yani böyle sevgilisi varken hayat kadınıyla işini gören...
Birileri daha vardı burda aynı şeyi yaşayıp konu açmışlardı...

Ay aynısını söyleyecektim bende ilk okuduğumda Allah korusun inşallah olmamıştır öyle birşey ama hayat kadını diyorsun test yaptırmalısın bence de neler okuyoruz her gün

Evlenmeden önce cinsel hayatınız var mıydı? Bazı kadınlar kendileri bakire kalsın da eş adayları "karıya gitsin"e normal bakıyorlar. Daha önceki bir yorumda da bu imayı sezdim. Bence cinsel hayatınız olsun olmasın iğrenç.

Ya birlikte bakir kalın ya da sevişin yani.

Üstelik bir seks işçisiyle. Ne hastalıklar, ne pislikler. Bence doktora kontrole gidin ne olur ne olmaz.

Sonucta evlıyken yapmamıs fazla buyutmeyın derım hata yapmış evet buyuk hata mıde bulandıırıcı ama unutmaya calısın evlıyken yapsa konsmaya bıle gerek yok dırek bosanın ama busekılde bence yazık olmasın derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…