- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz onunla yaşadıysanız da yaptıysa pardon çok ayrı ben öyle düşünmemiştim ama şimdi yine de geçmiş zaman boşansanız bu sebepten bu hiç bişeyi düzeltmeyecek bence sakin bi şekilde kararınızı onun hal ve hareketlerine göre verin.Test için gideceğim doktora. Çok değişik ruh halindeyim bir sakin bir sinirli. Zoruma giden şey evlenmeden önce ben onunla birşeyler yaşadım sonunda da evlendim. Cinsel olarak açlık yaşayacağı bir durum yoktu bir de bana bir sebebi yok dedi kaç defa sordum neden yaptım bilmiyorum dedi
her işini yapana da gidilmez Yani şimdi kadın da jigolo ile aldatmış olsa adam jigolo bey işini yapmış canım olsun, demezAdı üstünde hayat kadını işini yapıyor aldatılma değil de cinsel arzularını o an gidermek olarakta görebilirsin ve geçmiş zaman 1 yıllık evlisin hayatını ona ve kendine karartmaktan başka bi işe yaramaz bu.. he evliyken yapsaydı çok farklı ama yazık adama bu kadar da zindan etmeyin hayatı, kendinize de.
Yemin ederim ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum belki yaşayan hislerimi anlama biri olur diye konuşmak istiyorum. 10 yıldır beraberdik ben asla bakmadım kimseye suan canım acıyorSiz onunla yaşadıysanız da yaptıysa pardon çok ayrı ben öyle düşünmemiştim ama şimdi yine de geçmiş zaman boşansanız bu sebepten bu hiç bişeyi düzeltmeyecek bence sakin bi şekilde kararınızı onun hal ve hareketlerine göre verin.
Sonucta evlıyken yapmamıs fazla buyutmeyın derım hata yapmış evet buyuk hata mıde bulandıırıcı ama unutmaya calısın evlıyken yapsa konsmaya bıle gerek yok dırek bosanın ama busekılde bence yazık olmasın derım ben
hı bide: baya böyle araştırılmış düşünülmüş gidilmiş. hani kabul edilir demiyorum ama sarhoşken bi barda biriyle öpüşmek fln değil bu.
iyi düşünmek lazım. ki büyük konuşmayayım ama bence ayrılık sebebi.[/QUOTE aynen sevgili kv ciğim :))
Bencede ayrılık sebebi.
Hayır ben konu sahibiyle uzun bi birliktelik ve yüzeysel olarak yaşanan şeyler olduğunu düşünüp bu yorumu yapmıştım ama sonra geri aldım zaten bu adama ne surat yapsa müstehak ama Boşanmaya gidicek kadar ağır değil.. yuva bu kolay yapılmıyorher işini yapana da gidilmez Yani şimdi kadın da jigolo ile aldatmış olsa adam jigolo bey işini yapmış canım olsun, demez![]()
Tek seferlikmiş yemin etti biri de bini de aynı yemin ederim bir defa hata ettim sen bana hep temizdin Allah cezamı verdi hastalık kaptım dedi o dönem ayrı şehirlerdeydik ikimizde çalışıyorduk ama her çift gibi normaldi kavgamız yoktu hiçbir sorun yokken olduNe zaman oldu o donem araniz nasildi? Size nasil yalan soyledi? Tek severlikmiydi.. Bence ayrı kal ondan aylarca da olur sadece bir kac haftada. Yaninda olunca seni ikna etmesi kolay olur. Sen ikna oldum sanirisin ama olmazsinda... Sonrasinda uzatma hataydi vsler gelebilir. Ama bi sure izole bir hayat yasarsan tartarsin olcersin bicersin. (tabi buna imkanim var mi bilmiyorim) Uzunn yillar birine emek verince insanin tek bir hataya bile tahammulu kalmiyor.
yuva tek başına yapılmıyor eş kişisi bu pisliği saklayarak baştan bozmuş zatenHayır ben konu sahibiyle uzun bi birliktelik ve yüzeysel olarak yaşanan şeyler olduğunu düşünüp bu yorumu yapmıştım ama sonra geri aldım zaten bu adama ne surat yapsa müstehak ama Boşanmaya gidicek kadar ağır değil.. yuva bu kolay yapılmıyor
ne hastalığı kapmışTek seferlikmiş yemin etti biri de bini de aynı yemin ederim bir defa hata ettim sen bana hep temizdin Allah cezamı verdi hastalık kaptım dedi o dönem ayrı şehirlerdeydik ikimizde çalışıyorduk ama her çift gibi normaldi kavgamız yoktu hiçbir sorun yokken oldu
BEn eşimle ilgili çoğu şeyi rüyamda gördüm bir gece içim yanarak uyandım aradım gece o zamanlar olmuş sonradan itiraf edince söylediVee en onemlisi nasil ruyanizda goruryordunuz ? Cidden hissediyoruz yaa
Hayır ben konu sahibiyle uzun bi birliktelik ve yüzeysel olarak yaşanan şeyler olduğunu düşünüp bu yorumu yapmıştım ama sonra geri aldım zaten bu adama ne surat yapsa müstehak ama Boşanmaya gidicek kadar ağır değil.. yuva bu kolay yapılmıyor
Hpv denilen siğilne hastalığı kapmış