- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
Yani bi kere yapmis onda da hastalik mi kapmis hem sizle de yapiyormus.Gercekten yazik sana.Git test yaptir."Kesinlikle ihmal edilmemesi ve hafife alınmaması gereken bir hastalıktır"yaziyor.
Aynen öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bi kere yapmis onda da hastalik mi kapmis hem sizle de yapiyormus.Gercekten yazik sana.Git test yaptir."Kesinlikle ihmal edilmemesi ve hafife alınmaması gereken bir hastalıktır"yaziyor.
çok dogru kredi kartlarım kazandigim dokuz bin tazminat beyfendinin önüne serildi artık nasıl bi salaksam simdi kimse kusura bakmasın o kadar göz yasımı o kadar aylarımı o kadar harcamamı emeğimi kimseye veremem ben adam ettim gel sen kullan diyemem ya adam olacak ya da adam o la cak ☺
Kesinlikle katılıyorum. Kandırılmışsınız! Sağlık şakaya gelmez, sağlığınızı böyle yalancı bir adama emanet etmemelisiniz. Bir kez olduğuna da hiç inanmadım. Bir tanıdığım karısını nisanliyken aldattı, evlendi aldatmaya devam etti, 5 yıl boyunca kadın duymazliktan gelerek gözünü kapatarak geçirdi ve sonunda çok kötü patladı, sinir krizleri geçirdi, kocasını işinden kovdurdu, ailesiyle ilişkisini bozdu kendisi de kliniğe yatırıldı. İkisinin de hayatı mahvoldu. Doğru kararı doğru zamanda verebilmek çok önemliGidip hastalık kapmış ve söylememiş. Umarım size de bulaştırmamıştır.
Gece gece midem ağzıma geldi ya. Bunu yapan birinin yüzüne iğrenmeden nasıl bakarsınız bilmiyorum.
Adam sizi sevse evlenmeden önce söylerdi bu durumu. O yüzden özürlere falan kanmayın. Gidip para verip cinsellik yaşayan biriyle ne işiniz olabilir? Bilseniz evlenir miydiniz gidip böyle bir şey yapan üstelik hastalık kapan biriyle? Resmen kandırılmışsınız.
Boşanmak istemiyorsunuz ama lütfen en azından burnunu sürtün yoksa sonra başa çıkamazsınız.
Bir kere olduğunu düşünüyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz demektir. Bir insanın bunu yapmayı ya midesi kaldırmaz ya da normal gelir ne var bunda der ve istedikçe yapar. Ağzından kaçırmış bir kere artık en az zararla kurtulmaya çalışıyor. Lanet olsun böyle insanlara.
Peki siz nasil itiraf ettirdiniz? Nasil ortaya cikti evlenmeden once yasanan bu olay?Gözümü kapatıyorum aklıma geliyor gözümü açıyorum beynimde dolanıyor düşünceler. Daha önce bilmezdim böyle birşeyi nasıl hissedildiğini önceden olsa da unutamıyorum ama aileme geri dönemem çıkmaza girdim
Parası varsa aldatsin sorun değil yani. Bu nasıl bir yaklaşım pes. Valla onun oniki bin maaşı da kendisi de yerin dibine Batsın der ayrilirdim. Çocuklara ahlaklı bir aile ortamı lazım paradan önce!İhanet hatadır kimi hatayı affeder önüne bakar kimi kaldıramaz durumu,ben yaşasam politik veririm kararımı. Maddi durumumu,çocuklarımı,yaşlarını herşeyi değerlendirirdim. Örneğin bi arkadaşım aldatıldı eşi yaklaşık 12bin lira bi maaş alıyor,çocuklarımın imkanını kimseye kaptırmam dedi ayrılmadı,bi başkası bekardı ayrıldı vs vs yani duruma göre çook değişir. Sizde durum ne hayatınız nasıl?
Siğil çıkınca anladımPeki siz nasil itiraf ettirdiniz? Nasil ortaya cikti evlenmeden once yasanan bu olay?
Bence fazla abartıyorsun.Evlenmeden önce olan birşey için bu kadar kendini neden paralıyorsun ki.Evliyken yaparsa düşün.boşuna üzme kendiniHenüz 1 yıllık evliyim daha önce böyle bir olayla karşılaşmadım dediğim gibi uzun yıllardır sevgiliydik. Öğreneli çok bir zaman geçmedi o günden beri yaşadığımı sanmıyorum
Sadece rapor yazmışlar benden kan tahliline kadar almışlardı onda test vs istememişler bile
Aldatma fln orasini konu sahibi bilir affeder sineye ceker veya affetmez ceker gider benim kafama takilan hastalik kapmis ve bile bile size de kaptirmis. deger verseydi size kiyamazdi ve soylerdi. hastalik kapmaniza izin vermezdi yani. cok zor bi durum Allah kolaylik versin.