Aldatılmışım

Peki maden gerçeği öğrendiğiniz de bosanmayacak yada üstünü kapatıp unutmayacaktnz neden öğrenmek için uğraşıp durdunuz? Ne oldu şimdi ne geçti elinize...

Hayır aksi gibi bi de adama yüz vermiş oldunuz "beni geçmişte aldattığını öğrendiğim halde seni terketmedim"...
Öncesinde "karımı aldatırsam beni terkedebilir" diye düşünen adam şimdi "bi kere affetti belki yine affeder" diye düşünmez mi ??

Ben olsam unutamam da affedemem de. Ömrümü böyle bi adamı affetmeye çalışirken kafayı yiyerek de tüketemem. Boşanırım. Net.

Peki maden gerçeği öğrendiğiniz de bosanmayacak yada üstünü kapatıp unutmayacaktnz neden öğrenmek için uğraşıp durdunuz? Ne oldu şimdi ne geçti elinize...

Hayır aksi gibi bi de adama yüz vermiş oldunuz "beni geçmişte aldattığını öğrendiğim halde seni terketmedim"...
Öncesinde "karımı aldatırsam beni terkedebilir" diye düşünen adam şimdi "bi kere affetti belki yine affeder" diye düşünmez mi ??

Ben olsam unutamam da affedemem de. Ömrümü böyle bi adamı affetmeye çalışirken kafayı yiyerek de tüketemem. Boşanırım. Net.[/QUO

Şuan sizin düşündüğünüz gibi sağlıklı baktığım söylenemez ama ben hayatım boyunca hep birşeyleri ortaya çıkarmakla uğraşıp durdum değiştiremiyorum huyumu belki benim gibi hisseden birileri konuşur anlatır diye sormak istedim. Evlenmeden önce ben asla durmam derdim kabullenmem derdim bunu paylaşınca etrafımda herkes aldatmayan erkek yok nişan öncesi olmuş geçmişe bakma dedi. Siz insanın içi içini nasıl yer bilirsiniz tabiki ama bir bakıyorum pişman ağlıyor yalvarıyor asla olmayacak diye sonra kendime bakıyorum unutmakta elimden gelmiyor. Öğrenmek için zorladım kendimi evet hakkınız var

Evlenmeden önce olmuş. Aranızda cinsellik var mıydı sevgili iken?
Yok ise normal karşılarım çünkü erkek milleti bir şekilde yapıyor yani.
Doğru mu,değil.ama yapıyorlar.

Onun çaresizliği elimi kolumu bağlıyor gidemiyorum gitsem ailem kabul etmez zaten ben kafayı yiyecrğim

Cins
Evlenmeden önce olmuş. Aranızda cinsellik var mıydı sevgili iken?
Yok ise normal karşılarım çünkü erkek milleti bir şekilde yapıyor yani.
Doğru mu,değil.ama yapıyorlar.
cinsellik vardı

Hastalık kapmışsa geçmiş olsun sizde de vardır. Test yaptırman lazım ama kesin vardır!
Kötüyü düşünmemeye çalışıyorum. Kültür farkı vardı ailem çok hevesli olmadı evlenmeme severek evlendik şimdi desem baba geri geleyim kötü şeyler olur

Tek seferlikmiş yemin etti biri de bini de aynı yemin ederim bir defa hata ettim sen bana hep temizdin Allah cezamı verdi hastalık kaptım dedi o dönem ayrı şehirlerdeydik ikimizde çalışıyorduk ama her çift gibi normaldi kavgamız yoktu hiçbir sorun yokken oldu
hastalık kaptığını biliyor ve size bu durumu açıklamadan evleniyor,pes .kendisi bu kaptığı hastalığı size bulaştıracağını bile bile sizden saklamış.

Kötüyü düşünmemeye çalışıyorum. Kültür farkı vardı ailem çok hevesli olmadı evlenmeme severek evlendik şimdi desem baba geri geleyim kötü şeyler olur

Şu durumda yeni olan birşey olmadığı için kafan karışıktır zaten. Evlendikten sonra yapmış olsa belki düşünmezsin. Zor bir durum birşey diyemiyorum. Boşan diyemem zaten ama dikkatli ol yeniden yapmasın.
Hastalık için de mutlaka testini yaptırmalısın.

Sonucta evlıyken yapmamıs fazla buyutmeyın derım hata yapmış evet buyuk hata mıde bulandıırıcı ama unutmaya calısın evlıyken yapsa konsmaya bıle gerek yok dırek bosanın ama busekılde bence yazık olmasın derım ben
Bu nasil bir kafa? Allah askina yaa
Ne fark ederr???? Ne degisiyo imza atincaaa? Adam seniii seviyorummm diyoooo ama sen onun hayatindayken gidip baskasiyla sevisiyorrr hemde hayat kadini
Yaa bu kadar da olmaz pesssss!!!!! Bu zihniyetlerle cocuk yetistirirsiniz vallahi yazikkkkk

Gidip hastalık kapmış ve söylememiş. Umarım size de bulaştırmamıştır.

Gece gece midem ağzıma geldi ya. Bunu yapan birinin yüzüne iğrenmeden nasıl bakarsınız bilmiyorum.

Adam sizi sevse evlenmeden önce söylerdi bu durumu. O yüzden özürlere falan kanmayın. Gidip para verip cinsellik yaşayan biriyle ne işiniz olabilir? Bilseniz evlenir miydiniz gidip böyle bir şey yapan üstelik hastalık kapan biriyle? Resmen kandırılmışsınız.

Boşanmak istemiyorsunuz ama lütfen en azından burnunu sürtün yoksa sonra başa çıkamazsınız.

Bir kere olduğunu düşünüyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz demektir. Bir insanın bunu yapmayı ya midesi kaldırmaz ya da normal gelir ne var bunda der ve istedikçe yapar. Ağzından kaçırmış bir kere artık en az zararla kurtulmaya çalışıyor. Lanet olsun böyle insanlara.

Eşimle uzun zaman sevgili olarak yaşadık sonunda evlendik ama evlenmeden önce beni bir hayat kadınıyla aldattığını öğrendim. Ölüm acısı yaşıyorum sanki içimden bir türlü çıkmıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Fikir almaya ihtiyacım var.
bende aynı duygular icindeyim hala sozlüyüz cok seviyorum onu ama o ihanetleri aklimdan cikmiyor bitirmekte istemiyorum cok seviyorum ama böyle de devam edemiyorum bazen sinirden sesim solugum kesiliyor ona belli etmemeye calisiyorum çunkü sürekli böyle mi devam edecek diyor ağlıyor üzmek istemiyorum ama acımasızca üzüp bi de yüzlü yüzlü konustugu gunleri beynimden silemiyorum paranoya oldum sürekli suphe sürekli bir daha aldatırsa ne yaparım düşüncesi güven kolay kazanilmıyor ama onsuzkende yapamıyorum ister alışkanlık de ister aptallik ister aşk de ister salaklık ama bilmiyorum onsuzken de mutsuzum onunlayken de mutsuzum Allahım o kadının canını öyle bir yaksın ki bi daha yapamasın kimseye bak gene sinir bastı oooof :(

İhanet hatadır kimi hatayı affeder önüne bakar kimi kaldıramaz durumu,ben yaşasam politik veririm kararımı. Maddi durumumu,çocuklarımı,yaşlarını herşeyi değerlendirirdim. Örneğin bi arkadaşım aldatıldı eşi yaklaşık 12bin lira bi maaş alıyor,çocuklarımın imkanını kimseye kaptırmam dedi ayrılmadı,bi başkası bekardı ayrıldı vs vs yani duruma göre çook değişir. Sizde durum ne hayatınız nasıl?
çok dogru kredi kartlarım kazandigim dokuz bin tazminat beyfendinin önüne serildi artık nasıl bi salaksam simdi kimse kusura bakmasın o kadar göz yasımı o kadar aylarımı o kadar harcamamı emeğimi kimseye veremem ben adam ettim gel sen kullan diyemem ya adam olacak ya da adam o la cak ☺

Eşimle uzun zaman sevgili olarak yaşadık sonunda evlendik ama evlenmeden önce beni bir hayat kadınıyla aldattığını öğrendim. Ölüm acısı yaşıyorum sanki içimden bir türlü çıkmıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Fikir almaya ihtiyacım var.
Evli değildiniz sonuçta cinsel hayatınız yoksa bekarken ihtiyaç olabilir ama şuan öyle bir şeyin asla affı olmayacağını sert bi şekilde anlat

Yani bi kere yapmis onda da hastalik mi kapmis hem sizle de yapiyormus.Gercekten yazik sana.Git test yaptir."Kesinlikle ihmal edilmemesi ve hafife alınmaması gereken bir hastalıktır"yaziyor.

Ben şunu merak ettim. Bu şüphe size nerden esti ? Evlenirken de bu şüphe ile mi evlendiniz?

Konuşurken işte aldatılan insan asla öğrenemez filan diyordu sözleri bazı şeyleri cagrıstırıyordu

Back
X