ALDATILMIŞIM...

Maalesef acı bır tecrubeyle bende bunu öğrenmiş oldum. Dilerim başka hiç bir kadın bunu hiç yaşamasın
Biliyorum zor, kiskanclik ve ihanet ikisini bi arada hissettin o an.. ama inanki gececek.. Rabbim oyle birini cikarsinki karsina iyiki boyle olmus diyesin.

Aldatilmanin sebeni niye ariyorsunuz ki. Aldatilmanin hangi gecerli sebebi olabilir sevilmemek disinda. Sorun sizin isiniz guzelliginiz kisiliginiz degil. Sevgili dediginiz sahis doyumsuz. Bazi erkeler firsat eline gectiginde dayanamaz aldatir bazilari da aldatmak icin kendileri firsat yaratir. Iste sizin sevgiliniz ikinci kisma giriyor. 3 yillik evliyim oncesi uzun yillar birlikteydik esimle. Bem esim beni aldatmaz cumlesini kuramam. Ona da derim ben babama guvenmem sen el oglusun sana mi guvenecegim diye.

Beni sevmemiş olduğunu kabullenmemek için kendime sebepler arıyorum sanırım, haklısınız ama o kadar çok sevıldıgımı hıssedıyordum ve sevıyordum ki kabullenemıyorum sanırım onun bir pislik olduğunu

Söylemek istemiyorsan soylemeyebilirsin kimseye aciklama yapmak zorunda değilsin bu devirde kimseye guvenilmiyor maalesef

Cevrene karsi yapamadik anlasamadik demek istemenin sebebi belki birgün barisma ihtimalini düşünmen. Zihninde alt metin olarak bunun yattığını düşünüyorum. Zor allah yardimcin olsubn. Ama her zaman sukret kurtuldun o pislikten.

Yoo aslında kesinlikle oyle bir şey değil, ben arkadaslarımın ikişkisine yorum yaparken bile allah hepınızın karsısında benimki gibi bırını çıkarsın vs derdım ornek verirdim bu yüzden

valla ben senin yerinde olsam aldattı derim herkes anlasın ne olduğunu yanlış tanımışsın olamaz mı ? senin aldatacak kadar karaktersiz demek saklama dua at bir senelikken çıkmış foyası ortaya iyi ki daha ileri gitmeden gördün

Maalesef iyiki dediğim şeye bakın ama evet haklısınız evli olabilirdim evladım olabilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…