ALDATILMIŞIM...

Maalesef acı bır tecrubeyle bende bunu öğrenmiş oldum. Dilerim başka hiç bir kadın bunu hiç yaşamasın
Biliyorum zor, kiskanclik ve ihanet ikisini bi arada hissettin o an.. ama inanki gececek.. Rabbim oyle birini cikarsinki karsina iyiki boyle olmus diyesin.

İnanın ki hayır hiç sorun yoktu kim tanıyorsa hayran kalırdı arkadaslarım evliliğe kesin gözüyle bakardı beni kısıtlayan eden biri de değildi nazımı niyazımı az olduğu halde bile alattan alan ailesine saygılı çevreye hayvanlara doğaya bana öyle biriydi bana oyle gelmezdi yanı sadece dedıgım gıbı bugun onu iyi tanıyan arkadasıma söyledim o bile o kadar üzüldü ağladı ki sevgilimi çok severdi, kendi ilişkisinde sorun olunca bizim yanımıza gelir bizden akıl alırdı vs vs. Gercekten bunu ben yaşadıysam bütün kadınlar yaşayabilirmiş demekki. Bu arada bende güzel denilecek bir kızım işim de var inanın nerden tutsam elimde kalıyor. Bana bu yaşattığının sebebini asla anlayamıyorum asla..
Aldatilmanin sebeni niye ariyorsunuz ki. Aldatilmanin hangi gecerli sebebi olabilir sevilmemek disinda. Sorun sizin isiniz guzelliginiz kisiliginiz degil. Sevgili dediginiz sahis doyumsuz. Bazi erkeler firsat eline gectiginde dayanamaz aldatir bazilari da aldatmak icin kendileri firsat yaratir. Iste sizin sevgiliniz ikinci kisma giriyor. 3 yillik evliyim oncesi uzun yillar birlikteydik esimle. Bem esim beni aldatmaz cumlesini kuramam. Ona da derim ben babama guvenmem sen el oglusun sana mi guvenecegim diye.

Aldatilmanin sebeni niye ariyorsunuz ki. Aldatilmanin hangi gecerli sebebi olabilir sevilmemek disinda. Sorun sizin isiniz guzelliginiz kisiliginiz degil. Sevgili dediginiz sahis doyumsuz. Bazi erkeler firsat eline gectiginde dayanamaz aldatir bazilari da aldatmak icin kendileri firsat yaratir. Iste sizin sevgiliniz ikinci kisma giriyor. 3 yillik evliyim oncesi uzun yillar birlikteydik esimle. Bem esim beni aldatmaz cumlesini kuramam. Ona da derim ben babama guvenmem sen el oglusun sana mi guvenecegim diye.
Beni sevmemiş olduğunu kabullenmemek için kendime sebepler arıyorum sanırım, haklısınız ama o kadar çok sevıldıgımı hıssedıyordum ve sevıyordum ki kabullenemıyorum sanırım onun bir pislik olduğunu

Söylemek istemiyorsan soylemeyebilirsin kimseye aciklama yapmak zorunda değilsin bu devirde kimseye guvenilmiyor maalesef

Cevrene karsi yapamadik anlasamadik demek istemenin sebebi belki birgün barisma ihtimalini düşünmen. Zihninde alt metin olarak bunun yattığını düşünüyorum. Zor allah yardimcin olsubn. Ama her zaman sukret kurtuldun o pislikten.

Cevrene karsi yapamadik anlasamadik demek istemenin sebebi belki birgün barisma ihtimalini düşünmen. Zihninde alt metin olarak bunun yattığını düşünüyorum. Zor allah yardimcin olsubn. Ama her zaman sukret kurtuldun o pislikten.
Yoo aslında kesinlikle oyle bir şey değil, ben arkadaslarımın ikişkisine yorum yaparken bile allah hepınızın karsısında benimki gibi bırını çıkarsın vs derdım ornek verirdim bu yüzden

1 yıllık ilişkimdi, kabul edemiyorum, hazmedemiyorum kavgamız olmazdı küs kalmazdık, saygısızlık asla olmadı, o kadar yoğundu ki duygularımız herşey çok güzeldi, etrafımızda ilişkimizi herkes biliyordu hani derler ya babana bile güvenme, işte o öyle bir doğruymuş ki.... evliliğe giden bir ilişkim vardı ya da ben öyle sanıyormuşum, aynı şehirdeydik hep görüşüyorduk haftada en az iki gün, dün şeytan dürttü bakmak istedim vodafonedan arama geçmişisine( güvensizlik yaşayacağım birşey olmadı bu güne kadar ama burdaki şeyleri okumaktan sanırım ya da belki içime doğdu gizlice aldım ama aptal ben şifreyi alırken bile baktından sonra itiraf edip özür dilemeyi düşündüm ona güvenmediğim için ortada bir şey yokken) eve geldim akşam baktım baya bir ay önce bir numarayla gece gündüz konuşmuş ekledim whatsappıma ve ne göreyim kızın biri ve ben tanımıyorum iş arkadaşı da değildi biliyorum sabahı nasıl ettim inanın bilmiyorum, ama yine de kondurmak istemedim açıklaması olsun istedim yalan olmasını isterdim. Sabah onlara gittim erkenden dayanamadım uyuyordu uyandı uzandı falan mayışıktı yani telefonundan numaraya baktım ve kızı erkek ismiyle kaydettiğini gördüm... O an gerçekten nefes alamadım lavaboya diye gittim arka balkona kızı aradım ve beni bilmediğini, eski sevgilisi olduğunu ıkı gun sadece gecen ay konuştuklarını öğrendim kapattım. 5 dakka falan ağzımı kapayarak ağladım sonra içeri girdim yapmadığını söyle deidm inkar etti durdu sonra itiraf etti kızı evine çağırmış gelmemiş kız, çok pişmanmış ağladı ama neye yarar ki bir anlık birşeymiş çok seviyormuş bunu böyle sevgi olur mu ya olur mu, Sonra sakinleştim zar zor ordan ayrılırken de bir daha beni arar mesaj atarsa uzaklaştırma vs çıkaracagımı söyledim ki, beni aramasın. Zaten kaybetmekten korksaydı benı boyle bir şey yapmazdı. Su mesajı bile ağlamaktan içim çıka çıka yazdım, nasıl toparlarım bilmiyorum öylr çok seviyordum güveniyordum ki, şu an da sadece teselli istiyorum binlerce teselli, kimseye diyemiyorum çevreme aldatıldım diyemiyorum anlaşamıyorduk vs diyeceğim. Benim herkese ornek gosterdığım insan bana bunu nasıl yaptı gerçekten kabul edemiyorum...
valla ben senin yerinde olsam aldattı derim herkes anlasın ne olduğunu yanlış tanımışsın olamaz mı ? senin aldatacak kadar karaktersiz demek saklama dua at bir senelikken çıkmış foyası ortaya iyi ki daha ileri gitmeden gördün

valla ben senin yerinde olsam aldattı derim herkes anlasın ne olduğunu yanlış tanımışsın olamaz mı ? senin aldatacak kadar karaktersiz demek saklama dua at bir senelikken çıkmış foyası ortaya iyi ki daha ileri gitmeden gördün
Maalesef iyiki dediğim şeye bakın ama evet haklısınız evli olabilirdim evladım olabilirdi..

Back
X