• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışımm kızlar naapmam lazım😞

Maksim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
22
-16
16
30
Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim

Çocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.

Yav 2 aylık evlilik, 1.5 aylık gebelik. İnsan15 günde burcunu öğrenemez adamın ne güvenmesi ne hatasızlığı. 😀

Benimde hayatım aşırı derecede aile ve toplum baskısı içermektedir
Aile ve toplum baskısını bu kadar dikkate alıyorsanız boşanmayacaksınız demektir. E o zaman konu kapanmıştır. Merak ettiğiniz sadece ileride tekrarlama ihtimaliyse tabii ki yine yapacak. Size düşkün falan değil, adam sadece uçkuruna düşkün. Siz de gerçekten memursanız acırım halinize. Ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar neyse de çalışıyorken bunu yiyip yutacaksanız, yenilerine çanak tutacaksanız bu duruma alışmaya bakın.

Adam nisanliyken sizle cinsellik yaşamıyordu büyük ihtimalle yaşamak için eskorta gitmiş, hastalık vs kapatınız mi o da belli değil .. şimdi ne olacak hamilesiniz cinsellik yasak olacak belki, belki siz istemeyceksiniz ne olacak bu adam yine giderse eskorta ay ne pis bisey ya

Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim

Cinsel hastalık bulaşma ihtimali yüksek. Madem affettiniz bu konuda dikkat edin

Maşallah hiç korunulmamış, büyük bir cesaretle hemen bebe yapılmış.
İnşallah bir hastalık kapıp size bulastirmamistir.

Kurtaj yaptir, hayatin kaymasin

Görücü usulü tanış, nişandan 6 ay sonra evlen, evlenir evlenmez bebek yap, ya hu insan bu kim, ne, nasıl birisi, biraz tanıyayım demez mi?
Konunun neresinden tutsan elinde kalıyor.
Evlenmek, özellikle de ebeveyn olmak için sınav şart!

Aile ve toplum baskısını bu kadar dikkate alıyorsanız boşanmayacaksınız demektir. E o zaman konu kapanmıştır. Merak ettiğiniz sadece ileride tekrarlama ihtimaliyse tabii ki yine yapacak. Size düşkün falan değil, adam sadece uçkuruna düşkün. Siz de gerçekten memursanız acırım halinize. Ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar neyse de çalışıyorken bunu yiyip yutacaksanız, yenilerine çanak tutacaksanız bu duruma alışmaya bakın.
Tabii ki boşanmayacak, biraz sonra da "kınayanın başına gelsin" diye bedduasını eder ve gider.

Cinsel hastalık bulaşma ihtimali yüksek. Madem affettiniz bu konuda dikkat edin
En doğru cevap bu, tebrikler arkadaşım. :KK52:
Konu sahibi boşanmayacağı ve doğum yapar yapmaz, kocişini evde tutabilmek için bir bebeği daha (hayatını karartmak üzere) aileye (!) dahil etme çalışmalarına başlayacağına göre, kocişi evden çıkarken cebine düzenli olarak kondom koyması ve kullanması konusunda da sıkı sıkı tembih etmesi lazım.

Görücü usulü 6 ayda evlendiğiniz biriyle paldır küldür niye çocuk yaparsınız. 🤦🏻‍♀️ Onu geçtim hadi affedeceksiniz, aileniz de boşanmanıza destek çıkmaz ne diye telefon kurcalarsınız? Bilmemek mutluluktur. Karıştırmayın, sorgulamayın madem. Başka da tavsiyem yok.

Dikkat et hastalık kapma , ben direk boşardım karakterime ters bi kere böyle şeyler..

Çocuk istemiyordum ama o çok ısrar etti bende kabul ettim çünkü yaşım 30 olmuştu millet zaten geç evlendim diye sakız yaptı ağzına resmen. Üstelik herhangi bir hatasını görmedim herşey çok güzel gidiyordu bir sorun çıkabliceğini hele hele aldatılmış olmak hiç aklımın ucundan dahi geçmedi.
2 ay her şey çok güzel olsun bir zahmet 😂

Back
X