• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmışımm kızlar naapmam lazım😞

Maksim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
22
-16
16
30
Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim

En doğru cevap bu, tebrikler arkadaşım. :KK52:
Konu sahibi boşanmayacağı ve doğum yapar yapmaz, kocişini evde tutabilmek için bir bebeği daha (hayatını karartmak üzere) aileye (!) dahil etme çalışmalarına başlayacağına göre, kocişi evden çıkarken cebine düzenli olarak kondom koyması ve kullanması konusunda da sıkı sıkı tembih etmesi lazım.
İlk çocuk eşinin aldatmasını engellemediği için 2. çocuğu da yapacaktır malesef. Böyle bir evliliği ancak çocuk kurtarır mantığı olan biri konu sahibi. O yüzden keşke sizin dediğinizi yapsalar :(

Çok

Olmaması gereken bir durum içinde bulunan birini yargılamak yerine öneride veya tvsiyede bulunacaksınız sizi dinlerim ama gerçekten yargı çekicek durumda değilim herşey oldu ve bitti artık geriye dönemem bana doğru tercihlerle bir gelecek lazım
Bu adamla pek parlak bir geleceğiniz olamayacak maalesef ...

2 aylik evlilikte gebelik....
daha birbirinizi tanimiyorsunuz, evlilik yasamadiniz, ayni evin icine yeni girdiniz bu ne hiz.
cocukta olunca ayrilamam diceksin.

30 yaşındaymış. elalem geç evlendin diye laf yapmış. O yüzden hemen çocuk yapmış

Slm kızlar 2 aylık evliyim eşimle görücü usülü tanıştık bir süre görüştük ve 6 Mart'ta nişan yaptık. Herşey çok iyiydi hiç şüphe etmemiştim ondan şeytan dürttü az önce telefonunu kurcaladım nişanlıyken yazın defalarca aldatmış beni eskortlarla filan o tarihteki konuşmalarımıza baktım wp tan ya arkadaşlarlayım demiş ya şarjm bitiyo demiş şimdi hep yanımda ama geçmişte aldatılmış olmak çok kötü bişey. Ayrılsam mı naapsam bir türlü karar veremedim çünkü şuan bir sorunumuz yok bana çok düşkün 7 24 yanımda ilerde tekrarlar diye çok korkuyorum Bu arada 6 haftalık hamileyim
Yani hamilesiniz geçmiş olsun üzmek istemem sizi.

Hayır öyle bir sorunum yok şuan çok şükür
Aldatıldığımı 1 saat önce öğrendim demişsiniz ama hastalık kapmadığınızdan da eminsiniz. Yazdığınız her şeyin troll olduğu çok belli, ha bir ihtimal gerçekse de sizin zaten boşanmaya niyetiniz yok. Çocuk doğunca bir çocuk daha yapın kız olursa eşinizin gittiği eskortların adını koyarsınız.

Back
X