olan olayı hep aynı andaymış gibi yaşamk depresyon belirtisiymiş..dra sorabilirsiniz..Bana diyorlar ki bak koçan seni seçti.ya kolundan tutup atsaydı kapıya.ya o kadını geçseydi..demek ki seni seviyor...
Bak çok düşman esin..hiç kimse böyle olmuyor.bu arada es zayıfladı.kimseyle konuşmuyor.basi hep yerde...bilmeyen kişiler bana veya birbirlerine soruyor ne oldu x e diye.
Yok seni seviyor...a birde belki bundan sonra daha mutlu olursunuz...
Kızlar kadına sunulan promosyonlara bakarmisiniz..
Nerdeyse iki rekat şükür namazı kıl diyecekler
Geldi.utandiysa eğer daha çok .
BuBakin bilmiyorum ne zamandir buraya ugramamissiniz, demek ki cidden bunalimdaydiniz.
Ancak artik buraya bile donduyseniz demek ki yardim cigliginiz bu, demek ki azicik da olsa toplandiniz, demek ki daha iyisiniz.
Birakin artik esiniz olacak adamin ve o kadinin yakasini.
Hicbir seyi tam manasiyla ogrenemeyeceksiniz.
Niye ogrenmeye calisip caninizi yakiyorsunuz?
Ne guzel bir hava.
Kalkin gezin evlatlarinizla.
Yemyesil oldu her yer, Allah size bugunluk de dunyanin butun nimetlerini sunmus.
Silkelenin artik!
Bu gun bende etrafima baktım.yatağa dustugumde kar yağıyordu.şimdi çiçekler açmış.ben çok kotuyum.hayat devam ediyor.ama hiç hevesim yok.
Bu olay mart ayında olmuştu.eşimle o ben duymadan önce ayrılmışlar ztn.esim ayrilmis.Watsaptan ben esim adıma konusmustum...ki kesiminde iki hafta önce benimle konuşmalarını birleştiğinde meydana çıkıyor ki ayrılmışlar.bunları ben mi yazıyorum diyirummmmdiyoki kendi kendi meOhh ii yapmşsn hak etmişti. Bundan sonra eşin ne yapacak çok merak ediyorum. Hala senin yanında mı olacak yoksa o kadını mı avutacak
Bu gun bende etrafima baktım.yatağa dustugumde kar yağıyordu.şimdi çiçekler açmış.ben çok kotuyum.hayat devam ediyor.ama hiç hevesim yok.
Sizin şu yazdıklarıkızla sanki yapmış gibi oldum.dr.gitmek için çıktım.eve zor attım kendimi..etrafımdaki hep anılarla dolu.o yüzden cikamiyorumDenediniz mi hic disari cikmayi?
Heves etmeseniz de zorlayin kendinizi.
Bakin nasil bosaltacaksiniz enerjinizi.
Ben sizin yerinizde olsam alirim evlatlarimi hadi derim yesilcamcilik oynayacagiz.
Kirlarda kosup agac aralarindan birbirimize bakacagiz, yuvarlanacagiz :)
Bana tac yapin papatyalardan cunku dunyanin en sansli annesiyim sizin sayenizde, derdim, tutar kollarindan gotururdum hem belki ucurtmalar ucururduk.
İyi gelecekse once bir mezarliga sonra da bir hastaneye ugrardim.
Asil dermansiz dert oralarda.
Azicik sukrederdim
Piril piril yavrularim var diye.
Bu simartan gunesi, kacirmayin.
İyi gelecek, deneyin.
Sizi iyi edecek sey caninizin parcalarinda.
Deneyin.
Ben avukatla görüştüğüm zmn.Bosanicam dediğim zamanlar agladi agladi...sonra sinir krizi geçirdi.bana dedi ki
Lisanında o.pumu olucan.Bosanicam onla bunlami birlikte olucan...çalışılan or.pumu olucan....
Peki namuslu olmak için insanın başında nikah şart mi...şartla sen nasıl orduda evliyken yaptın.
Yok kullarin hepsi öyleymiş....o da öyleydi.....kızlar benim bi arkadaşım var.dul.onunla konuşmamı istemiyor.neymiş ona ozenirmisim.aklımı celerlermiş..o arkadaşımı araştırmış.bulup konuşmak için.yok onun çocuğunu kacirtacaktim.sanki texas dizisi.
Sonra kendine gelince bunları seni kaybederim diye korktuğumuz söylüyorum.sen gidersen olurum ben diyor.
Ne yapayım.bunun için geldim buraya.elim kolum bağlı...bir odanın içinde....gitsem diyirummmmdiyoki.çocuklar....kalsam diyorum asla affetmdiyeceğim.iki taşın arasında kaldım...kocan hala seni tehdit edebiliyo sen ise onun düştüğü durumu ağlıyorsun öyle mi, kocana karşı çok merhametlisin ama 3.kişi olan o kadını güya rezil ettin afferim sana
kocan da akrabaların da beş para etmez, yakında senin de pul kadar değerin olmıcak tamam herkesin karakteri farklı farklı da bu kadarda değil be kardeşim bu ne acizlik mızmızlık
Ben avukatla görüştüğüm zmn.Bosanicam dediğim zamanlar agladi agladi...sonra sinir krizi geçirdi.bana dedi ki
Lisanında o.pumu olucan.Bosanicam onla bunlami birlikte olucan...çalışılan or.pumu olucan....
Peki namuslu olmak için insanın başında nikah şart mi...şartla sen nasıl orduda evliyken yaptın.
Yok kullarin hepsi öyleymiş....o da öyleydi.....kızlar benim bi arkadaşım var.dul.onunla konuşmamı istemiyor.neymiş ona ozenirmisim.aklımı celerlermiş..o arkadaşımı araştırmış.bulup konuşmak için.yok onun çocuğunu kacirtacaktim.sanki texas dizisi.
Sonra kendine gelince bunları seni kaybederim diye korktuğumuz söylüyorum.sen gidersen olurum ben diyor.
Ne yapayım.bunun için geldim buraya.elim kolum bağlı...bir odanın içinde....gitsem diyirummmmdiyoki.çocuklar....kalsam diyorum asla affetmdiyeceğim.iki taşın arasında kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?