ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

olan olayı hep aynı andaymış gibi yaşamk depresyon belirtisiymiş..dra sorabilirsiniz..

Ohh ii yapmşsn hak etmişti. Bundan sonra eşin ne yapacak çok merak ediyorum. Hala senin yanında mı olacak yoksa o kadını mı avutacak

Geldi.utandiysa eğer daha çok .

Daha önceki bir mesajınızda "çok merhametli" olduğunuz için eşinizin perişan hâline çok üzüldüğünüzü yazmışsınız. Size ihanet eden, asıl suçlu olan kişiye acıyıp, merhamet gösterebilirken onun kadar suçu olmayan birini rezil etmek, kötü hissettirmek için elinizden geleni yapmışsınız. Bu merhamet sisteminiz neden ters ve yanlış çalışıyor acaba?

Bu

böyle bi adam için ben olsam kılımı bile kıpırdatmam
bi de elin kadınlarına kadar gidicem falan. ne uğraşıyosun yatmışlar işte. otel için dedikleri bile tutmuyor.

Ohh ii yapmşsn hak etmişti. Bundan sonra eşin ne yapacak çok merak ediyorum. Hala senin yanında mı olacak yoksa o kadını mı avutacak
Bu olay mart ayında olmuştu.eşimle o ben duymadan önce ayrılmışlar ztn.esim ayrilmis.Watsaptan ben esim adıma konusmustum...ki kesiminde iki hafta önce benimle konuşmalarını birleştiğinde meydana çıkıyor ki ayrılmışlar.bunları ben mi yazıyorum diyirummmmdiyoki kendi kendi me

Bu gun bende etrafima baktım.yatağa dustugumde kar yağıyordu.şimdi çiçekler açmış.ben çok kotuyum.hayat devam ediyor.ama hiç hevesim yok.

kendine gel nice
Bırak kendi pisliğinde boğulsun
ya da affet ve unutmaya baştan başlamaya çalışın
böyle yaşanmaz

Ben hatirlayamadim sizi. Gecmis konulariniza da bakamadim. Burada yazilanlara gore yorum yapiyorum.
Once siz kendinize deger verin lutfen.
Neden kendinize eziyet ediyorsunuz? Hem uzuldum hem kizdim size.

Bu gun bende etrafima baktım.yatağa dustugumde kar yağıyordu.şimdi çiçekler açmış.ben çok kotuyum.hayat devam ediyor.ama hiç hevesim yok.

Denediniz mi hic disari cikmayi?
Heves etmeseniz de zorlayin kendinizi.
Bakin nasil bosaltacaksiniz enerjinizi.

Ben sizin yerinizde olsam alirim evlatlarimi hadi derim yesilcamcilik oynayacagiz.
Kirlarda kosup agac aralarindan birbirimize bakacagiz, yuvarlanacagiz :)

Bana tac yapin papatyalardan cunku dunyanin en sansli annesiyim sizin sayenizde, derdim, tutar kollarindan gotururdum hem belki ucurtmalar ucururduk.

İyi gelecekse once bir mezarliga sonra da bir hastaneye ugrardim.
Asil dermansiz dert oralarda.
Azicik sukrederdim
Piril piril yavrularim var diye.

Bu simartan gunesi, kacirmayin.

İyi gelecek, deneyin.
Sizi iyi edecek sey caninizin parcalarinda.
Deneyin.

Ben avukatla görüştüğüm zmn.Bosanicam dediğim zamanlar agladi agladi...sonra sinir krizi geçirdi.bana dedi ki
Lisanında o.pumu olucan.Bosanicam onla bunlami birlikte olucan...çalışılan or.pumu olucan....

Peki namuslu olmak için insanın başında nikah şart mi...şartla sen nasıl orduda evliyken yaptın.

Yok kullarin hepsi öyleymiş....o da öyleydi.....kızlar benim bi arkadaşım var.dul.onunla konuşmamı istemiyor.neymiş ona ozenirmisim.aklımı celerlermiş..o arkadaşımı araştırmış.bulup konuşmak için.yok onun çocuğunu kacirtacaktim.sanki texas dizisi.

Sonra kendine gelince bunları seni kaybederim diye korktuğumuz söylüyorum.sen gidersen olurum ben diyor.

kocan hala seni tehdit edebiliyo sen ise onun düştüğü durumu ağlıyorsun öyle mi, kocana karşı çok merhametlisin ama 3.kişi olan o kadını güya rezil ettin afferim sana

kocan da akrabaların da beş para etmez, yakında senin de pul kadar değerin olmıcak tamam herkesin karakteri farklı farklı da bu kadarda değil be kardeşim bu ne acizlik mızmızlık

Sizin şu yazdıklarıkızla sanki yapmış gibi oldum.dr.gitmek için çıktım.eve zor attım kendimi..etrafımdaki hep anılarla dolu.o yüzden cikamiyorum

pis rezil şerefsiz adam daha sana laf söylüyo sende dinliyosun

Ne yapayım.bunun için geldim buraya.elim kolum bağlı...bir odanın içinde....gitsem diyirummmmdiyoki.çocuklar....kalsam diyorum asla affetmdiyeceğim.iki taşın arasında kaldım...

Umarim bunlari esimin rezaleti diye dusunerek anlatiyorsunuzdur.

Ne siz julietsiniz ne esiniz romeo.
Birakin su dram dolu, aglamali, krizli aksiyonlu catismalarinizi ya hu.

Yani sanki ne bileyim cok abartilisiniz.

Önceki konunda ağır şeyler yazdım bazı arkadaşlar vay intihar eder şu bu dedi pişman oldum yazık dedim acıdım ama benim açıdığım kadar sen acımıyosun kendine

ne diyim bazı insanlar böyledir arabeskten beslenirler yapacak bişey yok 40 psikolog 50 psikiyatrist 60 aile terapisti gezsen sendeki bu ruh değişmez, sanki bi acı olsada doya doya çeksem demişsin de fırsat ayağına gelmiş gibi harbi çatlayana kadar acıya boğuyosun kendini ne diyim afiyet olsun

Ne yapayım.bunun için geldim buraya.elim kolum bağlı...bir odanın içinde....gitsem diyirummmmdiyoki.çocuklar....kalsam diyorum asla affetmdiyeceğim.iki taşın arasında kaldım...

nolmus çocuklara yaw boşanıp nafakanı alacaksın bitti gitti bi senmi varsın boşanan

Aldatmasaydı bile şöyle laflar eden adamla evli kalabilmek gerçekten ciddi bir çaba gerektirirdi.

Rezillik.

niceyi ilk konularda da çok taşlayan oldu, kötümser tutumundan dolayı.
ama ben hep amiyane tabirle "bekara karı boşamak kolay" diye düşünüp bu yönde bir tavır takınmadım. buraya geri gelmemenden boşandığını düşünmüştüm. Çünkü bu zor bir karar ve bunu başarmak için çok güçlü olmak gerek hele ki arada çocuklar varsa...
ama geri geldiğine göre ya sevgin hala bitmedi, ya da boşanmak istemiyorsun. yardım istiyorsun. ama biz sana ancak tavsiye verebiliriz. çoğumuz da yaşamadığımız için ne kadar işe yarar bilemem.
ama şunun faydası olacağına eminim.
evliliğini bitirmek istemiyorsan sabırlı ol ve yeni aksiyonlara girme. sonradan pişman olabilirsin, senin ve ailen için kötü sonuçlar doğurabilir.

yine de şunu unutma; burada kimse sana sakın boşanma demez. Çünkü anlattığın kadarıyla eşin yaptığını bir hata olarak görmüyor aksine Kendini güçlü seni ezik görüyor. Böyle bir karakteri affetmek doğru mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…