- 22 Kasım 2010
- 11.297
- 20.220
- 598
sordum cnm.ilk gunler affederdimm.cunku seni cok seviyorum dedi...affederdim askim dedi..simdi affetmezdim.kadin baska erkek baska diyor.o kadin icin o.puuu diyor.kendi neymis merak ediyorumtek bir şey sormalıydın kocana: ben seni aldatsaydım sen de affeder miydin?
bu aldatma işini neden erkek yapınca affedilebilme ihtimali konuşuluyor da kadınınki konuşulmuyor??? zerre anlamıyorum. anlamayacağım.
Bu adam için değer mi ?Sorduum
sordum cnm.ilk gunler affederdimm.cunku seni cok seviyorum dedi...affederdim askim dedi..simdi affetmezdim.kadin baska erkek baska diyor.o kadin icin o.puuu diyor.kendi neymis merak ediyorum
Allahin ayetinde bile erkek kadinzinada esittir .sadece bekar evli fark ediyor..yok diyor.kadina daha fazla ceza erkege daha az diyor.ayeti inkar ediyor...dusunun bu mantigi.nerdeyse yapttigindan dolayi tebrik bekliyor.
Halen kabul edemiyorum ki...bu gun ruyamda kaslarimi dokulmus gordum.tabirlere baktim diyor ki evliyseniz bosanmaya delalettir.bende bu gun toplanip aileme gidecektim.oglumun maci vardi oraya gittiler.sustum.Bir sekilde ayrilmamissin. Bunu basina Gelen
Bilir elbet.
Madem kaldin ozaman hayati kendinede, cocuklarinada
Zehir etme. O cpcuklarinda psikolojilerini bozma.
Topla kendini artik.
Sorduum
sordum cnm.ilk gunler affederdimm.cunku seni cok seviyorum dedi...affederdim askim dedi..simdi affetmezdim.kadin baska erkek baska diyor.o kadin icin o.puuu diyor.kendi neymis merak ediyorum
Allahin ayetinde bile erkek kadinzinada esittir .sadece bekar evli fark ediyor..yok diyor.kadina daha fazla ceza erkege daha az diyor.ayeti inkar ediyor...dusunun bu mantigi.nerdeyse yapttigindan dolayi tebrik bekliyor.
Bogurtlenkusu nasilsin.ayni tas ayni hamam.olaylar hicte ic acici degil.cunku ben kararsizim.ne yapmam gerektigini kestiremiyorum.Hoş geldin nice, arada cidden merak ediyordum kadın ne yaptı etti diye.
Neler oldu?
mfa degil cnm.sadece onun soyledigini sizlerle paylasmak adina yazdim.keske oldurse.Böyle iğrenç bir düşünce yapısı olan rezil bir adam boşanırsak kendimi öldürürüm dediğinde nasıl umrunuzda olabiliyor? Öldüreceğini hiç sanmıyorum ama çok iyi olurdu, yaşaması tamamen oksijen israfı. Onun yerine siz kendinizi yavaş yavaş öldürüyorsunuz farkında mısınız? Hem de çocuklarınızın geleceğiyle birlikte.
Sorduum
Keske sizingibi cesaretli olsam...Böyle bir adamla aynı evde nasıl kalabiliyorsunuz?
Yeter bu kadar söylenme, sızlanma, öldürmeler, öldürmemeler.
Konuştuğunuzun milyonda biri kadar eyleme geçseydiniz şu an herkes daha mutluydu.
Neymiş affetmem diyenler daha çok affediyormuş.
Sızlanmak için bahane arıyormuşsunuz, buldunuz resmen. Alın evliliğinizi sarılıp yatın o halde. Sizin gibi kadınlar yüzünden tüm kadınlar boşanmayı ölüm sanıyordu bir zamanlar.
Biraz gurur yeter her şey için.
Umuru
mfa degil cnm.sadece onun soyledigini sizlerle paylasmak adina yazdim.keske oldurse.
Keske sizingibi cesaretli olsam...
Simdi onu cagirip konusup gitmek istiyorum.Ya adam sizi aklınıza gelebilecek her şekilde aşağılıyor, siz cesaretten bahsediyorsunuz.
Cesaret gerekmiyor böyle bir adamı bırakmak için. Mide yeterli gelir.
Simdi onu cagirip konusup gitmek istiyorum.
Simdi onu cagirip konusup gitmek istiyorum.
Eger son karariniz bosanmak degilse, yine sizi caydiracaksa, dayanamayip donecekseniz ne kendinize ne cocuklariniza bir aksiyon daha yasatmayin bosuna.Simdi onu cagirip konusup gitmek istiyorum.
Sorduum
bana dedi ki
Lisanında o.pumu olucan.Bosanicam onla bunlami birlikte olucan...çalışılan or.pumu olucan....
Peki namuslu olmak için insanın başında nikah şart mi...şartla sen nasıl orduda evliyken yaptın.
Yok kullarin hepsi öyleymiş....o da öyleydi.....kızlar benim bi arkadaşım var.dul.onunla konuşmamı istemiyor.neymiş ona ozenirmisim.aklımı celerlermiş..o arkadaşımı araştırmış.bulup konuşmak için.yok onun çocuğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?