esim In pişman olup olmaması beni hiç ilgilendirmiyor.ben halen en hastayım.bu benim taşımamız geldi bu ne.benim kocam mi yaptı bunu.....daha neler neler arkadaşım.bosanicakmiyim.yoksa onu yok sayıp çocuklar için devamlı edicem.yok saymak nereye kdr.sonuçta i bu sefer şikayet edip istekler sunacak.hep huzursuz bir ev...ne kötü dimi insanın sevdiği kocası nasılda mahvediyor her şeyi.sadece ben olsam.iki de çocuk.niceyi ilk konularda da çok taşlayan oldu, kötümser tutumundan dolayı.
ama ben hep amiyane tabirle "bekara karı boşamak kolay" diye düşünüp bu yönde bir tavır takınmadım. buraya geri gelmemenden boşandığını düşünmüştüm. Çünkü bu zor bir karar ve bunu başarmak için çok güçlü olmak gerek hele ki arada çocuklar varsa...
ama geri geldiğine göre ya sevgin hala bitmedi, ya da boşanmak istemiyorsun. yardım istiyorsun. ama biz sana ancak tavsiye verebiliriz. çoğumuz da yaşamadığımız için ne kadar işe yarar bilemem.
ama şunun faydası olacağına eminim.
evliliğini bitirmek istemiyorsan sabırlı ol ve yeni aksiyonlara girme. sonradan pişman olabilirsin, senin ve ailen için kötü sonuçlar doğurabilir.
yine de şunu unutma; burada kimse sana sakın boşanma demez. Çünkü anlattığın kadarıyla eşin yaptığını bir hata olarak görmüyor aksine Kendini güçlü seni ezik görüyor. Böyle bir karakteri affetmek doğru mu sence?
bu arada en merak ettiğim şey. çocuklar ne durumda?
evet hatırlıyorum. değişik bi psikolojide. acıyı ne kadar dibinde yaşayabilirim diye deniyor heralde. olan çocuklara oluyor.çocuklar ne durumda olacak geçen konuda çocuklarımı da kendimi de öldürcem diyodu şaka gibi, çocuklarıma kurban ederim ben öyle adamı be
evet hatırlıyorum. değişik bi psikolojide. acıyı ne kadar dibinde yaşayabilirim diye deniyor heralde. olan çocuklara oluyor.
bu adamdan ne köy olur ne kasaba. nice i ikna edebilmek için yer yer sinir krizi geçiriyor zaman zaman tehdit ediyor. boşanan kadınlara o... diyor. çocukları vermem diyor. ve nice bu adama merhamet edebiliyor.
onlardan hiç bahsetmiyorkibu arada en merak ettiğim şey. çocuklar ne durumda?
merhametten değil..yeni bir hayat kurmanın korkusu,etraf çevre vs..ben sağlılklı düşündüğünü sanmıyorum arkadaşın fazla uç noktada yaşıyor üzüntüsünü..evet hatırlıyorum. değişik bi psikolojide. acıyı ne kadar dibinde yaşayabilirim diye deniyor heralde. olan çocuklara oluyor.
bu adamdan ne köy olur ne kasaba. nice i ikna edebilmek için yer yer sinir krizi geçiriyor zaman zaman tehdit ediyor. boşanan kadınlara o... diyor. çocukları vermem diyor. ve nice bu adama merhamet edebiliyor.
Hayir Tabikide.bilsem ki ben gidince öldürecek bir dk.durmam.neden durduğumu da bilmiyorum.bu gun eşyalarımı toplayıp gitmek istedim.peki gidince pişman olurmuyum..tıpış tıpış donermiyim geriye.yada bitirbilirmiyim.of çok dardayım.şimdi bu adam kendimi öldürücem dedi diye mi aynı evdesin ayrılmıyorsun?
eğer öyleyse 1 dk durma öldüreceğini hiç mi hiç sanmıyorum ama öldürürse de senin hayrına olur
bir pislikten kurtulursun
Cocuklarim Tabikide mutsuz.ilk zamanlarda oğlumu okula bırakerken babasına baba bizi bırakıp gidicenmi mi demiş.esim de eve geldi agladi.oglum bana bunu soyledi.kızım da her gun soruyor anne bariştınız mi ne olacak...bosan anne çünkü sen unutmasın. Diyor.onlardan hiç bahsetmiyorki
merhametten değil..yeni bir hayat kurmanın korkusu,etraf çevre vs..ben sağlılklı düşündüğünü sanmıyorum arkadaşın fazla uç noktada yaşıyor üzüntüsünü..
artık çocuklar bile bişey olsunda ne olursa olsun durumuna gelmiş.Cocuklarim Tabikide mutsuz.ilk zamanlarda oğlumu okula bırakerken babasına baba bizi bırakıp gidicenmi mi demiş.esim de eve geldi agladi.oglum bana bunu soyledi.kızım da her gun soruyor anne bariştınız mi ne olacak...bosan anne çünkü sen unutmasın. Diyor.
Mahvetti bizi.dilerim hiç gülmez yuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?