ALDATILMISTIM...BEN NICE1985....KIZLAR SIZE IHTIYACIM VAR.

Yaw kocan farkında misin seni iğrenç şeylerle tehdit ediyor bosanip o...pu mu olacaksın diyor zihniyetine tukurdugum ...

Bu adamın karakteri aha bu ! Ederi bu kadar..

Sittin sene ağlasa ne fayda istedigi olmayınca utanmadan sana hakaret edip kendini oldurmekle tehdit ediyor hoş o da yalan yahu bu adamların canlari kiymetlidir hiç kiyar mi pis canına

Pişman olmuş adam böyle mi yapar bu bildiğin aba altından sopa gösterip duruyor pis karaktersiz

O mu öldürcek kendisini
Yapma lütfen
Çek git onun yanindan
En fazla nasıl öldüğünü izlersin

Olanlar oluyor..yasananlar yasaniyor.
Derin bir nefes alip silkelenin.
Yeni bir hayata basliyacagim diye niyet edin.
Kendinizi yipratmayin.
Cunku siz ha yipranmissiniz ha yipranmamissiniz degisen bir durum yok. Farkinda misiniz?
O yüzden cocuklarinizi düsünerek yipranmamaya calisin.
Acinizi yasamayin demiyorum yasayin. Ama en azindan metanetli olmaya calisin az cok.

Aldatilmayi kendinize yediremiyorsaniz bosanacaksiniz.
Yediren yoktur demeyin. Var.
Ama siz yapamiyorsunuz..kendinizi ve cocuklarinizi üzüyorsunuz.
Herseyin bir hayiri vardir. Ilk önce olanlari kabul edin. Sonra cözüm bulun.

Hakkinizda hayirlisi olsun

Öldürsün boşver bırak git
Yoksa sen öleceksin sinirden stresten
Çocuğun varsa evladını düşün
Kim bilir ne üzülüyordur annesi bu halde diye
Bu arada bir not: yüzde yüz eminim ki kocanız kendini öldürmeyecek. Yoksa aldatmazdı

Ben demiştim demekten nefret ederim ama ben demiştim nice1985 bu adamı boşamayacak diye... Arkadaşım sen ölene kadar bu adamı çekeceksin. Türlü bahaneler bulacaksın ama yine de ayrılmayacaksın. O yüzden burda konu açman, ağlaman bir ile yaramıyor. Burda biz konuşuyoruz anlatıyoruz, ikna ediyoruz sonra sen dönüp kocana bakıyorsun ve vazgeçiyorsun boşanmaktan. Bu şekilde bir yere varamazsın.

esim In pişman olup olmaması beni hiç ilgilendirmiyor.ben halen en hastayım.bu benim taşımamız geldi bu ne.benim kocam mi yaptı bunu.....daha neler neler arkadaşım.bosanicakmiyim.yoksa onu yok sayıp çocuklar için devamlı edicem.yok saymak nereye kdr.sonuçta i bu sefer şikayet edip istekler sunacak.hep huzursuz bir ev...ne kötü dimi insanın sevdiği kocası nasılda mahvediyor her şeyi.sadece ben olsam.iki de çocuk.

nice sen bu adamdan boşanmayacaksın belliki. o zaman daha fazla eşeleyip yeni rezillikler öğrenmek neden? madem oda çok üzüldü çok pişman çok zayıfladı gören x e ne oldu diye soruyor. o zaman affet. bu aldatma olayını unutmaya çalış. niye kendini çıkmazlara sokup eziyet ediyorsun.

şimdi bu adam kendimi öldürücem dedi diye mi aynı evdesin ayrılmıyorsun?

eğer öyleyse 1 dk durma öldüreceğini hiç mi hiç sanmıyorum ama öldürürse de senin hayrına olur

bir pislikten kurtulursun

çocuklar ne durumda olacak geçen konuda çocuklarımı da kendimi de öldürcem diyodu şaka gibi, çocuklarıma kurban ederim ben öyle adamı be
evet hatırlıyorum. değişik bi psikolojide. acıyı ne kadar dibinde yaşayabilirim diye deniyor heralde. olan çocuklara oluyor.

bu adamdan ne köy olur ne kasaba. nice i ikna edebilmek için yer yer sinir krizi geçiriyor zaman zaman tehdit ediyor. boşanan kadınlara o... diyor. çocukları vermem diyor. ve nice bu adama merhamet edebiliyor.

sözün bittiği yer reenkarnasyona inanıyo zarar bu dahaki hayatımda mutlu olurum mantığı

merhametten değil..yeni bir hayat kurmanın korkusu,etraf çevre vs..ben sağlılklı düşündüğünü sanmıyorum arkadaşın fazla uç noktada yaşıyor üzüntüsünü..

Hayir Tabikide.bilsem ki ben gidince öldürecek bir dk.durmam.neden durduğumu da bilmiyorum.bu gun eşyalarımı toplayıp gitmek istedim.peki gidince pişman olurmuyum..tıpış tıpış donermiyim geriye.yada bitirbilirmiyim.of çok dardayım.

onlardan hiç bahsetmiyorki
Cocuklarim Tabikide mutsuz.ilk zamanlarda oğlumu okula bırakerken babasına baba bizi bırakıp gidicenmi mi demiş.esim de eve geldi agladi.oglum bana bunu soyledi.kızım da her gun soruyor anne bariştınız mi ne olacak...bosan anne çünkü sen unutmasın. Diyor.

Mahvetti bizi.dilerim hiç gülmez yuzu.

merhametten değil..yeni bir hayat kurmanın korkusu,etraf çevre vs..ben sağlılklı düşündüğünü sanmıyorum arkadaşın fazla uç noktada yaşıyor üzüntüsünü..

merhamet değil zaten orası kesin cry. anı anını tutmuyor. bi karar alıyor hoopp en ufak söylenenden etkilenip değiştiriyor. merak ediyorum mutluyum dediği zamanlarda kendi isteyerek kararlar alıp uyguluyor muydu yoksa hep başkalarının dediğini mi yaşadı şimdiye kadar?

o zmanlar konu açtığında kesin boşanacağım dedi yapmadı. yarın psikologa gidiyorm dedi yapmadı. gitmiyor barışmıyor unutmuyor affetmiyor. eee nereye kadar?

artık çocuklar bile bişey olsunda ne olursa olsun durumuna gelmiş.

985, post: 41002249, member: 588770"]Cocuklarim Tabikide mutsuz.ilk zamanlarda oğlumu okula bırakerken babasına baba bizi bırakıp gidicenmi mi demiş.esim de eve geldi agladi.oglum bana bunu soyledi.kızım da her gun soruyor anne bariştınız mi ne olacak...bosan anne çünkü sen unutmasın. Diyor.

Mahvetti bizi.dilerim hiç gülmez yuzu.[/QUOTE]
Çocuklarınızın gözünde ne durumdasınız farkında mısınız? Böyle mi örnek oluyorsunuz çocuklarınıza? Onların gözünde evlilik hayatı nasıl farkında mısınız? Kız olan belki yuva kurmaktan aldatılmaktan korkacak, ,güvensiz olacak; erkek olan belki tam tersi aman aldatmak yanına kar kalıyo nasılsa diye çapkın bir erkek olacak. Öyle yok yani üç ay yataklara düşüp hasta olup ağlayıp sızlamak. Siz sadece eş değil annesiniz de. Şimdi o yataktan kalkıp ya evi terk edeceksiniz ya da yine o yataktan kalkıp her şeyi içinize atıp unutmuş gibi yapıp hayatınıza devam edecek çocuklarınıza sarılacaksınız. Ama o yataktan kalkmak zorundasınız. Ben sizin yerinize olsam çocuklar için o adamı bırakır giderdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…