- 28 Ağustos 2016
- 56
- 136
- 93
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
eee oonlar ne oldu evlendiler mi?Ben pembe pembe hayaller kurarken meğer öte tarafta neler oluyormuş. Bi insan kendine bunu nasıl yedirebilir ki ? Tamam aldattın da kendine nasıl yakıştırdın, yedirdin ??
İlk aşk . Yıllarca süren suskunluktan sonra bi cesaret itiraf ettim aşkımı . Duygularımın karşılıklı olabileceğine inandırıldım. Bulutlar üzerinde geçen mutlu günler.. Sonra ne mi oldu ? Arkadaşım tatlı kız, benim gibi saf kız, sohbet ediyoruz. Bana çok güzel giden ilişkisinden bahsediyor. Okul bitince evleneceklermişBen de çok mutluyum diyecek oldum ki bana sevgilisinin kim olduğu söyledi. O an yemin ederim ki kalbime yumruk atmış gibi oldu. Ama onun ışıl ışıl gözlerine kıyamadım. Hiçbirşey söylemeden kalktım masadan. Aradım onu neden diyebildim sadece neden yaptın
Cevap : Aptalca birşeydi
Türkiye nin en kalabalık meydanlarından birinde yürüyerek bağıra bağıra ağladım. Olayı trajik hale getirmek için söylemiyorum ama o an canım çok yanıyordu. İnsanlar yardım etmeye çalışıyordu.
Sonra ağır bi bunalım ardından güven sorunu vs. vs.
Yok evlenmedilereee oonlar ne oldu evlendiler mi?
iyi bari buda iyiYok evlenmediler
Geçti şükürOww cok kotu olmus. Gecmis olsun.
Belki bir gün yaptıklarını o da düşünür bilmemAynı durumu bende yaşadım. İlk aşkımdi ilk heyecan. İlk önce ondan nefret ettim ama sonra notrlestim artık nefret beni yıprattı sadece ona bişey yapmadı bunu anladım :)
Kızın haberi yoktu ki o da mağduriyi bari buda iyi
İlk akşamı anlatayım önceOfff bu ne ya nasl geçti kurban oluyım nasıl atlattın ya((
Bende aldatıldım canım nasıl bok bişey olduğunu çok çok iyi biliyorım ilk gece aldığım nefes ciğerimi yakıyodu, her mefes alışımda canımın nasl bu kadar yanabildiğini düşündüm korkunçtu.. pehhİlk akşamı anlatayım önce
Eve vardım odama girdim dizlerimin üstüne çöktüm kardeşim geldi içeri ,sadece sarılabildim ona. Hiçbirşey demededim o da sormadı . Onun omzunda ağladım
Yıllarca mı nasıl yani kimseyle olmadımı yeniden sevip sevilmedin mi mutlu olmadın mı, e biz kendimizide burdakileride böyle teselli edip duruyoruzVe tabi yıllarca kimseye güvenemedim. Hep birşey aradım. İnanmış gibi yaptım. Ama kimseye inanmadım
Daha yeniymiş canım. Şu an nasılsınBende aldatıldım canım nasıl bok bişey olduğunu çok çok iyi biliyorım ilk gece aldığım nefes ciğerimi yakıyodu, her mefes alışımda canımın nasl bu kadar yanabildiğini düşündüm korkunçtu.. pehh
.. 2 ay oldu daha
Çok net bok gibi afedersin..Daha yeniymiş canım. Şu an nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?