- 28 Ağustos 2016
- 56
- 136
- 93
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
Evet yıllar geçti. Aşağı yukarı 6 ,7 yıl ...Yıllarca mı nasıl yani kimseyle olmadımı yeniden sevip sevilmedin mi mutlu olmadın mı, e biz kendimizide burdakileride böyle teselli edip duruyoruz
İyi ol.. Geçiyor .. Canının yarısını bulunca tabiÇok net bok gibi afedersin..
Yani yeniden bi düzen kuramamak Allah korusun ya neden böyle oldu ki, ölüme bile alışıyo insanEvet yıllar geçti. Aşağı yukarı 6 ,7 yıl ...
Sevgim bitse bi kurtulucamda ne lanet bişeymiş..İyi ol.. Geçiyor .. Canının yarısını bulunca tabi
Kimse girmedimi hayatına, o pislik napıyor peki. Onlara bi bok olduğu yok zaten yapanın yanına kalıyoBi de o var tabi. O acıya rağmen onunla olmayı istemek
Evliyim mutluyum .. O ne mi yapıyor.. Amaçsız yaşıyor mantık evliliği yapacakmış öyle duydum. Ama sonuçta gerçekten birini sevebilmek sevilmek çok güzelKimse girmedimi hayatına, o pislik napıyor peki. Onlara bi bok olduğu yok zaten yapanın yanına kalıyo
Dilerim bir gün sende mutlu olabilirsinKimse girmedimi hayatına, o pislik napıyor peki. Onlara bi bok olduğu yok zaten yapanın yanına kalıyo
Kiz dogruyumu ogrendi? Neden evlenmediler?Yok evlenmediler
Ya onunla da ciddi düşünmüyormuş ki zaten. Bi süre sonra onlarda ayrılmıştıKiz dogruyumu ogrendi? Neden evlenmediler?
Ya onunla da ciddi düşünmüyormuş ki zaten. Bi süre sonra onlarda ayrılmıştı
Nasıl ya evli misin yani e o zaman neden bu konuyu açtın?Evliyim mutluyum .. O ne mi yapıyor.. Amaçsız yaşıyor mantık evliliği yapacakmış öyle duydum. Ama sonuçta gerçekten birini sevebilmek sevilmek çok güzel
Olay 2006 2007 gibi olmuştu.. Arkadaş olduğumuzu bilmiyordu. Sadece tesadüf oldu. Kıza kıyamadım ki birşey diyeyim öyle iştahla anlatıyordu kiBu olay ne kadar süre önce oldu. Birde bu herif sizin arkadaş olduğunuzu biliyor muydu yoksa tesadüf müydü? Birde ilk aşkışınızın sizi arkadaşınızla aldattığını duyunca ilk tepkiniz arakadaşınıa kıyamadığınıdan bir şey söylememek mi oldu? Ben olsam mekanı dağıtırdım..
Hani burda hep diyorlar ya aldatıldım.. Ben de geçiyor demek istedim o kadarKonu sahibesi şu an ne diyeyim sana bilmiyorum ..
Durdun durdun aklına mı geldi ?
Evlenmişsin, barklanmışsın.
Ya sabır ya selamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?