Aldatılmıştım... Dehşet acı vericiydi

Kimse girmedimi hayatına, o pislik napıyor peki. Onlara bi bok olduğu yok zaten yapanın yanına kalıyo
Evliyim mutluyum .. O ne mi yapıyor.. Amaçsız yaşıyor mantık evliliği yapacakmış öyle duydum. Ama sonuçta gerçekten birini sevebilmek sevilmek çok güzel

Bu olay ne kadar süre önce oldu. Birde bu herif sizin arkadaş olduğunuzu biliyor muydu yoksa tesadüf müydü? Birde ilk aşkışınızın sizi arkadaşınızla aldattığını duyunca ilk tepkiniz arakadaşınıa kıyamadığınıdan bir şey söylememek mi oldu? Ben olsam mekanı dağıtırdım..

Ben olsam ikisini de hayatımdan tamamen çıkarırdım.
Böyle bi durumda şu masum , şu suçlu umrumda bile olmazdı..
Ha kıza iyilik et, anlat ama .

Evlenmesin bu puştla.

Geçmiş olsun arkadaşım...

Her konuda "ikinci kadin"in adam ayarttigi aslinda adamin sevdiğini ama o o... kadina aldandigini yazanlara da kapak olsun bu konu.

Yani neymiş (2. kadin bilerek aldatsa suclu tabi ki) suçun en büyüğü adamdaymis. 2 kiz da masum. Seref yoksunluğu, adilik, igrenclik aldatandaymis.

Olay 2006 2007 gibi olmuştu.. Arkadaş olduğumuzu bilmiyordu. Sadece tesadüf oldu. Kıza kıyamadım ki birşey diyeyim öyle iştahla anlatıyordu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…