Aldatılmıştım... Dehşet acı vericiydi

Peki nekadar daha ciktilar sen asil gercegi ogrendiginden sonra, hic aklina gelmedimi kiza adamin ne mal oldugunu anlatmak?
Hatırlamıyorum ki ne kadar çıktıklarını . Ayrıca söyleseydim kızda aynı şeyi yaşasaydı daha mı iyi olurdu bilmem. Ben onlara bi şans verdim çekildim

Aldatılmak ve ilginç olan bu konun bayağı eskiye dayanıyor olması.

Niyetiniz kötü değil belki fakat bunu ilk mesajda ayrıntılı olarak yazsaydınız.

Aldatıldım ama 6 -7 yıl önceydi. Şimdi evli ve mutluyum.
Aldatılan arkadaşlar her şey geçiyor.

Ben şunları şunları yaptım ve daha iyi unuttum gibisinden.
Destek olmak konusunda hiçbir yazınız yok. Ancak geçiyor demek için açtım diyorsunuz.
Ne diyelim ki şimdi.

Keşke sadece aldatılanlar okusun yazsaydınız.

Evli bir insan için böyle bir konu açmak, eski duyguları yaşamak bana anlamsız geldi.

Hatırlamıyorum ki ne kadar çıktıklarını . Ayrıca söyleseydim kızda aynı şeyi yaşasaydı daha mı iyi olurdu bilmem. Ben onlara bi şans verdim çekildim

Neyin sansi? Farkedemedinmi o pislikten kimseye bi hayir gelmiycegini? Keske sen uzerine duseni yapip soyleseydin snra yine istersen kendilerine biraksaydin.

Üzgünüm gerçekten .. Tamamen yanlış anlaşıldı. Yalnız şu an aldatıldım diyenlere sizi anlıyorum demek istedim. Ve bir gün geçebileceğini

Olay 2006 2007 gibi olmuştu.. Arkadaş olduğumuzu bilmiyordu. Sadece tesadüf oldu. Kıza kıyamadım ki birşey diyeyim öyle iştahla anlatıyordu ki
Aman yarabbi üzerinden on sene geçmiş. Size bir şey söyleyeyim mi gerçekten canı yanan kadın can yakar. Yani dayanılmaz acılar çekipte sırf karşımızdakinin mutluluğuna kıyamadım diye susmak kromozomlarımzda yok. Bende yıllar önce aldatıldım ama dün olmuş gibi konu açıp günlerdir sürekli gördüğümüz bu "aldatıldım" başlıklarına bir yenisini eklemek istemem açıkçası. Oku oku hepimiz paranoyak olduk. Adam yanımda yatıyor acaba bazanın altında başka kadın mı var diye bakasım geliyor o derece:)

Olay 2006 2007 gibi olmuştu.. Arkadaş olduğumuzu bilmiyordu. Sadece tesadüf oldu. Kıza kıyamadım ki birşey diyeyim öyle iştahla anlatıyordu ki
Aman yarabbi üzerinden on sene geçmiş. Size bir şey söyleyeyim mi gerçekten canı yanan kadın can yakar. Yani dayanılmaz acılar çekipte sırf karşımızdakinin mutluluğuna kıyamadım diye susmak kromozomlarımzda yok. Bende yıllar önce aldatıldım ama dün olmuş gibi konu açıp günlerdir sürekli gördüğümüz bu "aldatıldım" başlıklarına bir yenisini eklemek istemem açıkçası. Oku oku hepimiz paranoyak olduk. Adam yanımda yatıyor acaba bazanın altında başka kadın mı var diye bakasım geliyor o derece:)

Saçma bir konu yani 10 yıl geçmiş daha dün gibi anlatmışsınız baştan sonra da ben aldatılanlara unutuluyor diye açtım diyorsunuz.Unuttuğunuza inanıyor musunuz gerçekten?Konuyu yardım için açtıysanız baştan demeniz lazım ben de ilk okuduğumda yeni oldu sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…