Aldatılsanız eşinizi/sevgilinizi nasıl cezalandırırsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gonul1977
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldatacak kadar alçalmış bir insana bi de ceza vermek için uğraşmam ben...kendini yeterince rezil etmiş zaten:1closedeyes:
evliliğimde olursa böyle bi şey; sonu boşanmadır...başka bişey değl

hiç düşünmedim... Allah kimseye göstermesin...
düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyo...

cezalandırmak için uğraşmam bile...
değmez...

İnanamıyorum duyduklarıma, kazanmak/ kaybetmek olarak gördüğünüz şey nedir ki? Altı üstü sizi aldatan bir adam, o adamı kazanınca özgüveniniz tavanmı yapıyor? Erkekleri böyle şımartıyoruz işte paylaşılamayan adam yaptığımız için eşinizde biliyorki bunu hiç hayatında değişikliğe gitmemiş, neyse alan memnun satan memnun..

en iyisi hadım etmekklava:

belkı haklı olabılırsınız ama kendınıze gore . Altıustu dedıgınız ewet bı adam ama sonuçta ben kolayını secemem cunku 2 ewladım war he bu ewde kawga gurultu cıkarsaydım tabıkı sıddet olan yerde buyutmezdım ewlatlarımı ama aksam cocuklarım babasını gorup mutlu oluyorsa benım onları babasız buyutmeye hakkım yok buda benım dusuncem ınsanların fıkırlerıne daha duyarlı yaklasırsanız anlıyabılırsınız.boşanmak en iyi cözüm degıl en son cözümdür..................

Birgün kızınızın (varsa) sizin gibi davranmasını istermiydiniz? yoksa daha onurlu gururlu güçlü bir kadın olarakmı görmek isterdiniz? Peki siz annenizin daha güçlü bir kadın olmasını istermiydiniz ben çok isterdim sizin evlatlarınızda isterdi..emin olun..

büyük konuşmak istemem ama affetmezdim herhalde..yok elalem ne der yok nolucam bana kim bakıcağı düşünmezdim kendi ayaklarımın üstünde durur aslanlar gibi de çocuğumu yetiştirirdim.........

katılıyorum gönüle...ben çocuklarımın güven ve saygı ortamında yetişmesini isterim, aldatmanın yalanın olduğu yerde bunlar olmaz. aldatan baba da o çocuklarla aynı evde olmayı zaten haketmez. adam aileye değer verse o yolu seçmezdi sanırım.

Kesinlinkle...a.s

eğer aldattıysa benden zaten çoktan vazgeçmiş demektir
bu durumdan sonrada evlilik asla yürümez AYRILIRIM BENDE ONDAN VAZGEÇERıM...

aldatmanın cezası yok bana gore.bensız kalacak bunu dusunmus olmalı.benı opemıyecek sarılamıyacak bır daha dokunamıyacak.kesın kırmızı kartla oyun dısı olacak.ve benı bır daha asla goremeyecek.ama burda kı konuları okudukca okudukca ıdam etsem yasaklandı.en guzelı hadım etmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…