Eşim çocuklarıma bana karşı her zaman ilgilidir. Bir dediğimizi iki ermez. Fakat bugün eve geldi bambaşka bir adam. Sürekli bana emrivaki yaptı. Oğlum üzerine gitmek istedi onu almadı. Telefonunuda yatmaya gidinceye kadar cebinden çıkarmadı. Bana ne sorduysam ters ters Cvp vermeler. Bunlar onun yapabileceğini davranışlar değil. Birde ben yatağa geldiğimde yatak çok sıcak uyuyamıyorum deyip yastığını alıp yere yattı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin yerinde olsam yere yattığı an kalkar ışığı açar derdin ne açık konuş derdim.
Yani bana aldatma değil de bi'şeyden dolayı sana çoook fena sinirlenmiş gibi geldi.
Aldatan adam bu kadar göze sokmaz zira.
Bide bugün bir otele kayıt yaptırmış sabah bana bundan hiç bahsetmedi normalde otele gider kese yaptırır banada der gidelim diye ama bugün bana hiç bundan bahsetmedi.. Bilmiyorum şaşkınım şoktayım ne düşüneceğimi şaşırdım.
Eşim çocuklarıma bana karşı her zaman ilgilidir. Bir dediğimizi iki ermez. Fakat bugün eve geldi bambaşka bir adam. Sürekli bana emrivaki yaptı. Oğlum üzerine gitmek istedi onu almadı. Telefonunuda yatmaya gidinceye kadar cebinden çıkarmadı. Bana ne sorduysam ters ters Cvp vermeler. Bunlar onun yapabileceğini davranışlar değil. Birde ben yatağa geldiğimde yatak çok sıcak uyuyamıyorum deyip yastığını alıp yere yattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?