Aldatılsanız naparsınız?

fulllips

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
92
3
36
Ankara
İnanın kafayı yemek üzereyim. 26 yaşında iki tane pırıl pırıl evladı olan biriyim. İnanın arkadaşlar ne düşüneceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Şaşkınım içimde fırtınalar kopuyor gözümden bir damla yaş bile gelmiyor ne hissedeceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ama eşimin beni aldatmış olabileceği şüphesi beni yedi bitirdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim çocuklarıma bana karşı her zaman ilgilidir. Bir dediğimizi iki ermez. Fakat bugün eve geldi bambaşka bir adam. Sürekli bana emrivaki yaptı. Oğlum üzerine gitmek istedi onu almadı. Telefonunuda yatmaya gidinceye kadar cebinden çıkarmadı. Bana ne sorduysam ters ters Cvp vermeler. Bunlar onun yapabileceğini davranışlar değil. Birde ben yatağa geldiğimde yatak çok sıcak uyuyamıyorum deyip yastığını alıp yere yattı.

Sizce ben mi yanlış düşünüyorum. Kalbim ağrıyo kızlar.

Aldatilmanin basi sonu ayni derler fakat evliysem bir ihtimal 1.de burnundan getirir pismanligini surundure surundure gormeden affetmem, 2.den sonra ise tum bagimi keserim cunku ne ozru ne pismanligi artik hepsinin sahte oldugunu bilirim, ustelik hata olmaktan cikip "huy" haline gelmistir artik islah olmaz...

Bi araştırın bence takip edin mesela ya da başka yollarla araştırın bu işin peşini bırakmayın erkek bu yapar hiç birine güven olmaz bunların allah yardım etsin canım üzüldüm.

Bide bugün bir otele kayıt yaptırmış sabah bana bundan hiç bahsetmedi normalde otele gider kese yaptırır banada der gidelim diye ama bugün bana hiç bundan bahsetmedi.. Bilmiyorum şaşkınım şoktayım ne düşüneceğimi şaşırdım.

sen eşini tanırsın tabiki ama senin yaptığın bişeye alınmış yada başka bişeye alınmış gibi bişeylerde olabilir düşündüğün şeyde daha öncesinden dikatini çeken birşeyler oldumu ufak tefek

otele kayıt yaptırdığını nerden öğrendin yarınmı gidecek otele hangi otel olduğunu biliyosundur sanırım bir bak baskın yap artı telefonunu bi karıştır

Senin yerinde olsam yere yattığı an kalkar ışığı açar derdin ne açık konuş derdim.
Yani bana aldatma değil de bi'şeyden dolayı sana çoook fena sinirlenmiş gibi geldi.
Aldatan adam bu kadar göze sokmaz zira.

bende ilk başda öle düşündüm de geride erkek olduğunu hatırlayınca sustum olabilir diye

İki seçeneğin var 1)yarın napacaksın diye ağzını aramak 2)Yarın peşinden gidip ne halt yiyo bakmak.
Ancak ben sabırsız bi'insanım şahsen yanımdan kalkıp yere yatsa büyük ihtimal üstüne basarım

Bu adam dün mükemmel olup bugün böyleyse sanmıyorum altından aldatma çıksın. Okadar aldatmaya tanık oldum, buradan da okudum çoğu eşi anlamasın diye dört dönüyo etrafında.

Alkollu veya herhangi birseye kizgin iken insan vermeyecegi tepkileri verebiliyor ve ates basiyor.

Hemen kotuye yormayin, bakalim yarin nasil davrancak biraz takip edin...
hala icinize sinmiyorsa neydi o geceki halin benzeri birsey sorarsiniz zaten verecegi tepkilerden mimiklerinden birsey saklayip saklamadigini anlarsiniz sanirim.

Otel kaydını cep telefonuna gönderilen mesajdan anladım. Arkadaşlar 10 gün önce beraber gittiğimiz otel ve biz orda gerekli bakim spa kese ihtiyaçlarımızı gördük ve benim haberim olmadan böyle otele gitmek gibi huylarıda yoktur telefonuna baktım seslide ama kafayı yemek üzereyim.

Otel kaydını cep telefonuna gönderilen mesajdan anladım. Arkadaşlar 10 gün önce beraber gittiğimiz otel ve biz orda gerekli bakim spa kese ihtiyaçlarımızı gördük ve benim haberim olmadan böyle otele gitmek gibi huylarıda yoktur telefonuna baktım seslide ama kafayı yemek üzereyim.

Otel kaydını cep telefonuna gönderilen mesajdan anladım. Arkadaşlar 10 gün önce beraber gittiğimiz otel ve biz orda gerekli bakim spa kese ihtiyaçlarımızı gördük ve benim haberim olmadan böyle otele gitmek gibi huylarıda yoktur telefonuna baktım seslide ama kafayı yemek üzereyim.mesaj otel tarafından sabah 9da gönderilmiş. Öğlen aradığımda bana Cvp vermedi oysa ben aradığımda hemen dönerdi bana 1 saat sonra döndü neden Cvp vermediğini sordum geçiştirdi.

Otel kaydını cep telefonuna gönderilen mesajdan anladım. Arkadaşlar 10 gün önce beraber gittiğimiz otel ve biz orda gerekli bakim spa kese ihtiyaçlarımızı gördük ve benim haberim olmadan böyle otele gitmek gibi huylarıda yoktur telefonuna baktım seslide ama kafayı yemek üzereyim.mesaj otel tarafından sabah 9da gönderilmiş. Öğlen aradığımda bana Cvp vermedi oysa ben aradığımda hemen dönerdi bana 1 saat sonra döndü neden Cvp vermediğini sordum geçiştirdi. Bilmiyrm ama aldatıldığımı hissediyrm.

Bütün bunlar kuşku olamaz değil mi? Otel kaydını cep telefonuna gönderilen mesajdan anladım. Arkadaşlar 10 gün önce beraber gittiğimiz otel ve biz orda gerekli bakim spa kese ihtiyaçlarımızı gördük ve benim haberim olmadan böyle otele gitmek gibi huylarıda yoktur telefonuna baktım seslide ama kafayı yemek üzereyim.mesaj otel tarafından sabah 9da gönderilmiş. Öğlen aradığımda bana Cvp vermedi oysa ben aradığımda hemen dönerdi bana 1 saat sonra döndü neden Cvp vermediğini sordum geçiştirdi. Bilmiyrm ama aldatıldığımı hissediyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…