Aldatılsanız naparsınız?

he olur burada büyük büyük konuşuyum da allah başıma versin.. tuzak mı bu toppic

yani 24 saat içinde birini buldu, aldattı ve size karşı bu şekilde bir değişiklik gösterdiğini sanmıyorum.. hani iflas etme ihtimali bile daha büyük, ama bir günlük değişimden aldatılma ihtimali çıkmaz bence.. otele gitseydiniz keşke bugün..

bir de başlık ile içerik uyumsuz.. sen emin olmadan aldatıldığını garanti edip bir de bizim bu durumda ne yapacağımızı mı soruyorsun?

Peki ya ikinci olmazsa ya da şöyle söyliyim ikinciyi hiç yakalayamazsan? Ya da 1.sinde sen burdundan getirirken o da "ee yeter artık affettiysen affettin affetmediysen de bir karar ver artık" derse. Aldatılma senaryolarında hep kul köle koca düşünüyoruz ama o da sonsuza dek sürmüyor.

Simdiye kadar aldatildigim iliskilerim oldu ve hicbirinde affetmedim.
Yorumumda dikkat ederseniz "bir ihtimal" diyorum.
Evlilik bence daha farkli sorumluluklari da getiriyor, o yuzden bekara koca bosamak kolay derler, bunu gozonunde bulundurarak yazmistim.
Ayrica boyle biseyi kul kole oluyorsa dusunurum zaten, olmuyorsa hayatimda barindirmaya luzum gorecegimi sanmiyorum.

Ilaveten, 2.yi hic yakalamama durumu gibi 1.den hic haberdar olmama ihtimalimiz de var. Tek farki bir kez aldatmis olanin yatkinliginin/karakterinin ortaya cikmis olmasi. Ancak hic yakalanmamis biri ile pisman olmus biri de bir tutulamaz ki...
Ozetle, yapti mi yapacak mi kaygilari ile yasamaktansa eldeki somut verilere ve kosullara gore karar vermek gerektigini dusunuyorum.

Arkadaşlar oteli aradım kayıt yaptırmış otele fakat başka bilgi vermiyolar. İşleri falan yolunda benlende bir kavga gürültümüz olmadı ama bir erkeği bu kadar değiştiren sebep nedir onu anlayamıyorum. Birde ben bu adamla dün tanışmadım 8 yıldır hayatımda bütün bunlar yani yaptığı hareketler beni bu düşüncelere sefkediyor. Daha önce kafasını dağıtmak için gitse bile bana en azından otele giriş yaptığında söyleyen adam şimdi neden böyle davranıyo olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belli etmeden çaktırmadan izle bence

Sadece 1 günlük ters hareketiyle aldatılmayı düşünmen yanlış..Belki sıkıntısı vardır,morali bozuktur streslidir.

Her zaman stresli anlarınıda biliyrm arkadaşlar bu defa öyle değil gibi. Çünkü adam resmen beni azarladı eve gelir gelmez oğlum üzerine gitmek istedi ilgilenmedi bile. Benim eşim böyle davranışları olan birisi değil. Yani iş stresi olsa bile benim canımı sıkmamak adına dahi yansıtmaz kalbimi kırmaz. Birde kafanı en çok kurcalayan şey Ağustos'un o sıcağında bile beni yatakta tek başıma bırakıp başka yere gidip yattığını görmedim. Bu adama ne oldu böyle dumura mı uğradı. Sanki evrim geçiriyor.

Telefonları ortada olan insan tlfnu cebinden hiç çıkarmadı. Bütün gece bana ve çocuklara garip davrandı.

Birgün garip davrandı diye mi aldatıldığınızı düşünüyorsunuz:26:
Sakin olun biraz..
Herşey olabilir,adam ailesiyle veya işle alakalı bunalmıştır ,siniri bozuktur.
Birgün telini yanından ayırmadıysa bu aldatılma işareti olamaz.
Otel biraz kafa karıştırıcı ama belki adam tek başına gdidip kafa dinlemek istiyor.
Randevu saatini biliyorsanız izleyin bence.
Kafanız rahatla böylece.

Aldatılsanız size tam tersi mükemmel bir kocaymış gibi davranır. Büyük ihtimal siniri başka bir şeye bozulmuştur. Ne yazık ki size yansıtmıştır.

Geceden beri hiç uyumadım nerdeyse sabah kalktı hiçbişey olmamış gibi bişey mi oldu dedi bana ama ağzımı açıp hiçbişey diyemedim çünkü desem ve yanılıyor olsam belkide o beni süründürür ve ilişkimiz asla eskisi gibi olmaz. Ben sadece yanılmak istiyorum başka bir derdim yok. Bana hala otelle ilgili birşey söylemedi. Otellik bizim bir işimiz yoktu çünkü 10 gün belki olmadı oteldeydik. Kendimi Yedim resmen. Herşeyi strese bağlıyabilirim belki o bir ihtimal ama otel işte o canımı fena halde sıkıyor.

eşini 8 yıldır tanıyosun ama bir hareketinden hemen damgalıyosun. bence yanlış yapıyosun.
eşimi ilgisiz soğuk hissettiğim anda konuşmaya çalışırım onunla. yada mesajı gördüğüm anda sorardım yani ne bu diye.,
belki herşeyin mantıklı bir açıklaması var ama sen 1 günlük hareketten 8 yıllık eşinden şüphe edebiliyosun.
bence kuruntu yapıp kendine macera arıyosun gibi geldi.

İnşallah tahmin ettiğiniz gibi bişey değildir. Otel konusuna kadar aldatıldığınızı düşünmedim canı sıkkın dedim ama.. Otele gizli gitmesi biraz miğde bulandrıcı. Konuyu takipteyim

Cok zor allah sana yardim etsin aldatilmaktan daha zir bence suanki suphe durumun kendi kendini yiyorsun.
Benim aklima su geldi yani umarim degildir esiniz sizi aldatti (allah korusun) ama sizinlede arayi her aldatan erkek gibi bozmadi yani senin dedigin gibi araniz cok iyiydi sonra seninle mutluyken vicdan yapti ve bugun belkide o oteli kadinla ayrilmak icin tuttu bu yuzden kafasi karisikti ve sana oyle davrandi. İnanin aklima direk bu geldi umarim yoktur uzulmeyin siz zaten onun yuzune baktiginiz zaman herseyin aslini anlarsiniz

aldatacak olan adam o mesajın geleceğini bile bile orayı mı ayarlar.. kötü düşünmeyin bence birşey çıkmayacak bunun altından korktuğunuz gibi..

Ben eşimi kaybetmek istemiyorum çünkü biz hiç güven problemi yaşayan çift olmadık ne o bana nede ben ona güvensizlik duydum. Gözüm kapalı güveniyorken Allah'tan sadece bir yanlış anlaşılma olmasını diliyrm tüm bunların. Bir meselede şu an işyeri için iş alımları yapılıyor ve eşim 2 3 günden beri bana sürekli bayanların başvurduğundan bahsetti. O zaman kafama hiç takmamıştım ama şimdi bunca davranışının üstüne bunlar aklıma geliyo ve dahada çıkmaza giriyrm.

İnanki hiç macera peşinde falan değilim. Hiç işim gücüm yok eşime böyle bir damga vurup kendime eğlence için bunu sorguluycam. Böyle birşey hiçbir zaman tarzım olmadı. Ve ben eşimi bu tür şeylerle damgalayıp ortaya atacak bir insan değilim. Yanlış bir izlenim uyandırmışım sizde ama ndn böyle bir düşünceye kapıldınız onu bilemedim.

eski sevgilisini falan görmüş olabilir mi? yada biriyle kavga edip işten çıkarılmış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…