- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
Aldatilmanin basi sonu ayni derler fakat evliysem bir ihtimal 1.de burnundan getirir pismanligini surundure surundure gormeden affetmem, 2.den sonra ise tum bagimi keserim cunku ne ozru ne pismanligi artik hepsinin sahte oldugunu bilirim, ustelik hata olmaktan cikip "huy" haline gelmistir artik islah olmaz...
Peki ya ikinci olmazsa ya da şöyle söyliyim ikinciyi hiç yakalayamazsan? Ya da 1.sinde sen burdundan getirirken o da "ee yeter artık affettiysen affettin affetmediysen de bir karar ver artık" derse. Aldatılma senaryolarında hep kul köle koca düşünüyoruz ama o da sonsuza dek sürmüyor.
Arkadaşlar oteli aradım kayıt yaptırmış otele fakat başka bilgi vermiyolar. İşleri falan yolunda benlende bir kavga gürültümüz olmadı ama bir erkeği bu kadar değiştiren sebep nedir onu anlayamıyorum. Birde ben bu adamla dün tanışmadım 8 yıldır hayatımda bütün bunlar yani yaptığı hareketler beni bu düşüncelere sefkediyor. Daha önce kafasını dağıtmak için gitse bile bana en azından otele giriş yaptığında söyleyen adam şimdi neden böyle davranıyo olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşim çocuklarıma bana karşı her zaman ilgilidir. Bir dediğimizi iki ermez. Fakat bugün eve geldi bambaşka bir adam. Sürekli bana emrivaki yaptı. Oğlum üzerine gitmek istedi onu almadı. Telefonunuda yatmaya gidinceye kadar cebinden çıkarmadı. Bana ne sorduysam ters ters Cvp vermeler. Bunlar onun yapabileceğini davranışlar değil. Birde ben yatağa geldiğimde yatak çok sıcak uyuyamıyorum deyip yastığını alıp yere yattı.
Telefonları ortada olan insan tlfnu cebinden hiç çıkarmadı. Bütün gece bana ve çocuklara garip davrandı.
Ben eşimi kaybetmek istemiyorum çünkü biz hiç güven problemi yaşayan çift olmadık ne o bana nede ben ona güvensizlik duydum. Gözüm kapalı güveniyorken Allah'tan sadece bir yanlış anlaşılma olmasını diliyrm tüm bunların. Bir meselede şu an işyeri için iş alımları yapılıyor ve eşim 2 3 günden beri bana sürekli bayanların başvurduğundan bahsetti. O zaman kafama hiç takmamıştım ama şimdi bunca davranışının üstüne bunlar aklıma geliyo ve dahada çıkmaza giriyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?