Hiçbişey demiyo konuşmuyo aklınca benim ondan özür dilememi bekliyo. Ama hiç kusura bakmasın benden özür dileyecek yok. Çok bekler. Hem suçlu hem güçlü. O bana nasıl davranıyorsa karşılığını alıyo. Yapabilcek birşeyim yok onun adına. Daha dua etsin o otele gidip oraları karıştırmıyorum. Bunu onu düşündüğüm içinde yapmıyorum kendim için. Onu kendi haline bıraktım. Yoksa acı çeken ben oluyrm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet arkadaşlar ben eşime kendime verdiğim değerin fazlasını vermişim. Ben çirkinleşmemek adına birbirimize olan saygımızın yıpranmaması adına sustum. Bazı arkadaşlar beni suçladı ndn karşısına çıkıp söylemiyorsun diye. Ama işte ne diyebilirim olan oldu kırılan yıpranan taraf ben oldum. Akşam yemekte istersen yarın gidelim geçen bana demiştin bende stresliyim gidelim diye. Pişkinlik mi bu? Evet.
Arkadaşlar bugün ne oldu bilin eşimle otele gittik. Orada o gün onla ilgilenen resepsiyonist kızla görüştürdü beni. Kıza istediğini sor dedi. Kıza saat kaçta giriş yaptığını sordum. Kız sadece eşiniz yüzme havuzunu bide spa kullandı ve 2 saat içinde otelden ayrıldı dedi. Ayyy Rabbim ne zormuş bir şüpheyle yaşamak. Kızlar ben büyük bir yanlış anlamanın kurbanı edebilirdim evliliğimi. Gerçekten benim cesaret edemediğimi eşim yaptı. Bana işimiz var dışarda dedi ve oraya götürdü. Ordada işte ben öğrenmek istediğim herşeyi sorma imkanı buldum. Bide bana dönüp daha inanmıyorsan kamera görüntülerini seyrettirin ddedi.
Arkadaşlar bugün ne oldu bilin eşimle otele gittik. Orada o gün onla ilgilenen resepsiyonist kızla görüştürdü beni. Kıza istediğini sor dedi. Kıza saat kaçta giriş yaptığını sordum. Kız sadece eşiniz yüzme havuzunu bide spa kullandı ve 2 saat içinde otelden ayrıldı dedi. Ayyy Rabbim ne zormuş bir şüpheyle yaşamak. Kızlar ben büyük bir yanlış anlamanın kurbanı edebilirdim evliliğimi. Gerçekten benim cesaret edemediğimi eşim yaptı. Bana işimiz var dışarda dedi ve oraya götürdü. Ordada işte ben öğrenmek istediğim herşeyi sorma imkanı buldum. Bide bana dönüp daha inanmıyorsan kamera görüntülerini seyrettirin ddedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?