Aldatılsanız naparsınız?

Bütün bunlar kuşku olamaz değil mi? Otel kaydını cep telefonuna gönderilen mesajdan anladım. Arkadaşlar 10 gün önce beraber gittiğimiz otel ve biz orda gerekli bakim spa kese ihtiyaçlarımızı gördük ve benim haberim olmadan böyle otele gitmek gibi huylarıda yoktur telefonuna baktım seslide ama kafayı yemek üzereyim.mesaj otel tarafından sabah 9da gönderilmiş. Öğlen aradığımda bana Cvp vermedi oysa ben aradığımda hemen dönerdi bana 1 saat sonra döndü neden Cvp vermediğini sordum geçiştirdi. Bilmiyrm ama aldatıldığımı hissediyrm. Ne yapıcağımı nasıl tepni vereceğimi bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim alkol kullanan bir insan değil zaten insan kındurmak istemiyo ama şaşkın ve şoktayım bir yol gösterin bana.

Telefonları ortada olan insan tlfnu cebinden hiç çıkarmadı. Bütün gece bana ve çocuklara garip davrandı.

Yarın otele gitsen? Ya da saat belliyse o saatte ara napiyosun vs diye normal muhabbet et bakalım nasıl konuşacak.

Eşim alkol kullanan bir insan değil zaten insan kındurmak istemiyo ama şaşkın ve şoktayım bir yol gösterin bana.

bak sakin ol hiç farketmeden bir hata yapmış olabilirsin yada o öyle anlamış olabilir atıyorum sen şuan ondan şüpheleniyosun oda senden şüphelenip delirmiş olabilir tepkiler öle olabilir ama otel işin içine girince vs pekde bişi belli etmemiş ama dur bakalım ayrını bekle bi bizide haberdar et

Otele kayıt yapılmış zaten sabah 9da çünkü biz o otele girdiğimiz an ya onun yada benim tlfnuma aynı mesajı gönderiyorlar.

Ya benim aklıma aldatma gelmiyo gerçekten cidden sana gıcık olmuş sanki biseye. Manyak mi bu adam karısıyla gittiği yere başka kadını götürsün ya da bukadar göze batacak şekilde farklı davransın. Yarın belki de adam normal davranıp derdini anlatacak hemen kötü dusunmeyelim.

Resmen çıkmazdayım daha dün yanımda uyuyan beni öpücüklerle uyandıran adam bu olamaz. Allahım ne olur ben yanılmış olayım.

Bilmiyorum arkadaşım inşlh ben yanılıyor olayım inanki dünyada şu an bundan başka bir şey istemiyrm.

Şeytan diyo kaldır içinden bütün geçenleri söyle. İlk defa bu kadar çaresiz hissediyrm eşimi çok seviyrm onunda bana olan sevgisinden şüphem yok ama bu neyin nesi başımda.

Bilmiyorum arkadaşım inşlh ben yanılıyor olayım inanki dünyada şu an bundan başka bir şey istemiyrm.

Bak kendin diyosun dün çok iyiydik diye. Kötü düşünme iyi düşün iyi olsun demişler. İnşallah yarın şöyle şöyle yaptın çok sinirlendim konusasim gelmedi falan der de adamın gunahini aldığına uzulursun:)

İnşlh sen haklı çıkarsın arkadaşım ama erkek milleti nefsine yenilmiş olabilir ya düşünmek bile istemiyrm.

Isin içinde otel mesajı olmasa yanlış anlaşılma durumu var, eşiniz size bozulmuş dicem ama otel kafa karıştıran bi faktör..
O otelde resepsiyonda vs sohbetinizin olduğu kimse yok mu? Kayıtlara ya da kamera görüntülerine bakılsa olay tamamen çözülür.

Son düzenleme:
İşte bende gidip otelle görüşmek istiyrm yarın ilk iş oteli arıycam ama otel bilgi vermiyor benim bildiğim birde eşimi tanıyorlar ne bilim aradığım an onu arıyabilirler gibime geliyo çıkmazdayım inanın.

Sen zaten kalkıp yerde yatinca hiç napiyosun demedin mi en fazla üstünü açıp yatardi yani yerde yatmak nedir. Ben sanmıyorum dünya kadar yer varken senle gittiği yere götürüp riske girmez. Sabahı beklemekten başka çare yok. Adam belki sinirli ve herzaman gittiğiniz yere rahatlamak için gidiyo yine. Yarın ise gitmeden geceki tavrını sorgula ya da kaldirabilirim dersen otele git. Ama eğer gunahini aliyosan güzel bi kavgaya da hazirlikli ol.

Eğer günahını alıyorsam burnumdan getireceğine eminim inan tek ben yanlış anlıyayım olanları o benim burnumdan getirsin ben ona bile razıyım ama bu kuşku beni yedi bitirdi.

Otele kayıt yapılmış zaten sabah 9da çünkü biz o otele girdiğimiz an ya onun yada benim tlfnuma aynı mesajı gönderiyorlar.

O nasil bir otel ki daha once gelen musterinin teline de mesaj geliyor... eger boyle bir durum varsa korkmayin oraya kimseyi goturemez zaten.

Otele gittigi kesin ise gecen haftadan kalan bir odeme olabilir, hatta esiniz de bu neyin nesi diyip sinirlenmis olabilir, bir de o harcamalar size aitse daha da ofkelenmistir...?
Gozunuz kulaginiz acik olsun ama hemen kotuye odaklanip karalar da baglamayin.

Bi yarin olsun bakalim, onun tavri birden bire degisecek degil, noldu niye gerginsin diye konuyu acarsiniz bir sekilde, anlattiklariniza gore esinizin bir aciklamasi olacagina inaniyorum.

Son düzenleme:
fevri davranma şuan üstüne gidersen öyle bişey varsa da inkar edecek. Delil toplamaya çalış sakin kal.
Önce otel olayını çözmeye çalış
Allah yardımcın olsun

Yav adamin biseye cani sikilmistir, bir gunluk bir olumsuzlugu ne hemen aldatmaya bagladin.. Zaten otele gidiyomussunuz normalde de, demek cani sikkin bi gidip desarj oldu. Abartmayin hemen aldatiliyorum bilmem ne

Aldatan adam 24 saat içinde bu kadar değişmez.İşle ilgili birşeylere canı sıkılmıştır.Arkadaşların dediği gibi eşiyle gittiği yere başka bir kadınla gitmez.İçinizi ferah tutun,bizide mutlaka haberdar edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…