Kusura bakmayın da eşiniz sizden gizli otele gidiyor
Madem bir şey yapmıyor mesajı görmene neden kızdı??
Anlamadım ama eşiniz bir şey deyince çok kızdı ühühüh moduna giriyorsunuz parçalamanız gereken yerde neden böyle suçluyum ben ayağına geliyorsunuz
Sizden gizli iş yapılıyor öğrenince kızılıyor sizce bir şey saklamıyorsa neden kızıyor?
Sabah 9 da dinlenmek için gitmiş Allah aşkına evinde dinlensin ya da haber versin
Erkekler yakalanır mı evet yakalanır bal gibi de evinin pc sinden kadınlarla fingirdeşen kaç koca yakalandı kaç konu açıldı
O otele götürmüş bile olabilir bir kadın varsa erkekler çok detaylı düşünmezler
Açık açık söyleyin madem suçsuz gidin otele eşinizde kimle kalmış tek mi kalmış neler yapmış fatura vs isteyin eşin yanında istesin
Ama sakın ühühü çok kızdı bana çok soğuk demeyin o bağırırsa sizde bağırın
Siz sıcak yatağınızdan çıkıp uyumaya rahatlamaya otele mi gidersiniz üstüne para vererek
Madem her seferinde haber ederdi bunun farkı ne neden bu kadar sinirlendi normal bi olaya? bunları düşünün..
Arkadaşlar eşimle konuştum otel mevzusunu. Beden bana otelde yer ayırttığını söylemedin düne kadar herşeyi söyleyen sen otele gittiğini neden benden saklama ihtiyacı duydun dedim. Bana verdiği Cvp sen beni mi takip ediyordun artık bunu nereye bağlamaya çalışıyorsun altı üstü gidip biraz dinlendim ne var bunda dedi. Bende ona orda yanlızmıydın dedim eşim küplere bindi sen ne demek istiyorsun beni iyice şerefsiz yaptın. Falan bir sürü bağırdı çağırdı kapıyı vurdu gitti. İnanın şu anda çok kötü bir haldeyim. Benim sana ne yanlışımı gördün bu zamana kadar dedi. Söylemediysem söylemedim ne var bunda bir sürü şey yapıştırmısın arkama dedi. Ne bileyim çok sinirliydi bana karşı. Benim ona ima ettiğim şeyi anladı. Bende senin davranışların beni o yola itti dedim. Sonuçta sen benimle hiçbir zaman yatak ayıran bir insan olmadın fakat o gün akşam hal hareketlerin otelin teline gönderdiği mesaj hepsi kafamı kurcaladı dedim. Ama çok sinirlendi. Hiçbir zaman güven problemi yaşamadım yaşatmadın bana bu neyin nesi üzerime yapıştırdığın etiketin farkındamsn sen. Hem ben ailemi götürdüğüm yere gidip pisllikçe şeyler yapacak kapasitede bir adammıyım sen beni tanıyamamışsın yazıklar olsun dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnanın kafayı yemek üzereyim. 26 yaşında iki tane pırıl pırıl evladı olan biriyim. İnanın arkadaşlar ne düşüneceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Şaşkınım içimde fırtınalar kopuyor gözümden bir damla yaş bile gelmiyor ne hissedeceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ama eşimin beni aldatmış olabileceği şüphesi beni yedi bitirdi.
Bilmiyorum gün içinde bugün hiç aramadı beni. Normalde arar sorar ama sabahki mevzudan sonra aramadı. Bende artık ne düşüneceğimi şaşırdım annesi aradı konu ona açacaktım açmadım. Sesin iyi gelmiyo dalan dedi işte öyle konuştu kapattık.
Bende onu düşündüğüm için açmadım. Sonuçta ne yapabilecekler bana haklısın dese elime ne geçecek sonuçta oğlu. Akşam eve geldi bir surat yapmaya başladı aynı devam etti bende hiç konuşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?