Aldatılsanız naparsınız?

aynen aynen.. neredeyse özür dile desek o moda girecek konu sahibi.. bir kere olay koparsa siner bu adam.. ama konu sahibinde öyle bir potansiyel yok bence..

ben şu kısmı anlamadım
dinlenmek için insan gül gibi evi varken neden otele gider?
o kadar bağırıp çağımak da beni rahatsız eder açıkçası

ee deseydin bende bigün sizden ayrı otele gidiyim kafa dinliyim tepkin ne olur diye...

Ya herşeyi bir anda bıçak gibi kesebilir insan inanki bekar olsam ve ben bu adamla şu an flört halinde olsam bir kalemde silir derim ne halin varda gör ama sonuçta evmiştim kendimden önce çocuklarımı düşünüyorum ve bu beni çıkmaza sürüklüyor. Tabiki aldatıldıysam sinip oturmuycam gözünden çıkartıcam onun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuşmak sormakla en iyisini yaptın peki o bağırdıkça ki hiç bi zaman bağırmayan düzgün adam birden bağırmaya başladı senin dikkatini çekmedimi insanlar konuşarak anlaşır iletişime geçer ler neden okadar bağırıyor otele gidip saklayan o ayrı yatan o evde çocuklara bile soğuk yapan o sen şüphelendin diyemi suçlusun birde şunu anlamıyorum şimdiye kadar bişey yaptımmı diyo ya 20 yıl aldatmayıpda 20 yıl sonrasında aldatan var

Yani haklısınız arkadaşlar var bişey ben eminim çünkü bu kadar tepki verecek bişey yoktu. Gittim dinlenmek için diyebilirdi. Bende üzerinde bu kadar durmazdım bile.

Hayır dinlenmek için giderdi bunu bana söylerdi zaten bunlar bizim için sıkıntı değil aman ndn bensiz gittin gibilerden bir tavrım hiç llmadı bu zamana kadar benide iyi biliyor ben herşeyi kavga bahanesi yapan bir insan değilim olmadım fakat bu sefer midemi bulandıran bişeyler var yani hissediyrm

Bence kriz anlarını iyi yönetemiyorsunuz. O mesajı gördüğünüz an yapmanız gereken şakayla karışık "ooo bensiz otellere mi gittin" diye sormaktı. Hem olaylar bu hale gelmezdi hem de bu kadar gün gerilmezdiniz. Bu aşamadan sonra sormak böyle bir sonuç doğurabilir ne yazık ki...

Şimdi ben spa kültürünü tam bilmiyorum. Hani aynı şehirde arada gidip otelde kalmayı çift olarak bile anlayamadım. Gidip otelin havuzunu falan kullanırsın da odaya para ödeyip kalmanın amacını çözemedim. O bakımdan eşiniz için insanın evi dururken sabah sabah otele mi gidilirmiş demek isterken bir yandan da sizin çift olarak gidişlerinizi de anlamlandıramadım. O bakımdan hani siz çift olarak rahatlamaya gidiyorsanız o da evi yerine tek olarak rahatlamaya gitmiş olabilir.
Ama bir şeyi insan gibi konuşmaktan aciz biri var karşınızda. Öyle bir psikoloji ile yazıyorsunuz ki eşi trafından inanılmaz psikolojik baskı altında bırakılan kadınların tavrı içersindesiniz. Kadınların en büyük silahı olan sözcükleri kullanmıyorsunuz. Cadoloz gibi konuşmadan da onu asaletiniz ve sözcüklerinizle yenebilirdiniz. Korkuyorsunuz ama ben eşinizden mi korkuyorsunuz, durumdan mı korkuyorsunuz tam olarak neden korkuyorsunuz anlayamıyorum. Ben kadınların (psikopatlık derecesinde kıskanç olanlarınki hariç) 6. hissine inanırım. Siz de kıskanç birine benzemiyorsunuz. Bir şey hissettiyseniz ters bir şeyler olma ihtimali yüksek. Üste çıkmanız gerekir, normalde başka biri olsa rahatlıkla üste de çıkabilir ama sizin çıkabileceğinizi ve eşinizi ait olduğu konuma sokabileceğinizi düşünmüyorum malesef.

şuan nişanlıyım evli birisi olarak yorum yapamıyorum ama benim kaldıramayacağım tek konu bu. sinirlenip tokat atsa unutulur ama bu yatağa her girşinizde aklınıza gelir ben olsam kaldıramam

Şimdi, herşeyi virgülü virgülüne okumadım ama; bar, disco, otel vs gibi yerlere erkeklerin bir başlarına gitmelerinin tek bir amacı var, malum. Ya arkadaşlarıyla giderler eğlenmek, rahatlamak için, ki o zaman bile şüpheli, ya da eşleriyle. Gitmez kimse otele rahatlamaya.
Ben olsam hiç bir şey söylemezdim, takip etmeye devam ederdim. Yakalayınca da... ne yapacağımı düşünürdüm.

Ya ben onu bu zamana kadar hiç sıkmadım ki hiç bilmem arayıp nerdesin napıyosun kimlesin gibisinden. gün içinde o hep beni arar çocukları sorar falan. Hiçbir zaman üzerinde baskı kurmadım. Bilmiyorum otele tek başına gitme mevzusuna gelince arkadaşının oteli ve gittiğinde beraber takılırlar. Ne bilim hiç beni rahatsız eden bir durum olmadı bugüne kadar otel mevzusunda. Genelde beraber gideriz zaten arada kendi gittiği sayılıdır.

Bilmiyorum gün içinde bugün hiç aramadı beni. Normalde arar sorar ama sabahki mevzudan sonra aramadı. Bende artık ne düşüneceğimi şaşırdım annesi aradı konu ona açacaktım açmadım. Sesin iyi gelmiyo dalan dedi işte öyle konuştu kapattık.

Yani kayınvalideye niye açacaksın ki konuyu zaten onu anlamadım? Ortada kesinleşmiş bişey yok,boşuna aileleri karıştırma işe sizin için daha kötü olur benden tavsiye...

Bende onu düşündüğüm için açmadım. Sonuçta ne yapabilecekler bana haklısın dese elime ne geçecek sonuçta oğlu. Akşam eve geldi bir surat yapmaya başladı aynı devam etti bende hiç konuşmadım.

bana nasıl güvenmezsin, nasıl bunları düşünürsün tripleri...

Benimki de aynısını yapmıştı ama haklı çıkan ben oldum.

Yani sanırım dediğiniz gibi bişeylerin tribini atıyo bana ama bende hiç umursamadım çünkü üzerine gitsem iyi niyetlede olsa daha kötü olacak.

Madem o kadar güvenilirsin neden haberisiz gittin kafe yemek değil bu otel nereden bileyim naptığını
madem güvenilirsin haber verseydin güvenimi sen sarstın.
Ertesi gün otele gidelim dediğimde neden yoğunum gidemem dedin güzelce söyle gizli değilse dün gitmiştim de
Bağırıp çağırıp benim sesimi kesmeyi amaçlasan da konuşmasan suratını assan da
Peşinden koşup özür dilerim, özür dilerim diyeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun bu sefer
Bu işin peşini bırakmayacağım de ciddi olduğunu öğrensin

Hiçbişey demiyo konuşmuyo aklınca benim ondan özür dilememi bekliyo. Ama hiç kusura bakmasın benden özür dileyecek yok. Çok bekler. Hem suçlu hem güçlü. O bana nasıl davranıyorsa karşılığını alıyo. Yapabilcek birşeyim yok onun adına. Daha dua etsin o otele gidip oraları karıştırmıyorum. Bunu onu düşündüğüm içinde yapmıyorum kendim için. Onu kendi haline bıraktım. Yoksa acı çeken ben oluyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…