Aldatılsanız naparsınız?

Durdun durdun bir anda mı söyledin. Yersiz bir zamanda sorduysan kızmıştır tabi. Bak burda bir arkadaş çok güzel yazmış. Yolda birini gördüm sen gitmişsin vs. gibi şeyler uydur demiş. Keşke öyle yapsaydın. Şimdi suclu sen oldun.. Birde sen ona sogukmu davranıyordun?

Evet soğuk davrandım kabul ama bu kadar sert mi çıkar insan en azından yanlış anlamışsın ben dinlenmek için gittim sana söylemeye gerek duymadım der. Hemen kızdı. En çok kızdığı telini karıştırmam oldu zaten . Yaymak istesem ruhun mu duyacak ben sana her zaman dürüst oldum işte ne bileyim çok kötü oldu bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dikkat et
çok bağıran çok kızan çok yaygara koparan insan için herzaman kafamda bir soru işareti vardır benim

aynı durum benim başıma da geldi. İnkar politikasından böyle hırçınlaşıyorlar. Benimki de sen bana güvenmiyo musun yazıklar olsun yapacak olsam ruhun duymaz böyle telefonu ortalarda bırakır mıyım dedi. ben çok üzüldüm eşimi yargıladım diye günlerce kahroldum. İlerki günlerde bana laf sokuyo karımız bile güvenmiyor vs diye.. Bikaç hafta sonra içimdeki kuşku geçmeyince araştırdım delilleri buldum ama söylemedim sonra telefonunu karıştırdım yanında bilerek, hala güvenmiyor musun o kadar yemin ettim diye yine beni suçladı. Delilleri gösterince şok oldu tabi sonra hemen yaz çizdi, en böyle böyle davrandın o yüzden yaptım diye

Artık asla inanmıyorum dediklerine filan. Allah büyük bi şekilde o yalanları ayaklarına dolanır.

Sen şimdi soğukkanlı ol özür dilerim böyle düşünmekle hata ettim güveniyorum sana filan de. Sen yutunca iyice bi rahatlık gelecek yapıyorsa devam eder daha rahat bulursun ama temkinli ol hep suçluluk psikolojisinde ona bu ithamı yaptığın için vicdan azabı çekiyor durumlarında ol

telinde arananlara vbk.

Ya şaşırdım artık yani tm eğer yoksa yok böyle bişey sen yanlış anlamşsn deyip kestirip atabilirdi. Ama ben biliyordum bu yüzden bu tepkiler yüzünden çekindim konuşmadım. Delil bulayım varsada böyle bişey diye ama işte herkes konuş nasıl dayanıyosn deyince konuştum. Sonuçta beni pişman etti konuştuğuma sanki o değil ben kötü bişey yapmışım gibi davrandı.

neden aldatıldıgınızı dusunuyorsunuz

Bunda bu kadar sinirlenecek birşey yok.Bu kadar tepki gösterdiyse üzgünüm ama bu işin peşini bırakma derim ben.Hem suçlu hem güçlü kıvamında şu an eşin dikkat et.

konuşman iyi olmuş şimdi en azından senin kıllandığını anlar hırçınlaşarak seni sindirdiği için ve sen de kendini kötü hissettiğin için oyununa devam eder ama eğer ki böyle bişey yoksa zaten arayı düzeltirsin zamanla.

Bu konuyu bir daha gündeme getirme. MAhçup ve üzgün dur karşısında..Daha da hoşuna gidecektir

Benim en çok zoruma giden istesem ruhun mu duyacak sanki ama ben sana yanlış bu zamana kadar yapmadım şimdide yapmam. Neyin peşine düştün sen dedi. Ne bulmayı umuyorsun gibisinden.

Ya dedim daha öncede bir arkadaşım bizde kalmıştı 2 günlüğüne eşi onu aldatmıştı oda bu süre zarfında bize geldi o zaman eşim ona eğer eşin seni aldattı ve sen bununla ben yaşıyamam diyorsan boşan fakat eğer bişey yapmamışsa ve sen öyle zannediyorsan benim başıma gelse bu kadar yaygaradan sonra ben ayrılırım demişti. Ne bilim hiçbir zaman güven problemi yaşanmamıştı bana hiç böyle olmadık yani şaşkınım

Moralini bozmak istemiyorum ama insanlar 20 yıl sonra bile yaşayabiliyor böyle şeyler.Herşeye hazırlıklı olmak lazım.Ama sen haklısın.O davranışlar ve üstüne yataktan gitme,otel v.s karşısında herkes şüphelenir.Bi sorsaydın sen olsan ne düşünürdün diye.Emin ol o zaman daha çok yaygara koparırdı.Şimdi üste çıkmaya çalışmasın...

Yani benimde aklima su takildi, neden sabah gidiyor.
Yani sabah insanin en dinc oldugu zamanlar.yani bi garip.
haber verse tepkimi gosterecektiniz.
Tepki gostermiyorsaniz neden soyleme geregi duymuyor.
Siz beraber gidelim diyorsunuz.cok yogunum diyor.ama bir gun once tek basina gidiyor.
Yani ortada mide bulandiran biseyler var ama hic endise etme hic bir sey gizli kalmaz.
Cikar mutlaka ortaya

tam tahmin ettiğim gibi, saf bir zeytinyağı senin eşin konu sahibi.. bu tarz tepkiler bende daha da şüphe uyandırır işin kötü tarafı.. bence sen bastır eşini bu seferde.. ne demek telefonunu kurcalayamazsın, kim ki o? hayatı paylaşan birinin telefonlara bakmasından daha doğal ne olabilir.. açıkçası o telefonu sok burnuna, bağır, çağır bişiler yap yahu.. bir cinnet herşeyi çözer, senin ondan tırstığını o kadar iyi biliyor ki..

Adam taktigi bulmus iki bagir cagir isi hallet.
Ozur falan dileme hangi kadin olsa bu sekilde dusunur.kimi erkek karisina vicdan yapar daha bir iyi olur.kimide boyle uste cikarak.
Soylediklerinin hic biri inandirici degil.

canım keşke benim dediğim gibi yapsaydın. sanki birini görmüşsün de o öyle demiş gibi. canım bana niye haber vermedin beraber giderdik deseydin. yoksa bir iş mi karıştırıyosun arkamdan falan diye cilveleşseydin. eğer rengi atar aman şöyleydi böyleydi deseydi de anlardın ki iş karıştırıyor. yoksa aman canım bir gidiyim masaj yaptırıyım rahatlıyım dedim derdi ve zaten içten bir söylemse anlardın. bu işte üslup gerçekten önemli. bir kişiye suçlusun demek var suçlu olamazsın ama ben genede soruyorum demek var. neyse canım gönlünü al kapansın bu konu bence eşin yapmamıştır bişey. yapacak olan gerçekten de gözüne sokar gibi yapmaz sonuçta.

ee siz affetnız mı_? Bebek takvımı gördum .) ıns atlattınız_?

Kusura bakmayın da eşiniz sizden gizli otele gidiyor
Madem bir şey yapmıyor mesajı görmene neden kızdı??
Anlamadım ama eşiniz bir şey deyince çok kızdı ühühüh moduna giriyorsunuz parçalamanız gereken yerde neden böyle suçluyum ben ayağına geliyorsunuz
Sizden gizli iş yapılıyor öğrenince kızılıyor sizce bir şey saklamıyorsa neden kızıyor?
Sabah 9 da dinlenmek için gitmiş Allah aşkına evinde dinlensin ya da haber versin
Erkekler yakalanır mı evet yakalanır bal gibi de evinin pc sinden kadınlarla fingirdeşen kaç koca yakalandı kaç konu açıldı
O otele götürmüş bile olabilir bir kadın varsa erkekler çok detaylı düşünmezler
Açık açık söyleyin madem suçsuz gidin otele eşinizde kimle kalmış tek mi kalmış neler yapmış fatura vs isteyin eşin yanında istesin
Ama sakın ühühü çok kızdı bana çok soğuk demeyin o bağırırsa sizde bağırın
Siz sıcak yatağınızdan çıkıp uyumaya rahatlamaya otele mi gidersiniz üstüne para vererek
Madem her seferinde haber ederdi bunun farkı ne neden bu kadar sinirlendi normal bi olaya? bunları düşünün..

ee siz affetnız mı_? Bebek takvımı gördum .) ıns atlattınız_?

çok pişman oldu, kaybetme korkusunu iliklerine kadar hissetti . Affettim. Fakat kafamda hep ama diye bi belirsizlik var.
En ufak hatanda seni dinlemeden soluğu avukatta alırım dedim ve bunu yapacağımı adı gibi biliyor.
Ara sıra telefon detaylarına filan bakıyorum ama bişey yok, takipte olduğumu biliyor zaten..

Onu utandıran en büyük şey benim oldun ve soğukkanlı olmam oldu.

Ailelere bahsetmemen ve bize bi şans daha vermen birlikteliğimiz için yapabileceğin en büyük fedakarlık dedi
Ben böyle yapıcı davranınca daha da utandı.

Şuan durum stabil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…