- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
Ne düşünüyorsan düşün bu saatten sonra bana neyi yakıştırıyorsan sana kalmış dedi. Ben ona birşey yapıştırmadıpımı söyledim ama nafile. Hem bişey yapsam senin gözüne mi sokarım falan dedi. Birde benim onun telini kurcalamama baya bbir sinirlendi. Nasıl elin tele gidiyo sen ne yapmak niyetindesin dedi. Üfff bir sürü şey söyledi ağlamaktan gözlerim mahvoldu. Adam beni suçladı daha.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet soğuk davrandım kabul ama bu kadar sert mi çıkar insan en azından yanlış anlamışsın ben dinlenmek için gittim sana söylemeye gerek duymadım der. Hemen kızdı. En çok kızdığı telini karıştırmam oldu zaten . Yaymak istesem ruhun mu duyacak ben sana her zaman dürüst oldum işte ne bileyim çok kötü oldu bu.
Evet soğuk davrandım kabul ama bu kadar sert mi çıkar insan en azından yanlış anlamışsın ben dinlenmek için gittim sana söylemeye gerek duymadım der. Hemen kızdı. En çok kızdığı telini karıştırmam oldu zaten . Yaymak istesem ruhun mu duyacak ben sana her zaman dürüst oldum işte ne bileyim çok kötü oldu bu.
İnanın kafayı yemek üzereyim. 26 yaşında iki tane pırıl pırıl evladı olan biriyim. İnanın arkadaşlar ne düşüneceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Şaşkınım içimde fırtınalar kopuyor gözümden bir damla yaş bile gelmiyor ne hissedeceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ama eşimin beni aldatmış olabileceği şüphesi beni yedi bitirdi.
neden aldatıldıgınızı dusunuyorsunuzİnanın kafayı yemek üzereyim. 26 yaşında iki tane pırıl pırıl evladı olan biriyim. İnanın arkadaşlar ne düşüneceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Şaşkınım içimde fırtınalar kopuyor gözümden bir damla yaş bile gelmiyor ne hissedeceğimi ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ama eşimin beni aldatmış olabileceği şüphesi beni yedi bitirdi.
Ya şaşırdım artık yani tm eğer yoksa yok böyle bişey sen yanlış anlamşsn deyip kestirip atabilirdi. Ama ben biliyordum bu yüzden bu tepkiler yüzünden çekindim konuşmadım. Delil bulayım varsada böyle bişey diye ama işte herkes konuş nasıl dayanıyosn deyince konuştum. Sonuçta beni pişman etti konuştuğuma sanki o değil ben kötü bişey yapmışım gibi davrandı.
Ne düşünüyorsan düşün bu saatten sonra bana neyi yakıştırıyorsan sana kalmış dedi. Ben ona birşey yapıştırmadıpımı söyledim ama nafile. Hem bişey yapsam senin gözüne mi sokarım falan dedi. Birde benim onun telini kurcalamama baya bbir sinirlendi. Nasıl elin tele gidiyo sen ne yapmak niyetindesin dedi. Üfff bir sürü şey söyledi ağlamaktan gözlerim mahvoldu. Adam beni suçladı daha.
tam tahmin ettiğim gibi, saf bir zeytinyağı senin eşin konu sahibi.. bu tarz tepkiler bende daha da şüphe uyandırır işin kötü tarafı.. bence sen bastır eşini bu seferde.. ne demek telefonunu kurcalayamazsın, kim ki o? hayatı paylaşan birinin telefonlara bakmasından daha doğal ne olabilir.. açıkçası o telefonu sok burnuna, bağır, çağır bişiler yap yahu.. bir cinnet herşeyi çözer, senin ondan tırstığını o kadar iyi biliyor ki..
aynı durum benim başıma da geldi. Inkar politikasından böyle hırçınlaşıyorlar. Benimki de sen bana güvenmiyo musun yazıklar olsun yapacak olsam ruhun duymaz böyle telefonu ortalarda bırakır mıyım dedi. Ben çok üzüldüm eşimi yargıladım diye günlerce kahroldum. Ilerki günlerde bana laf sokuyo karımız bile güvenmiyor vs diye.. Bikaç hafta sonra içimdeki kuşku geçmeyince araştırdım delilleri buldum ama söylemedim sonra telefonunu karıştırdım yanında bilerek, hala güvenmiyor musun o kadar yemin ettim diye yine beni suçladı. Delilleri gösterince şok oldu tabi sonra hemen yaz çizdi, en böyle böyle davrandın o yüzden yaptım diye
artık asla inanmıyorum dediklerine filan. Allah büyük bi şekilde o yalanları ayaklarına dolanır.
Sen şimdi soğukkanlı ol özür dilerim böyle düşünmekle hata ettim güveniyorum sana filan de. Sen yutunca iyice bi rahatlık gelecek yapıyorsa devam eder daha rahat bulursun ama temkinli ol hep suçluluk psikolojisinde ona bu ithamı yaptığın için vicdan azabı çekiyor durumlarında ol
ee siz affetnız mı_? Bebek takvımı gördum .) ıns atlattınız_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?