Aldatıyor mu yoksa yobazca mı yaklaşıyorum bu duruma

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
sevgilim in bir akrabası var bu bayan 27 yaşında sevgilimde 39 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim

bu konuyu daha öncede açıp bayanın 24 yaşında olduğunu yazmışsınınz...acaba bu da farklı bi akraba mı yaşı 27 olan :45:

bu konuyu daha öncede açıp bayanın 24 yaşında olduğunu yazmışsınınz...acaba bu da farklı bi akraba mı yaşı 27 olan :45:

aynı kişi evet bayan 24 sevgilim de 34 yaşında allah allah kopyaladım ama yanlışlık oldu sanırım

Yaş farkı olmaz bu işlerde.Kadının amacı kötü kesin yani bunun başka açıklaması yok.sevgilininde pek masum olduğunu düşünmüyorum ben acıkcası

Yaş farkı olmaz bu işlerde.Kadının amacı kötü kesin yani bunun başka açıklaması yok.sevgilininde pek masum olduğunu düşünmüyorum ben acıkcası

dayı kızı olması bence de bu dialoğu masumlaştırmaz ...sonuçta artık evlenip boşanmış kadın yani birde 7 yaşında oğlu var gece gece çağrı atması ve geyik muhabbeti yapması hoş gelmedi bana

Back
X