• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor mu?

Arayı açtım şu an soğuk davranıyorum ve öyle bir insana benzemiyor niye kandırayım erkek mi bitti
Soğuk davranıyorsanız tamam ya. Aldatıyorsa zaten anlar ve bırakır aldatmayı bu durumda.

O bitti ayak işi bana ters baya oldu o konu üzerinde
Cuma açtığınız henüz öpüşmediğiniz ayağınızı yalayan, ayak fetişinin çöpünde çorap var. Ve sizin tek derdiniz aldatılmak mı?

Daha normal birini bulamaz mısınız? Konular gerçek mi yoksa yine bıyıklı Ercüment abinin fantezileri mi?

Bi çoraptan kesin kanıya varamam kız kardeşi var ve arada yanında kalıyor biraz daha kanıt lazım
Siz kendinizi kandırmaya devam o zaman, yapacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️ Aldatılmak kadının suçu değil ama aldatıldığını bilip de devam etmek kadının suçu.

Sürekli bir şeyi sorguladığı imajı oluşturmamak için ve çok önemsediğim havası olmasın istiyorum
Yalnız bu herşeyi sorgulamak olmuyor. Bariz bir olayı sorgulamak oluyor ;) Asla kıskanç biri değilim ama aynı şey başıma gelse o ambalajı o adama yediririm mantıklı bir açıklaması yoksa.

Cuma boşken açtım o adam çok tuhaftı ya sadece ayak diyor beni hiç alıyordu ben istemiyorum bana ters dedim
Daha cuma günü açmışsınız o konuyu. Nasıl bayağı oldu o konu üzerine? Sizde günler ay olarak mı geçiyor acaba ya 🤔

Sürekli bir şeyi sorguladığı imajı oluşturmamak için ve çok önemsediğim havası olmasın istiyorum
Neyse ki çok önemsemis havası vermek istemiyorsun..
Bacım,neredeyse meraktan üçüz doguracaksin 🤔

Back
X