aldatıyor mu?

Genelde önce o aradığı ıcın ben cevap verırdım musaıt olma durumundan dolayı.bende uc haftadır arıyorum ama baktım aynı durum artık aramıyorum bende
Aynen bu tatlım, eger şüphelendiğin durum gibi bişeyse zaten yakında ortaya cıkar. Sen yeterki sabret ve arayıp sorma

Evde ınternetıı yok ne zaman arasam evde..bu adamın derdı de yok.havuzlu luks bı sıtede oturuyo.asık oldu da durbunle tüm gece karsı komsuyumu kesıyo nedır.sorunca da gecıstırıyo.aksam konuştuk sabah gene tık yok

Bence orada bir kıza ilgi duydu ama aralarında birşey yok. O ilgiinin rahatlığıyla da sizi pek umursamıyor. Çünkü zaten sizle olacağını vs biliyor. Yeni ortam alışma süreci desek, ilk defa gitmiyor, bir derdi var desek mutlu diyorsunuz o da diil. Günde 4 kere arayan adamın akşamları bi on dakka araması pek mantıklı değil çünkü. Ben olsam şansım varsa yanına gider süpriz yapardım hazır iş arkadaşlarıyla da tanışırdım bu süreçte belli olur zaten herşey...

Yoruluyordur bence. Ne is yapiyordu arkadasin

ben işkillendım valla arkadasım bence bırınden hoslanıyor burda buna benzer bı kaç konu okudum.sana tavsıyem baskın yap.kesınlıkle anlasılır ne derdı varmıs.

Eee niye evlenmiyorsunuz ki? 2 yıl böyle bir rutin çok uzun bile bence.
Her akşam canım cicim aşkım ne konuşulur ki telefonda? Ne yaptın, işler nasıl vs. Hakketen bayar, bilemedim. Ben eksikliğini hissetmezdim şahsen. Hafta da bir buluşuyorsanız gayet yeterli sanki.
İş güç de oturmuşsa evlenin renk gelsin ilişkinize

Konuyu okurken tek aklıma gelen başka birinden etkilendiği. Yine de arayıp sormamak doğru bir yöntem değil. iletişimsizlik çözüm değil kesinlikle. Adamın belki başka sıkıntısı vardır. önemsememiş olursunuz.
nasıl olsa her şey açığa çıkacaktır. Biraz dinleyin bakalım nolacak.

Bence bu kesinlikle yorgunluk veya iş yoğunluğu değil. Aldatıyor diyemeyiz tabi ama başka bir sebep olduğu kesin. Bence akşam telefonunu açma. Sen ilgini ondan daha fazla azalt. Bakalım ne olacak.

Kadınlar hisseder.
Sezgilerine güven ve kontrol et. Erkek Milleti boş bırakılmaya gelmez...

facebook şifresi bende diyorsunuz. son zamanlarda eklediği arkadaşlarına beğendiklerine arattırdıklarına bakın. instagramı varsa ordan da takip ettiklerine falan bakabilirsiniz.bence aldatma yok ama iş ortamında birinden hoşlanmış olabilir.hiç ummadığı anda arayın telefonunu meşgul mu diye.yani sürekli arayan adam biranda böyle ilgisizleştiyse pek de normal değil gibi.o kanka olduğu müdürün facesini falan inceleyin işyerindeki ortamlarına dair fotograf fln vardır belki iş arkadaşlarını öğrenmiş olursunuz.kısacası biraz araştırma yapın yanınıza geldiğinde de telefonunu kurcalarsınız .sessize mi alıyor yoksa telefonunu ortalıkta bırakıyor mu diye.

Siz ne hissediyorsunuz o önemli... Bana da çok normal gelmedi sürekli arayıp soran bir insanın ilgiyi azaltması. Ya kafasını meşgül eden bir şey var ya da yeni biri... En güzeli sürpriz yapın ona ya da gelince açık açık konuşun...

Aileler tanıştıktan sonra erkeklere bi rahatlık geliyor.
Önceden seni kaybetme korkusu vardı belli, artık işler yoluna girdiğine göre salmış.
Bu durum evet can sıkıcı ama aldatma olduğunu sanmıyorum. :)

Kesinlikle hepsine katılıyorum.Akşamdan akşama araması gerçekten çok saçma ve aileler tanışınca yanlış yapmama gibi bi durum söz konusu bencede olamaz sonuçta evliler aldatmaz.Gerçekten bu yorumu ben yazsam bu kadar olurdu. Akşamdan akşama 5 dk aramak nedir ya? Pes.

Arkadaşlar yorum yapanlardan Allah razı olsun.sadece fb var onu da dıdık dıdık ettım yenı eklenmıs kımse yok.bırde whatssappdan çıkmayan sureklı mesajlastıgım adam pzt sabahı gırmıs en son.eskıden her sabah ordan günaydın mesajları gelırdı gün ıcınde yazardı.sımdı benım salı sabahı yazdıgm mesaj bıle gıtmemıs.ısyerınde yada ailesınde problem olmadığına emınım aılesıyle yakın gorusuyorum.bır de karakter olarak bır sorunu olsa dılıne vuran bır tıp.ısyerınde bölge müdürü olarak çalışıyor.yaklasık beş yüz kısı varmış orda.bırden bıre oldu bunlar bana sorun yok senı swvıyorum dıyor ama eskıden olsa farklı hıtap ederek anlatırdı.sımdi ya kavga mı etmek ıstıyosun saçmalama vs dıyor sebebını sordugumda.ustelık kendı de dıyor ılgılenemıyorum senle.ıstda su an ıcın arkadaşı yok olanda çok uzakta.haftasonları evde yada sıtenın havuzunda vs.ctsı ve pazar tatıl ama yınede kısa kısa konuşuyoruz.yenı gıtse anlıcam ama ucuncu ay başladı.kaldı kı ıkı defa toplam altı ay ayrı kalmıstık tr dışında bıle çok ılgılıydı.aklıma sadece bırını begendıgı gelıyor.ısyerındekıler nısanlı olduğunu bılıyor cunku ılk aylarda ogle tatılınde arardı yanındakılere nısanlım arıyo derdı.resmı yuzuk olmasa da aramızda tektasımı taktı wvlenme teklıfını ettı.aıleler tanıstı vs.gerı mı durayım üstüne mı gıdeyım bılemıyorum.bır de hep çok neselı.anlamıyorum

Baskın yap dıyen arkadaşlar..adam zaten cagırıp duruyor yanına.evle alakalı bısey degıl sanırım.işyerınde yüzlerce kısı var ve o kısılerden bırıyse tanıstırmama sansı yukek.bır de holdıng burası yanı gıdıp saatlerce oturamam orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…